אני קוסם..
עכשיו אמרתם במדריך לעלות כל פעם- 4 נק' ל-INT, ונק' 1 ל-LUK
(3 נק' מעל הרמה שלכם)
ולהשאיר STR-4 DEX-4
אז מה?
להשאיר את זה לכל הדרך 4? אני ממש חלש עכשיו ובקושי מצליח למלא משימות!
צריך להשאיר את זה ככה אפילו את לרמות הגבוהות?
תודה :]
אני קוסם..
עכשיו אמרתם במדריך לעלות כל פעם- 4 נק' ל-INT, ונק' 1 ל-LUK
(3 נק' מעל הרמה שלכם)
ולהשאיר STR-4 DEX-4
אז מה?
להשאיר את זה לכל הדרך 4? אני ממש חלש עכשיו ובקושי מצליח למלא משימות!
צריך להשאיר את זה ככה אפילו את לרמות הגבוהות?
תודה :]
|
|
חחחחחחחח תשמע
STR-זה לתת מכות חזקות אם נשק-לוחם
DEX-זה מעלה את ה ACC וקח אתה יכול לפגוע בבמפלצות חזקות יותר זה לא לקוסם כי הוא משתמש בקסמים-קשתים
וכן זה יהיה כל הזמן 4,4 אף פעם אל תעלה בזה...זה עושה לך קוסם מושלם ואם אתה רוצה להיות קוסם מושלם אתה חייב להשאיר את זה...
מה אתה רוצה אתה רמה 4
אולי ברמה 15 ככה תהיה בעל כוח פגיעה בנתיים תהרוג ככה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
חחח תשמע בוא אני יפתור לך את הבעיה אני משחק קוסם ואני מבין ואוכל לעזור לך : תשמע אתה צריך להשאיר את ה- dex ו- str על 4 כי הם לא מביאים לך שום תועלת ^_^
עכשיו בקשר ל- luk לא הייתי ממליץ לך להקשיב למדריך אלה לשמוע אותי - תשים ככמה שפחות luk תשים את ה- luk המינימלי שתצרך נגיד אני לקחתי חפצים שמוסיפים luk כדי לא לשים ב luk אז שקיבלתי zhelm
מבין וככה אני יותר חזק כי int מחזק אותך
מקווה שעזרתי =D
WALO1 אבל המנימלי לקוסם זה הרמה שלו +3 :|
חפצים לרמה 40 נגיד ידרשו 43 לאק:| וזה ידוע
ואם אתה קונה בגדים שמוסיפים לך לאק במקום אינט לא נתת לעצמך בזה כלום בגלל שזה בידיוק משתווה לכמות האינט והלאק שהיו לך אם היית לובש בגדי אינט ומעלה לאק רגיל מה שכן יש כאלה שמעלים רק אינט בהתחלה וכמה רמות אחרי זה רק לאק אבל זה סתם מסבך ואידיוטי ולא באמת מועיל
בקשר אליך MIROGAN כן אתה צריך השאיר DEX ו STR על 4
מכיוון שקוסם אינו משתמש בסטאטים אלה אחרי רמה 8.. וחבל להלעות בסטטים שלו עוזרים לך בעתיד
כמו שלוחם לא יעלה אינט ולאק כי זה לא יעזור לו והוא סתם יפסיד נקודות שיתנו לו יותרת כוח ודיוק
מה שכן אני יודע שקוסם זה מתיש לכן הוא המקצוע היחידי שעושים ברמה 8 ולא ברמה 10
עוד משו אתה לא יחב לסים את כל המשימות במייפל איילנד
אני כמוך אני אוהב שהשחקן מושלם לגמרי ולהשלים את כל הקווסטים והכל אבל עם קוסם זה בהחלט קשה ומתיש
תחליט מה אתה מעדיף או שתשקיע ותסים את כל המשימות או שלא זאת כבר החלטה שלך אבל מה שלא יהיה אל תעלה דקס וסטר :]
בינתיים אין מה לעשות
תחכה לרמה 13 ככה
איזה רמה אתה
אים אתה רמה נמוכה זה רק באתחלה ואז אתה יותר חזק
תקשיב למה שאומרים לך- חוץ מזה אתה קוסם זה לא עבודה חזקה במיוחד.....
JVIaple Story
רוצים לראות איך עובדים על אנשים? לחצו כאן
בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
איזה ילד כל הזמן אתה צריך לעלות 4 אינט ו אחד לאק איזה רמה אתה אם אתה 8- 15 אז כן אתה אמור להיות חלש אבל מרמה 20 אתה מתחיל להוריד 100 +
100 +
מנסיון יש לי קוסם רמה 38 אש אני מוריד כבר 1000 עם חץ אש