|
|
כן נו,אז השגנו את הגביע בצורה מגעילה
גם האליפות של ביט"ר ירושלים לא הייתה אליפות מרשימה אבל אף אחד לא יזכור את זה עוד כמה שנים... יזכרו רק שביט"ר זכתה באליפות בעונת 07\2006 ככה גם יגידו שהפועל ת"א זכתה בגביע בעונת 07\2006
אותי לא מעניין שזה היה מגעיל,תואר זה תואר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חגי לנצח אתכם ושאתם לא תנצחו כל השנה זה לתת בראש, לא מבחינת תוצאות, מצטער שלא הסברתי קודם..
וסולייד, שנה שעברה ניצחתם אותנו פעם אחת, פעמיים תיקו.. אנחנו השנה פעמיים ניצחנו(פעם אחת עם 10 שחקנים),
והוצאנו תיקו עם 100 שחקנים מכל המחצית שנייה.. אז אל תזיינו לי תשכל.. שנה אחת.. גם שנה הבאה תאכלו בראש..
קיצר מה אני מתווכח איתכם, כולם יודעים שהבועל קבוצה עלובה, אכלתם השנה, ותמיד תאכלו..
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תגיד, אתה לא זוכר משחקים של הפועל נגד בית"ר? אני אזכיר לך משהו שקרה בעשור האחרון: האכלנו אותכם פעמיים בגביע המדינה ולקחנו את הגביע, ניצחנו בערך 80 אחוז מהמשחקים, והגענו לשמינית ורבע גמר גביע אופ"א. בוא תשווה הישג אחד של בית"ר. קבוצה של מתרוממים, עם כל הכסף שלכם אתם עדיין תשארו שכונה. אם להנהלה שלנו היה את הכסף של בית"ר, אף אחד לא היה מדבר על הבעיות בהנהלה כמו שלא מדברים על ההנהלה השכונתית והחובבנית של בית"ר.
ובוא לא נדבר על האוהדים, אוקיי?
שמע אם אתה כל כך אוהב להתבסס בעבר אז תישאר בעבר.. למה אתה רוצה תארים.. תגיד היה לי את זה פעם, גם אם
לא ניקח, חפיף לקחנו פעם.. 80%, לקחתם, בלה בלה.. בולשיט.. גם אם זה היה נכון, וזה לא נכון, השנים הבאות יהיו
אך ורק שלנו, ואתם רק יכולים לשבת ולהסתכל.. בנתיים תישארו מתוסכלים.. כי אליפות = שלנו, נתמודד על קרב בליגת
האלופות, ניצחנו אותכם כל השנה, יש לבית"ר כסף שאתם רק יכולים לדמיין, אוהדים פי 10 עליכם.. בושה הבאתם 20,000 למשחק גביע, הפועל ב"ש הביאה אפילו יותר כשהיה גמר מול הפועל רמת גן 26,000, בית"ר הביאה 20 אלף רק מולכם בתחילת השנה שניצחנו 2-1.. קיצר עזוב.. בכל האלמנטים אנחנו יותר טובים, בנתיים תמשיך לפנטז על העבר..
גועל נפש