מי יותר טוב מסי או רונלדיניו?
אני חושב שנייהם אותו הדבר פשוט רונלדיניו לא בקושר!!!
|
|
דבר ראשון כושר.
דבר שני באמת בכושר הנוכחי מסי יותר טוב מרונדליניו אפילו שהוא מבקיע עם הידיים =-O.
אבל לפי דעתי שרונלדיניו בכושר אין אף אחד שיכול עליו ומתקרב ליכולת שלו.
זה גם עניין של כושר, אבל כמעט ולא דומים...
יש ביניהם הבדל די גדול.. מסי הוא שחקן קישור שנועד לעשות דריבלים, ולבלבל להגנה
תשכל, אין ספק שבזה הוא אחד הטובים ביותר... מבקיע גולים עם יד או לא זה לא משנה,
זו הייתה טעות ולא יקרה שנית.. רונאלדיניו לעומתו גם אם הוא לא בכושר הוא כן בכושר זה הגאוניות
שלו... מסי אחד שיכול לראות מהלכים שלעבור שחקנים בשניות, ורונאלדיניו ידוע בגאוניות שלו לבשל
ולהבקיע שערים בכל דקה ורגע נתון.. למשל אנחנו לא נראה את מסי מבקיע גולים מבעיטות חופשיות
כמו רונאלדיניו, למשל שהוא נתן בעיטה מול ורדר ברמן בליגת האלופות, או שנראה את מסי נותן מסירה
גאונית כמו שרואנלדיניו נתן לג'ולי מול מילאן.. אבל אנחנו לא נראה את רונאלדיניו עושה בית ספר לשחקנים
באירופה ובספרד, וזה ההבדלים בין השתיים.. האחד גאון במחשבה, וגאוניות המשחק, והשני גאון בדריבלים,
ולעבור שחקנים על ימין ועל שמאל.. אם תשאלו אותי, רונאלדיניו יותר טוב.. בן אדם שלא בכושר מבקיע 20
שערים בעונה, זה משהו שאי אפשר לתאר, והמנהיגות שלו במשחק היא מדהימה לטעמי, בכל מקרה כדי לראות
מי יותר טוב צריך לראות אותם בקבוצות שונות.. ולא נראה את זה בזמן הקרוב.. אז נהנה מהם ביחד..
תומר זה חארטות
בעיטות חחופשיות זה חארטות
יש שחקני שיודעים לבעוט ויש כאלה שלא
מסי לא יודע לבעוט
וגם אם הוא כן ידע
רונאלדיניו רוב השערים שלו בעונה זה מהחופשיות לכן נותנים לרונאלדיניו לבעוט חופשיות
נגד ברמן זה גם חארטות
כי הוא ניחש שהם יקפצו
אם הם לא היו קופצים לא היה גול ולא היו קוראים לו גאון
נכון שהוא יודע למסור והכל וזה יפה
אבל מסי יודע למסור ראינו הרבה משחקים
ורונאלדיניו לא עושה דריבלים?
הוא אולי הדריבלר הכי טוב בספרד :\
ושוב דריבלים זה כלום לדעתי
שחקן שהוא עשוה דריבלים ושיגעוים בהגנות לא עושה אותו אצליח לשחקן הטוב בעולם
לכן לא מסי ולא רונאלדיניו לדעתי הם השחקנים הטובים בעולם
ואני מדגיש לדעתי
אתה חושב ככה אני חושב אחרת
:X
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איך אתה משווה בכלל בין 2 השחקנים..
לכל אחד מהם יש יכולות שונות
רונאלדיניו שהוא תופס יום טוב.. וראינו את זה בתחילת המשחק מול חטאפה עד שהוא קיבל את האדום.. פשוט בלתי ניתן לעצירה, הוא דומיננטי ברמות הוא פשוט שולט במגרש כל כדור כמעט עובר דרכו והוא זה שנותן את המסירה הגאונית הזאת או שמעביר פה ושם או עושה כמה דריבלים עם אטו ברחבה, זה פשוט תענוג לראות אותו משחק
מסי לא מתקרב לרמה שלו
רונאדלניו יש רק אחד
למסי יש עוד זמן להשתפשף..
רונאלדיניו.. אי אפשר עדין להשוות למה שעשה רונאדליניו למה שעשה מסי , מסי לא עשה כלום ולעומתו רונאלדיניו לקח כבר אליפויות בספרד, גביעים , גביע העולם.. הוא מוביל את ברצלונה לא כמו מסי , מסי עדין צעיר וחסר ניסיון אבל אני מאמין שבעוד כמה שנים הוא יהיה כוכב ממש..
רונלדיניו יותר טוב
הוא פשוט לא בכושר
מסי טוב אבל לא מתקרב לרונלדיניו שהוא בכושר
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 15-06-2007 בשעה 20:37.
מה אתה דבע.. הכוונה לבעיטות חופשיות של גאוניות.. השנה רונאלדיניו הבקיע איזה 10-15 גולים רק
מבעיטות חופשיות.. חלק מעצם העובדה שהוא יודע לאן לכוון ושזה יהיה גול.. תבין דבר אחד.. השחקנים
האלה רואים מהלך אחד קדימה מאשר אחרים לפני כן.. רונאלדיניו לא יותר טוב ממסי בדריבל וראינו את
זה באירופה ובספרד.. מה שמסי עושה, רונאלדיניו לא יכול לעשות.. אבל המסירות, הבישולים, והגולים
הגאוניים של רונאלדיניו אומרים הכול.. בקיצור רונאלדיניו.. כמו שהרוב אמרו פה.. למסי יש זמן להשתפשף,
לעומת רונאלדיניו שלקח כבר כל תואר אפשרי שיש בעולם הכדורגל..
אתם מדברים על בישולים ושערים בעיקר.
טוב הנושא הוא השוואה בין שניי שחקנים שהם לא באותה עמדה.
רונאלדיניו הוא קשר פליימייקר הוא בצד שמאל הוא בצד ימין הוא באמצע.
מסי הוא קשר קיצוני ימני על אותה עמדה של כ.רונאלדו בדיוק.
אם אתם רוצים להשוות את מסי ורונאלדיניו זה רק לפי יכולת אישית וכושר זמני אין פה מי עושה יותר, כי את מסי לא תראו נותן מסירות גאוניות כל משחק כמו רונאלדיניו ולא בועט חופשיות כמוהו ולעומת זאת את רונאלדיניו לא תראו פורץ את ההגנה במהירות כל כך גבוהה כמו מסי אז לשניהם תפקידים שונים וההשוואה יכולה להיות אך ורק על מדד של יכולת אישית, מה שאומר שזאת לא השוואה מעניינת כל כך עם כל הכבוד לשניי השחקנים המצוינים האלה זה לא השוואה נכונה.
יהיה כיף!
מסידונה יותר טוב מרונאלדינו