אני סטרייט
אני סטרייט
נערך לאחרונה על ידי -=sPlItE=-; 02-06-2007 בשעה 18:15.
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
|
|
לדעתי הדרך לשואל היא לא כזאת והסקר פוגע.
אני יודע שרובכם בגילאי 13-15 ורובכם עדיין לא גיבשתם את זהותכם המינית, אך אין זה נותן לכם הזכות לשואל כאלו שאלות.
מספיק שאדם אחד יאזור אומץ ויגיד שהוא הומו, אתם כל הזמן תרדו עליו ולא תניחו לו.
מילא אם אתה כבר שואל, תשאל בצורה בוגרת ויפה שמראה שאין לך כוונה של זילזול כמו שאני רואה עכשיו.
ואל תשכח, יש גם לסביות, ביסקסואלים, טרנג'סדרים (שאולי כאלו אין בפורום) וכו'.
אם אתה רוצה צורה יפה לשואל אז ככה:
"האם אתם הטרוסקסואלים או הומו סקסואלים או ביסקסואלים?"
אם אתה שואל את דעתי, תתנצל על ששאלת כזה דבר לא יפה ולנועל\למחוק את הסקר יהיה מצויין ואף יותר מכך - יראה על הבנה ובינה שיראו על בגרות.
המשך שבוע חדש נעים,
Jay.
נערך לאחרונה על ידי Jason; 02-06-2007 בשעה 18:23.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
אני הומו אחי .. מי שרוצה להתחיל איתי
235-165-657
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
אני הומו... באמת אני לא צוחק אני נמשך לגברים..
אתם לא מבינים מה קרה לי היום בבית ספר כל הבנות היסתכלו אליי מוזר ואז שנכנסתי לכיתה כולם היתחלו לצעוק "אורן אוהב כריות" ואז באתי בעצבים לחבר שלי אגרוף אז הוא הפיל אותי וכל הבנים בכיתה הורידו לי את המכנסיים וברכתי ערום לבית עם התיק על הזין
חחחחחחחחחח סתאאםםם
נערך לאחרונה על ידי LedZeppelin.; 02-06-2007 בשעה 22:25.
סטרייט הומופוב :]
אני גם משוכנע שזה סקר בעל תוכן פוגע ואני מאוד מאוכזב ממך -=sPlItE=- שפתחת נושא כזה.
לא צריך לעשות אבחנה בין העדפות מיניות, כולנו בני אדם שווים, ולא צריך להיות לאף אחד מאיתנו אכפת מהן ההעדפות המיניות של כל אדם ואדם. ובטח שאין מקום לעשות פילוג בין שתי קבוצות. תהיה משוכנע שיש פורומים אחרים בעולם שבהם הכותרת של הסקר היא "יהודים או מוסלמים" או כיוצא בזה, והרי ברור שבסופו של דבר זה יגרר לכך ואני לא מוכן שבפורום שלי נגיע לרמה כזאת.
אני מקווה שתבין, ואני בטוח שלא היית מודע לרצינות של העניין והקונצנזוס לגביו, אבל אני מבקש בכל לשון של בקשה, שלהבא תשקול טוב לפני שאתה פותח סקרים כאלה או נושאים בעלי תוכן דומה.
נערך לאחרונה על ידי Aviad; 04-06-2007 בשעה 01:01.