ספר שקראתי לאחרונה הוא מנהיגות (Leadership) של רודולף ג'וליאני.
הוא מספר שם על מצבו בזמן הפיגועים במרכז הסחר העולמי ועל וקצת על הביאוגרפיה.
הסיסמה שלו היא:
"אל תפחד מבריונים, עמוד איתן מולם".
ממליץ לכולם לקרוא.
אם אתם רוצים רקע או תקציר אשמח לתת.
ספר שקראתי לאחרונה הוא מנהיגות (Leadership) של רודולף ג'וליאני.
הוא מספר שם על מצבו בזמן הפיגועים במרכז הסחר העולמי ועל וקצת על הביאוגרפיה.
הסיסמה שלו היא:
"אל תפחד מבריונים, עמוד איתן מולם".
ממליץ לכולם לקרוא.
אם אתם רוצים רקע או תקציר אשמח לתת.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
|
|
נשמח אם תספרי קצת על הספר. נשמע ספר מאוד מענין
רודי ג'וליאני, ראש עיריית ניו יורק לשעבר, התגלה במלוא שיעור קומתו ובמלוא סמכותו בעיצומו של התוהו ובוהו שאיים להשתלט על ניו-יורק אחרי התקפת הטרור על מרכז הסחר העולמי ב-11 בספטמבר 2001. התנהגותו בתקופה קשה כל-כך, סמוך לסיום כהונתו השנייה כראש-עיר, הועלתה על נס ברחבי העולם כמנהיגות בהתגלמותה (ועל כך הכתיר אותו המגזין "פיפל" כאיש השנה).
ג'וליאני, שעם כניסתו לתפקידו ירש עיר שורצת פשיעה, היה אחד מראשי-העשיר המוצלחים ביותר של ניו-יורק בכל הדורות. הוא גייס את כל נסיונו שלו לגבי מצוינות ואת נאמנותו הבלתי מסויגת לאנשיו, והצליח להתמודד עם האתגרים שניצבו לפניו. כל הישג מוצלח - שהבולט ביניהם הוא הפיכת העיר למקום בטוח יותר לתושביה (הFBI הכריז על העיר ניו-יורק כעל העיר הבטוחה ביותר בארה"ב) - חיזק את אאמונתו של רודי בעקרונות המתאימים לכל מנהיג, בין שהוא עומד בראש מטרופלין, תשלובת ענק בינלאומית או קבוצת ספרט - יהיו אשר יהיו גודלם או טיבם.
בספר מרתק זה מתאר ג'וליאני את עקרונות המנהיגות שבהם הוא מאמין, כשהם זרועים סיפורים אישיים: כיצד למד בשיעורי האגרוף כמה חשוב לשמור על קור-רוח כשתוקפים אותו ולעולם לא להיכנע לבריוניםף כיצד הניעה אותו אהבת הקריאה ללמוד בכוחות עצמו, כדי שלא ייאלץ לסמוך על אחרים, וכיצד יכולתו לקבל את ההחלטות הנכונות בזמן הנכון, על בסיס המידע הנכון, באה לידי ביטוי גם בעבודתו וגם במאבקו בסרטן הערמונית.
מנהיגות, בעיניו של ג'וליאני, היא רחוב דו-סיטרי. זוהי אמנם זכות-יתר, אבל היא מטילה גם אחריות כבדה - החל מעיצוב מבנה ארגוני התואם את מטרות הארגון, דרך גיוס צוות מצליח וכלה בסיכונים הנחוצים ברגעים בלתי-צפויים. מנהיג, מסביר ג'וליאני, חייב לגבש לעצמו עיקרי אמונה מוצקים, לזהות ולפעול על-פיהם, ותמיד יהיה אחראי לתוצאות. כך, נאמן לעקרונותיו, בהפגנת מנהיגות מעשית ופעילה, התעלם ג'וליאני מיועצי משרד-החוץ האמריקני ובא לישראל בדצמבר 2001 לביקור של הפגנת סולידריות
נערך לאחרונה על ידי Jason; 29-04-2007 בשעה 18:18.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
אפשר תקציר?
יש לי את הספר הזה בבית.. אם יהיה מעניין אמשיך לקרוא
תודה
ישלי את הספר פה לא יצא לי לקרוא....
אני אוהב יותר ספרי עלילה נראה לי![]()