אני חושב שהתאהבתי בילדה אחת שאני עובד איתה שהיא בת איזה 15 וחצי אוו 16 אבל אני בן 14 וחצי וגם היא לא יודעת שאני אוהב אותה.. ואני מרגיש שאני מתאהב כזה אני לא יודע איך להסביר... וגם אף פעם לא הייתה לי חברה..... אז מה אני אמור לעשות???
אני חושב שהתאהבתי בילדה אחת שאני עובד איתה שהיא בת איזה 15 וחצי אוו 16 אבל אני בן 14 וחצי וגם היא לא יודעת שאני אוהב אותה.. ואני מרגיש שאני מתאהב כזה אני לא יודע איך להסביר... וגם אף פעם לא הייתה לי חברה..... אז מה אני אמור לעשות???
נערך לאחרונה על ידי sneori2; 05-07-2007 בשעה 22:09.
|
|
למה אף אחד לא עונה??!??! תעזור לי בבקשה!
תקרא אשכולות קודמים, פתחו 242535 נושאים כאלה
DimA
מה לדעתך היא מרגישה כלפיך? בכל מקרה, אתה עדיין צעיר והאהבה תתחלף עוד לא הרבה זמן במישהי אחרת...
אתם רק עובדים ביחד... אני למשל, לא אסתכל על ילדה שקטנה ממני בשנה וחצי-שנתיים כאופציה לחברה... תחשוב שבטח יש לה את הידידים שלה, אתה יכול להתחבר איתה ותהיו ידידים, אבל משהו ממשי לא הולך לצאת מזה...
אבל שיהיה בהצלחה
כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי באייסי 76676367
אם לא תנסה, איך תדע? לפי דעתי אתה צריך לעזור אומץ.
תתחיל לדבר איתה וכאלה, ואחר כך תספר לה את אשר על ליבך.
אני חושב שזה הדבר הטוב לעשות למרות שאני יודע שזה קשה.
זה כולה שנה וחצי זה לא כזה הבדל..
אתה צודק שהיא אפשר ככה להנחית על משהי שאתה אוהב אותה בלי שכמעט מכירים.
צריך להכיר, אין ספק.. זה מאוד תלוי, צריך לראות איך העניינים זורמים, אם בכלל..
לא רוצה לבאס.. אבל אני לא אהיה מאלה שמעודדים סתם. בנות לא אוהבות בנים שקטנים מהם ביותר שנה. לא יעזור.
למה שהוא יתגבר? למה הוא צריך לוותר על הרגשות שלו?
לדעתי,תלך עלזה תספר לה הכל,אם יצא מזה משהו טוב,אז בכיף,אם לא..זה רק חוויה מחזקת לדעתי..ואל תדאג אתה תעבור עוד הרבה אלה בשנים הקרובות אתה עוד צעיר
בגיל הזה זה בעייתי מאוד
אם היית אומר לי שאתה בן 22 והיא 24 אפילו אז סבבה
או 18 ו20 גם הולך
אבל בגיל הזה הבנים הם בד"כ ילדותיים ויש פער גדול בין ילד בן 14 לילדה בת 15 וחצי
אבל אם אתה חושב שאני טועה (אתה יודע מה גם אם אני צודק) תנסה תתחיל איתה דבר איתה אם אתם עובדים ביחד אין יותר קל מזה
אז פשוט תנסה מי יודע אולי אצלכם זה יהיה שונה מרוב המקרים