ראיתי שהרבה אנשים לא יודעים וגם לי היה קשה לעשות את זה אז אני מכין מדריך לקווסט שמקבלים את הקייפ 5 STR 5 SLOTS או שני דברים אחרי (לקוסם או לגנב, לבחירה).
תהנו:
1. לכו לעיר החדשה שבין לודי לאקווה.
2. לכו לצד שמאל ודברו עם האיש הזה:
![]()
ובקווסט הזה כל הדברים שבסופו של דבר תצטרכו להשיג (לא בשאר הקווסטים שבמילא חייבים לעשות) זה אלה:
1 Roasted pork
1 Buckwheat paste
1 Rice Wine
1 Goblin Cape
1 Goblin Cap
1 Goblin Bat
3. לכו לצד שמאל למטה ודברו עם האיש סיני כזה...
4. אח"כ לכו לאח שלו בצד השני של העיר:
טוב, עכשיו אתם תראו שליד האח הזה יש כמו קש כזה, דברו עם זה ואז תחזרו לאח הראשון, לידו יש עוד קש כזה, דברו עם זה, תחזרו לאח השני, דברו עם האורז וכך הלאה עד שתסיימו.. (יכול להיות שתצטרכו קודם לדבר עם האח השני ואז לדבר עם הקש אני לא בטוח)...
5. עכשיו כשסיימתם את הקווסטים המעפנים האלה /: אתם יכולים להתחיל את הקווסט של ה "ROASTED PORK" זה הדבר הראשון בתמונה למעלה...
אז ככה, דברו עם האח הראשון, בצד שמאל של העיר ותקבלו את הקווסט. עכשיו לכו, תשתגרו בצד ימין של העיר ותהרגו כמה ארנבים עד שתאספו 5 "POUNDER" דבר צהוב שנראה כמו משקולת.(סליחה שאין תמונה לא יכולתי מבחינת הפורום לשים יותר תמונות)
תחזרו ודברו עם הסיני הזה ותקבלו את ה ROASTED PORK.
6. עכשיו לדבר הבא:
תקחו את הקווסט מהאח השני, בצד ימין של העיר, ועכשיו אתם צריכים 4 TIGER STAMP כמו מאובן עם עקבה של נמר על זה. (סליחה שאין תמונה לא יכולתי מבחינת הפורום לשים יותר תמונות)
אתם משיגים את זה 2 שיגורים לצד ימין של העיר מנמרים קטנים כאלה.
כשתאספו, תחזרו ותסיימו את הקווסט. עכשיו קיבלתם את הדבר השני ברשימה : BUCKWHEAT PASTE.
7. עכשיו להשיג את הדבר הבא זה שלב ארוך יותר.
דברו עם האישה הזאת בערך באמצע (נוטה לימין) של העיר :
לפני שמגיעים לקווסט שמקבלים את הדבר הבא ברשימה צריך לסיים כמה קווסטים. אז עכשיו לכו לאקווה, לשיגור האחרון לפני המעלית כלומר מפה אחת לפני הסוף בצד שמאל.
תעלו שם למעלה לספינה וכנסו לשם, יש שם איש.
קחו ממנו את הקווסט ותאספו 20 SHRIMP MEAT שיוצא ממפלצות סרטנים אדומים כאלה.
ותחזרו לעיר החדשה. ליד האישה (תמונה בתחילת שלב 7) הזאת יש אישה זקנה.
דברו איתה וסיימו קווסט.
עכשיו דברו איתה שוב והיא תכין לכם "POT WITH A HOLE" לקווסט של האישה ממקודם (תמונה למעלה), כשסיימתם לדבר איתה תחזרו לאישה.
עכשיו נעבור לקווסט הבא שלה (כל הקווסטים האלה דרושים בשביל הקווסט הגדול שעליו המדריך...)
בקווסט הזה אתם צריכים לאסוף 6 AREMISIA שנראה ככה:משיגים אותם מצמחים שנמצאים שיגור אחד שמאלה מהעיר (אתם מפוצצים את הצמחים בATT ורק ב ATT ואוספים 12.) עכשיו חוזרים לעיר ומדברים איתה שוב לסיים את הקווסט.
נשאר עוד 2 קווסטים בשביל הדבר הבא ברשימה (לא להתייאש זה לא כ"כ קשה!!)
הקווסט הבא:
אתם צריכים להשיג STEEL HOE שנראה כמו גרזן אפור. אתם משיגים את זה ממפלצות שנמצאות אני חושב 5/6 שיגורים שמאלה מהעיר, בקיצור תשתגרו שמאלה עד שתראה טיפות כחולות (מפלצות) שכשאתם הורגים אותם הם נהפכות למפלצות אבן קטנות.. תהרגו אותם עד שייצא לכם הגרזן הזה...
כשאתם מוצאים, תחזרו לאישה ותסיימו את הקווסט.
עכשיו סוף סוף לקווסט שמקבלים את הדבר הבא למשימה.
בדרך לקווסט הקודם ראיתם מפלצות שועלים כאלה.. תהרגו ותאספו 3 FOX TAIL -זנבות של שועלים.
תחזרו לאישה ותסיימו את הקווסט והיא תיתן לכם את בדבר הבא ברשימה- RICE WINE. נראה ככה:
סוף סוף שלב 7 נגמר ועכשיו זה לא מסובך. עכשיו כשיש לכם את 3 הדברים הראשונים ברשימה, לכו למפה האחרונה מצד שמאל של העיר איפה שהמפלצות הכחולות ויש שם היידן סטריט עץ גדול בצד ימין למעלה במפה.
זה היידן סטריט, תשתגרו.
ובפנים לכו לצד שמאל ובדיוק איפה שאני עומד (זה צד ימין במפה) :
בדיוק איפה שאני עומד תזרקו את הדבר הראשון ברשימה על הרצפה :וזה מזמן גובלין צהוב שאתם צריכים להרוג ולקחת מה שיוצא ממנו.
עכשיו באותה מפה תעמדו כאן:
וזרקו את הדבר הזה :
עכשיו זה מזמן לכם עוד גובלין שאתם צריכים להרוג ולקחת מה שיוצא ממנו.
עכשיו דבר אחרון: תעמדו כאן:
וזרקו את הדבר הזה:זה מזמן גובלין אחרון, תהרגו אותו וקחו מה שיוצא ממנו.
סוף סוףףףףףף סיימתם..
עכשיו שלב אחרון והכי כיף, ללכת לסיים את הFCKING QUEST. לכו לעיר לאיש שבתמונה הראשונה במדריך הזה, הסבא הזה בצד שמאל בעיר.
דברו איתו וסיימו את הקווסט, תבחרו מה שאתם רוצים מהדברים שהוא מציע וזהו..
קרדיט לפאו דיקי שעזר!

ציטוט ההודעה