שתוק קרטר לא ראית תמשחק אפילו אשקלון הובילו בכלל:\
שתוק קרטר לא ראית תמשחק אפילו אשקלון הובילו בכלל:\
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
הפועל קבוצה של זונות כמו שניר לוין אמר ככה נראת כל העונה שלכם הקבוצה המגעילה חכו לדרבי יזונותתתת אנחנו לא אשקלון
נערך לאחרונה על ידי vntbhe; 17-05-2007 בשעה 01:44.
הפורום בסדר תשנה רזולוציה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כולם שונאים אותנו, קוראים לנו ערבים, שמאלנים, עוקרי ישראל, נאצים ומה לא.. אבל אנחנו נהיה תמיד בשבילך. נאהד אותך ברגעים הקשים, נשמח איתך ברגעים הטובים, העיקר שתמשיכי להיות את:
הפועל תל אביב
נהנהנהנהנהההה מריחואנה
נהנהנהנהנהההה סמים קשים!!!!!!!
קרטר הגעתי למשחק ד"א :] היה אדיר.. חבל שלא היה לי דרך איך להשיג אותך.
כל מה שתגיד והכול, כולם צודקים, אתם ישבתם בשקט בפורום, לא דיברתם מילה, רק ניצחתם אתם באים ומדברים,
אז מין הסתם חצי פורום ייצא לכם, אבל מה שנכון צדקת, כולם שונאים אותכם, ודוגרי כמה שאני שונא את הבועל
וזה הקבוצה שאני הכי שונא שיש, ונתנו לכם בראש כל השנה, תומר צדק בדבר חשוב, אם אשקלון היו עולים היינו
נותנים לה מקום בגביע אופ"א, וזה די מעפן, עדיף את הבועל, אולי שנה הבאה הם יתחילו לשחק.. בכל מקרה עכשיו תהיינה
3 קבוצות באירופה, נחכה לראות מי הנותרת, נתניה או חיפה..
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מעצבן אותי כל כך שהתקשורת המחורבנת כותבת כמה ש"אסף קינן הציל את הפועל ממבוכה".
לא ייתכן שבתום כל התקפה במחצית השנייה לפחות שחקן אחד של אשקלון נשכב על הדשא לכמה דקות, שכל הוצאת בעיטת שוער או כדור חופשי לוקחת נצח, ששתי הקבוצות מבצעות את כל החילופים שלהן (להזכירכם: דובר על תוספת של חצי דקה לחילוף), והאדיוט הזה מוסיף 4 דקות למשחק. פשוט לא ייתכן. במחצית השנייה לא היו יותר מ-25 דקות נטו משחק. הגיע הזמן שמישהו באיגוד השופטים יעשה יישור קו עם העניין הזה. אף אחד לא זוכר שחקן אחד שלהם שראו אותו אחרי התקפה של אשקלון שלא צלחה, כששאר השחקנים כבר עולים לחצי שלהם, פשוט נופל כשאף אחד לא קרוב אליו. מזמין את האמבולנס הנייד, האמבולנס לוקח אותו, שם אותו בצד ואז פתאום הוא קם וחוזר לשחק. כל זה לקח משהו כמו שתי דקות, פלוס עוד מאתיים כאלו, וקינן הביא רק 2 דקות תוספת זמן.
גם כן אחרי כל עבירה שהייתה על הפועל, שחקני אשקלון מרחיקים את הכדורים, כולל המאמן השכונתי שלה. פלוס שהיה פנדל על דה ברונו, פלוס שהשופט המטומטם הזה שרק פעמיים להכשלה של השוער ברחבה, שכלום לא קרה.
אז זין אם לא מגיע לנו את הגביע, אשקלון שיחקו כמו זונות רק כדי להגיע לפנדלים, וכנראה שהם לא הצליחו גם שם.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
באמת סליחה על הביטוי, אבל אתה פשוט בן אדם מטומטם ברמות...
למה לשופט להוסיף דקות על מה ולמה? תגיד לי אתה דבע? היה להבועל 120 דקות לנצח + כל התוספות זמן זה יוצא יותר,
מה אתה מזיין תשכל תגיד לי... הקבוצה העלובה שלך כל כך מביישת, שאשקלון קרעו אותם במחצית הראשונה, מחצית
שנייה הפיזיות ניצחה, אשקלון עמדו כמו קונוסים ובמקום לנצל את זה, הבקעתם רק שיוויון.. אז אל תבלבל לנו במוח על זמן, שמע זמן, תודה ותגיד את האמת, הייתם עלובים אתמול, שלא מגיע לכם לנצח, פאתטים, ניצלתם מפנדל ברור של 100%, שכל הפרשנים בארץ הצביעו שהשופט היה צריך לשרוק, ניצלתם מתבוסה אני לא מגזים של 3-4 במחצית ראשונה, חבל שהם החטיאו ואז לא היית פותח את הפה.. היית אומר שיחקנו רע, אבל בגלל שלקחתם גביע, כולם פותחים תפה וחושבים שאתם על גג העולם, אז אנשים תתחילו להיות מציאותיים, הבועל קבוצה בינונית כרגע, אולי יש לה עתיד, אני ממש לא מאמין עם ההנהלה הנוכחית, כמה שירד על בית"ר שמחליפה מאמנים על ימין ועל שמאל, גם אתם.. הנה 2 הלכו השנה, עכשיו לוזון.. אני מנבא לו ששנה הבאה הוא עף.. קיצר תתחיל לדבר במציאות, ואל תמרח פה חצי פורום על שטויות.. בהצלחה