שמעו Internt Explorer עושה לי בעיות...
מישהו יכול להמליץ לי על דפדפן טוב אחר ?
תודה מראש !
שמעו Internt Explorer עושה לי בעיות...
מישהו יכול להמליץ לי על דפדפן טוב אחר ?
תודה מראש !
|
|
firefox הדפדפן השני בשוק אחרי אינטרנט אקספלור...
רק פיירפוקס.. אני יביא לך קישור עם תרצה..
אחי לך על פיירפוקס...
פיירפוקס זה דפדפן טוב הרבה יגידו לך להשתמש בו, אבל שוכחים שי לו מספר חסרונות (לצערי).
רוב האתרים מותאים שהם יתלבשו בצורה מושלמת על internet explrer מה שגורם לזה שלא תיהיה התאמה מושלמת firefox, מה שיוצר בעיות כגון בעיית עברית אתרים לא מוצגים כמו שצריך.
חובה לציין שבעיות אלו לא בכל האתרים אלה רק בחלק קטן מהאתרים.
כמו כן אני אציין שאני מרבה להשתמש בפיירפוקס.
אם אתה רגיל לIntenet explrer אני ממליץ לך על שתשתמש בדפדפן שמבוסס על דפדפן אינטרנט אקספלורר כגון דפדפן avant שגם הוא מאוד נח.
Safari, הכי מהיר, הכי גראפי ויפה, הכי נוח לשימוש אבל גם הכי כבד מבין כל הדפדפנים. מומלץ לשימוש כשאתה לא מריץ דברים כבדים ברקע. ככה אני ממלית על FF\FF2, דפדפנים קלים יחסית ומהירים, אם כי לא כאלה יפים.
י שם זיין על העיצוב ? ד.א יש מלא THEMES שאפשר להוריד לפיירפוס .. :]
FF2 לא משנה מה !
www.getfirefox.com
תוריד מהר !
slickskter@gmail.com
חח אני משתמש בCRAZY BROWSER אבל רוב האנשים שלא משתמשים באקפלורר משתמשים בפייפוקס..
חברה תודה על ההמלצות שלכם !
אני יבדוק ת'דפדפנים שהצעתם ויבחר את מה שהכי אהבתי..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
Avant/Maxthon מבוססי אקסלורר מה שאומר שאין בעיות תמיכה מצוידים בצידי פרסומות חוסמי סקריפטים
ובעלי מגוון רחב של הגדרות שניתנות לשינוי לפי רצון ונוחות המשתמש
מהירים מאוד נוחים מאוד
www.maxthon.com [אל תוריד את גרסא 2 הם עדיין מפתחים אותה והיא לא משו כל כך]
www.avantbrowser.com
סאפרי כרגע זה גרסאת בטא אני מאוד אוהב אותו התקנתי אותו.
ברגע שהוא יצא משלבי הבטא הוא יהיה אחד הטובים.
כרגע יש קצת באגים הוא קורס טיפה בעיות עברית הרבה פחות מ ff.
לפי דעתי לך על avant
לבי בעית התאימות של דפדפני פיירפוקס עם אתרי של אינטרנט אקספלור יש תאב בשם ie tab שפתור את הבעיה
הבעייה העיקרית של firefox זה שהוא סטה מהמסלול העיקרי שלו.
עזבו אותכם רינדור כושל של כמה אתרים שלא עובדים לפי W3C,זה מתקנים עם ietab.
הבעייה של פירפוקס זה שהוא היה דפדפן lite (ככה הוא היה ב 0.6 לפחות),והוא הפך לדפדפן שתופס המון זיכרון ויש לו זמן עלייה אדיר.
בכל זאת,זה לא דפדפן גרוע,והוא רק משתפר עם הזמן,אבל לדעתי הדגש העיקרי של מוזילה צריך להיות על לעשות את הדפדפן הזה יותר "קל" (או להכריז על פירפוקס בתור המוזילה החדשה,ולעשות דפדפן לייט חדש,אבל זה לא סביר שיקרה)