מישהו יכול להסביר לי קצת על "ברירת שמשון"?
ומשהו שאני אבין..לא מה שכתוב בוויקיפדיה
תודה רבה10x
מישהו יכול להסביר לי קצת על "ברירת שמשון"?
ומשהו שאני אבין..לא מה שכתוב בוויקיפדיה
תודה רבה10x
|
|
תשמע אחי אני יודע על זה ממש טיפה ובגדול ובקווים כלליים מאד....
בגדול מאד הכלל אומר שברגע שתיפול על מדינת ישראל פצצת אטום או כל דבר שישמיד פה הכל... או משהו בסגנון.... ישראל פשוט תגיב ע"י כך שתתקיף את אותה מדינה עם כל הנשק הגרעיני שלה או לפחות חלקו עד להשמדתה שלה גם....
ברירת שמשון, בעבר שמשון הגיבור ךאחר שדלילה בגדה בו ולקחה את מקור הכוח שלו, הוא נכלא והפלשתים עשו משתה וצפו בו בשרשראות.
שמשון התפלל לה', שיתן לו כוח כדי להלחם בהם ואז הוא אמר את המשפט המפורסם "תמות נפשי עם פלישתים" שמשון בעצם ידע שהוא הולך למות והוא רצה להרוג איתו כמה שיותר.
האנלוגיה לגבי מדינת ישראל היא שהשימוש בנשק האטומי (יותר נכון מימני) שיש לכאורה לישראל, יהיה בשימוש רק במצב שבו ישראל תיפול, ככה שהמדינה התוקפת תידע שיש לה מה להפסיד.
וזה נכון שהקוד לזה ברדיו זה "תמות נפשי עם פלישתים" ?
לא הנפצה מטורפת....
זה המשפט שאמר שמשון לפני מותו
שמע אם נגיע למצב הזה אנחנו ניקח איתנו את כל המדינות הרב ..![]()
slickskter@gmail.com
חחח רק ישראלים מסוגלים לזה..
יעני
"אני נדפק?זדיינ* כולכם...תדפקו גם"
זה לא רק ישראלים זה נהוג בכל מדינה שיש בה אטום...
כן ''תמות נפשי למען פלישתים''
ימות אחד בישביל להרוג את הכול!
ככה זה היה בתנך!
זה נהוג בכל העולם למה אתם חושבים יש על צוללות נשק גרעיני צוללת מאוד קשה לתפוס היא יכולה במשך שבועות חודשים לשוט עד שהיא תגיע לטווח של הטילים ואז פשוט פורסת את מה שיש לה.
אז במקרה של התקפה גרעינית ושהמדינה מושמדת הצוללות יודעות שבמקרה כזה הצוללת פשוט מרוקנת את כל השנק שלה על אותה מדינה או על מדינות אשר הן קיבלו פקודה לכך.
כמו שאמרו פה כבר, זה לא מאוד מסובך
" ברירת שמשון " או באנגלית ( נפוץ יותר מכיוון שהפרסומים הם בדרך כלל ממקורות זרים ) אופציות שמשון ( The Seamson Option ) מדבר על מצב שבו מדינת ישראל נופלת בידי האויב או במצב של כמעט השמדה מוחלטת של המדינה.
במצב כזה כל הנשק יופנה לגרימת נזק רב ככל הניתן למדינות השכנות, ולקחת אותם איתנו, ובעצם ככה לעשות את העולם מקום טוב יותר לבני בריתנו.
בפועל, לשחרר את כל הנשק מסוג כזה או אחר על מרכזי האוכלוסייה התעשייה, וכל מקום שיביא לנפילת המדינות. במקרה שלנו, השמדת המזרח התיכון והאוכלוסייה המוסלמית שבו.