לא יודע למה אני כותב את זה עכשיו סתם בא לי לפרוק קצת.. אולי בגלל סוף הלימודים..
קודם כל אולי הדבר הכי משמעותי זה שאני בכלל לא בקשר עם חברים שלי.. פשוט התרחקנו ורק בבית ספר (נגמר) אני רואה אותם ומדבר איתם.. וזהו מה אני יעשה בבית?? יביא ביד כל החופש?!?! נמאס לי, בא לי לצאת.. כל החברים האלה נראים לי מניאקים עכשיו אף פעם לא מזמינים אותי אף פעם לא משתפים אותי בעעעעע...שילכו להזדיין.. ולא כאילו יש פה מלא ילדים שיכולים ליהות חברים שלי כולם או מניאקים או הומואים..
השנה החרא הזאת ממשיכה עם קשיים בלימודים כמו הרבה פה.. אני פשוט לא מצליח להתרכז ולהצליח.. כל פעם שאני חושב שהלך לי טוב באיזה מבחן אז אני מקבל ציון חרא ועם כל הבגרויות האלה בעעעע מורות זונות ממררות לי את החיים
עוד דבר לא פחות חשוב.. הילדה שאני דלוק עליה כבר מתחילת השנה לא שמה עלי וכל הנסיונות שלי להתחבר איתה קצת לא עבדו ועכשיו חופש אז בכלל אני לא יראה אותה. ופאקקק היא כל כך יפה בעעעלעע.. טוב נו אולי החופש הזה יגמול אותי ממנה..(פסח היה קצר מידי אולי זה יעבוד)
מי שמשועמם מספיק לקרוא את זה בטח מבחין בנימה אופטימית בכתבי כאשר לא הכל רע.. אני מתחיל סוף סוף לנהוג עוד מעט נגמר המלווה.. וגם אולי אני ימצא איזה עבודה לקיץ.. דווקא מבחינה משפחתית הכל סבבה חוץ מזה שההורים קצת מציקים..
קיצר תודה למי שקרא את זה ומגיב אני צריך קצת עצות/חיזוקים בשלב הזה..

ציטוט ההודעה

![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)