אני כן.
הייתי משחד את דמבלדור עם קצת כסף מהבנק הזה, לוקח את הרמיוני ורון נותן להם קצת כסף (במיוחד לרון) הולך מדבר עם וולדמורט אומר לו "מה נשמע וולדמורט? בא לך להשתלט איתי על העולם?" הוא בטח היה אומר כן ואז הייתי יוצא עם הפמליה שלי ומחריב כל מה שמתנגד לי.. כמובן שהייתי דואג לסיריוס ולופין וכל האלה מהמסדר, הייתי עושה לחש שתק על מאלפוי ואז לויקורפוס והוא היה נתלה הפוך ואז הייתי מוריד לו תמכנסיים ועושה לו שתק על הביצים ככה הוא היה נהיה אימפוטנט חהחהחהחה. אח"כ הייתי בא לאמברידג' השמנה הזאת מוריד לה כאפה סתם כי אני יכול ואז הייתי עושה לה איזה אימפריוס ושם אותה במועדון חשפניות תחת שליטתי חהחה. אה וכמובן הייתי מתגלה למוגלגים וצוחק עליהם שהם עלובים ואין להם קסמים.
מה אתכם? הייתם משתלטים? ואם כן מה הייתם עושים?

חחחחחחחחחח אני מניח שלא הייתי עושה את מה שאתה היית עושה.... אני יותר בכיוון של לעשות כזה קסם על הדלת כדי שתביא לי כל פעם עוד אוכל... חחח ואולי גם צריך לעשות כזה של מים! אחר כך הייתי עושה לי מין שטיח קסמים כדי שינקה את הבית חחח ולקינוח הייתי עושה לחברים שלי חיים מגניבים חחח כאילו לסדר להם ככה כל מה שהם היו רוצים ... (כן זה נישמע דיי טיפשי אבל אני אוהב אותם בטירוף, לא הייתי מוכן לתת שום דבר בעד אף אחד מהם!)