תודה לכל מי שהגיב!!! עזרתם לי מאוד!!!
רוציתי להגיד שגם לפני שאהבתי אותה וחשבתי עלייה היא שאלה אותי בן כמה אני ואמרתה לי 10 כזה סתם בצחוק.... והיא לא יודעת בן כמה אני.... אז מה זה אומר? יכול להיות שזה סימן למשהו? מה אתם אומרים?
תודה לכל מי שהגיב!!! עזרתם לי מאוד!!!
רוציתי להגיד שגם לפני שאהבתי אותה וחשבתי עלייה היא שאלה אותי בן כמה אני ואמרתה לי 10 כזה סתם בצחוק.... והיא לא יודעת בן כמה אני.... אז מה זה אומר? יכול להיות שזה סימן למשהו? מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה על ידי sneori2; 06-07-2007 בשעה 16:48.
|
|
תשמע אחי..
קודם כל בקשר לזה שהיא שאלה אותך בן כמה אתה..יש מצב שהיא רצתה לפתח איתך שיחה..זה לא אומר ישר שהיא מואהבת בך כן?אבל יש מצב שהיא רצתה לפתח שיחה..לכאלה הזדמנויות אתה צריך לחכות לשאול אותה בת כמה?איפה את לומדת?דברים כאלה..
עכשיו....יש לך יתרון..יש לכם משהו משותף..שזה העבודה..אתה יכול להגיד לה : אין לי כוחחחח כבר וואי" יעני לעבודה..אממ המנהליםם האלה מעצבנים אותי ..וסתם לפתח שיחה מהדברים הקטנים האלה...
עכשיו ברוב המקרים ילדות בגילאים 16 ככה..לא יצאו עם ילדים קטנים מהם..אבל לא תפסיד כלום אם תנסה..
עוד משהו..תברר את הגיל שלה..יכול להיות שהיא יותר קטנה..זאת אומרת בגיל שלך..ואז תדע שיש לך יותר "סיכויים"..או שהיא יותר גדולה..משהו כמו 18..ואז עדיף שתוותר מראש חחח..
אהבה גדולה זה לא נראה לי..כי אני חושב שהתאהבת במראה..וזה אומר שנדלקת וזה משהו שעובר..כי את האופי שלה את לא מכיר לפי מה שאני רואה מהתגובות שלך..
אמממ..אתה עוד צעיר וגם אם היא לא רוצה...תקח את זה בסבבה..אתה כולה בן 14 וחצי והאהבה של החיים שלך זו לא היא..לפי זה גם תדע לקחת את זה יותר בקלילות...ולא לחשוב לפני כל דבר שתדבר איתה..
דבר אחרון..לפי השאלות שאתה שואל נראה שאתה לא כל כך בטוח מה לעשות ואיך לפעול..ואתה לוקח את זה קשה מידי..אז קח את זה באיזי..היא לא אהבת חייך...יבואו עוד 1000 אחריה..
והכי חשוב תהיה בטוח בעצמך..
:]
תתפלא
זה חוק אחי
בחורה נגיד בת 17(בגיל שלי) תצא עם בחורים בני 18+
בחורות תמיד ילכו על גדולים יותר...
יש אמנם מקרים מאוד מאוד נדירים שבנות הולכות על קטנים יותר (אם יש להם שטרונגול ענק חח)
בכל מקרה האופציה היחידה לנו הבנים זה למצוא בנות שקטנות מאיתנו בשננה שנתיים...
אז לדעתי עדיף לך לשכוח ממנה כי זה באמת לא יקרה..