הי זה אני החלטתי לעשות משהו שאף אחד עוד לא עשה ( אני מקווה) מילון המייפל הרשמי.
זהו מילון אשר מגדיר בעברית את כל המילים אלא כל המילים שאספתי עד עכשיו אם יש לכם עוד (ויש עוד עוד הרבה) אני רוצה לשמוע!
הabilty points (אך שימו לב לכל דמות יש סוג מסוים של כשרון שהוא צריך לשים על עצמו אז אל תיהיו פזיזים אם -אלה נקודות מאוד חשובות! אם תלחצו על כפתור "s" או "ד" במקלדת תראו 4 כשרונות:str,dex,luk ו-int כאשר אתם עולים רמה אתם מקבלים 5 נקודות חופשיות שאפשר לשים אותם על מה שרוצים אלה הם הabilty points (אך שימו לב לכל דמות יש סוג מסוים של כשרון שהוא צריך לשים על עצמו אז אל תיהיו פזיזים אם אתם רוצים לחזק קודם כל תסתכלו במדריך דמויות)
cristal-את הקריסטלים אפשר למצוא רק בosiria הארץ ה3 (לא מומלץ ללכת לשם אם לא עברת את אמה 34) הם כמו כל האורס משמשים ליצירת נשקים וכפפות (לרמה 60+) וגם משימות.
jewle-זהו תכשיט אותו מייצרים מores אם אתם לא יודעים מה זה ores לכו למטה במילון (הוא מסודר לפי האלף בית האנגלי) ותמצאו את המילה יש בתוך כל הסוגים של הores 2 סוגים עיקריים אחד הוא התכשיט (jewle) הסוג הזה הם אלה שיש שאריות של אבן עלייהם אין הבדל משמעותי חוץ מזה שבדר"כ התכשיטים יותר נדירים.
lol- לצחוק בקול רם (laughting out loud)
mesos- זהו הכסף שאתם הולכים להשתמש בו אתם יכולים להשיג אותו מכל מפלצת (חוץ ממפלצות מיוחדות של חגים) אתם בטח תיתקלו בנגיד 80k או90k הk מסמלת 1000 כלומר אם כותבים לכם 80K אז זה אומר 80,000 mesos.
noob- המילה הזו מסמלת אנשים שרק התחילו את המשחק כאלה מרמה 20 ומטה כמו כן אנשים חזקים ממך כנראה יקראו לך "נווב" new by
ores-אורס אלה אבנים יפות נוצצות שמקבלים מכל מפלצת הם יוצאים פעם ב 20 מפלצות בדרך כלל אז יש לכם סיכוי של 5% להשיג אחד. הם לא כל כך נדירים אך מאוד שימושיים מייצרים מהם נשקים ובגדים ומשתמשים בהם למשימות כאשר יש לכם 10 מאותו סוג אתם יכולים לייצר אבן תכשיט מטיל או קריסטל.
plate-זהו הסוג השני של הores אפשר לייצר אותם אחרי שאוספים 10 מהסוג שלהם (הם אלה בלי השאריות של האדמה עליהם) הולכים לאנשים מסוימים ומייצרים אצליהם.
skill points-אלה הם הנקודות הכי חשובות במשחק נקודות הכישרון שלכם. כאשר אתם מקבלים את העבודה הראשונה אתם תקבלו כישרונות אם תלחצו על המקש "k" או "ל" תראו את הכישרונות שלכם למי שרוצה עצות על איפה להכניס את הנקודות האלה היכנסו למדריך של הדמות שאתם רוצים לבחור.יכול להיות בhidden street או סתם מדריך אחר
track- כאשר אתם עושים pq לפעמים יש מישהו בפנים. כאשר יש למישהו שם של שחקן שנמצא בפנים זה הtrack. זה טוב בגלל שאפשר לדעת מתי הם עומדים לסיים את הpq.
hp-חיים
mp -אנרגיה
DC- זה Disconnect
קיצורים:
אוקי יש הרבה קיצורים
נתחיל:
עבודות:
cb-chif bandit
DK-dragon knight
חיזוק:
ability point-ap
party quest-pq
LS-lightning spear
pq:
LPQ - LUDI pq
OPQ - Orbis pq
KPQ - Krening pq
skill point-sp
health point-hp
mana points-mp
ores:
black cristal-bc
dark cristal-dc
plat-bar
places-מקומות
lith harbor-LH
OS - אומגה סקטור
kerring city-kc,kerring
el nath-EN,nath,el
אתרים
hs- www.hidden-street.net
דיבורים:
brb-אחזור מייד
cya נתראה
stfu-סתום את הפה (shot the f*** up)- נא לשמור על שפה נאותה בפורומים....
IDK-אני לא יודע (i dont know)
זהו חופשיים
תוסיפו עוד להנאתכם.... כל אחד אחד לא לחזור על אותו דבר פעמיים
אם איזה מנהל מוכן למחוק את התגובות בכדי שיוכלו להוסיף עוד למילון המייפל אני אשמח תודה על התגובות של כולם ותודה על התמיכה אני מקווה להאריך אותו עד הסוף
JVIaple Ztory

בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
ציטוט ההודעה