שלום אני מוכר שתי דמויות בבלוקן MAGE ICE רמה 82 ו DK רמה 82. אם בגדים ואם הכול תנו הצעות..
תודה מראש.. ICQ 343709035
שלום אני מוכר שתי דמויות בבלוקן MAGE ICE רמה 82 ו DK רמה 82. אם בגדים ואם הכול תנו הצעות..
תודה מראש.. ICQ 343709035
|
|
זה בכלל לא האייסי שלי?<< והוא השותף שלי .. י FS
חחחח יודע לערוך הבחור יהומו אל תאמינו לו הוא זייף את זה יהומו קובי הלך לך השחקנים תילמד לא להחליף
ואני זיינתי את אמא שלך מה אתה רוצה ממני עכשו אל תשגע אותי יש לך רנג'ר ואני לא יביא לך ת CB אתה יכול למות אתה לא תקבל אותו גם עים יתהפך העולם קובי אל תחפור שיגעתה אותי כל היום אתה מציק לא רוצה להביא לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
(זה אני קובי יש לי עוד משתמש)..
תגידו מנהלים לבן זונה הזה אי אפשר לתת באן?! למה הוא לא מקלל? הבן זונה הזה .. החברה הפתוחה הזאת שלו.. שנפתחה אתמול בן זונה
אה- CB הזה שלי יא בן זונה
קובי יבן שרמוטה דבר יפה על חברה שלי ימכוער לפכות לי יש חיים יש לי חברה ויש מי שרוצה אותי ואני לא כמוך בוכה ביגלל מייפל אתה נישארתה בלי כלום אני עים שתה שחקנים נהנה לי חחחחחחחחחחחחחח מצידי אתה יכול לימצוץ לי יבן זונה יחנון מסריח לך חפש חיים עלק אתה האקר אני לא רואה שהלך לי המחשב יהומו
SpWz מה אתה חש יא חתיכת בן זונה מסריח מה אתה חש איזה ערס כי יש לך איזה חברה זונה?@!
כאלה משיגים בשוק יא בן שרמוטה... יא חסר אלוהים בן זונה הלואי אתה וכל המשפחה שלך וכל הקרובים שלך כולל החברה שלך תמותו תקבלו סרטן יא חבורה של גנבים יא בן זונה חולה סרס מוצק בולבולים כבושים יא בן של הומו
נ.ב: לי אין חיים יא בן זנה? אני כל היום גונב שחקנמים לאנשים יא בן זונה
נערך לאחרונה על ידי Chief-Bandit; 29-06-2007 בשעה 00:46.
חחח דפקתי לך תשחקן אתה יכול להיתעבד מצידי יבן שרמוטה אתה חושב אני רואה אותך עים אתה גבר בוא ניפגש אני יפתח אותך ישרמוט בן זונה ועוד פעם אחת על חברה שלי ואני תופב אותך שובר לך את 2 הרגליים והידיים יבן זונה
ילד ה-DK וה-MAGE לדעתי אחי כואב הלב אתה לא יודע איך הילד השקיע והוא צריך לאכול חרא הפרצוף מילד מזויין כמוך צא ילד גבר תעשה מצווה תחזיר לו! פרצו לי פעם אחת ורציתי לאכול תבן אלף השרמוטות שאמא שלו מוצצת לערבים כושים בלילה לבן! תצורההה.