הוא כל הזמן חוזר אחורה בזמן, לפני שיצאתי לסרט היה לי 1420 הודעות ועכשיו 1365.. עכשיו הבנתי למה אני מקבל את ההודעות הפרטיות שוב ושוב ושוב ושוב!
וגם החתימה שלי משתגעת.. מה זה?
אותם רואים עכשיו פירסמתי הודעה זה חזק זה משתגעעע
הוא כל הזמן חוזר אחורה בזמן, לפני שיצאתי לסרט היה לי 1420 הודעות ועכשיו 1365.. עכשיו הבנתי למה אני מקבל את ההודעות הפרטיות שוב ושוב ושוב ושוב!
וגם החתימה שלי משתגעת.. מה זה?
אותם רואים עכשיו פירסמתי הודעה זה חזק זה משתגעעע
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 13-07-2007 בשעה 02:26.
|
|
המחשב שלך לקח אקסטזי?
הכל בסדר לא יודע מה יש
לא יודע, נכנסתי פירסמתי הודעה רגיל וניכסתי לערוך את החתימה שלי אני רואה את החתימה כמו שהיא הייתה לי בבוקר, ערכתי אותה למה שיש לי עכשיו ונכנסתי לפרופיל שלי וזה השתנה לחתימה עם הילד הסטלן ועכשיו זה השתנה חזרה. זה השתגע.
אני חושב או שזה השעה, או שזה השקרניקים השתלטו על הפורום
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 13-07-2007 בשעה 02:28.
אתה מושפע מהסרט אחי זה יעבור...
לא לא אני אומר לך, אני יכול לצלם לך מסך שתראה שכשאני עורך את החתימה יש משהו אחד, שאני בפרופיל שלי יש משהו אחר ושאני בהודעה זה משהו אחר
לצלם?
לא אחי זה לפעמים קורה אבל זה בסדר לא יקרה לך כלום אתה רואה? זה משתנה אם אתה משנה...
סתכל :
החתימה מהבוקר (כשאני נכנס לשינוי החתימה):
http://www.img-il.com/up/wjwwzitojhov.png
החתימה לפני שחזרתי מהסרט (מהפרופיל):
http://www.img-il.com/up/zgnwmmvmxwzh.png
וחתימה הנוכחית שלי עם אופטימוס פריים שאני רואה אותה תאכלס רק בהודעות שאני מגיב.
ויש עוד בעיה, אם אני נכנס נניח לדיבורים זה לא מראה לי את הנושא החדש שכתוב איפה שמסמנים נניח סימנתי את דיבורים והנושא הזה הוא הכי חדש? אם אני יכנס לפה הוא לא יראה לי את הנושא כהחי חדש.
|: המחשב שלי נתקף ע''י שקריניקים מה זה
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 13-07-2007 בשעה 02:35.
לא נורא אם המחשב יקרוס רק לאלף ילדים לא יהיה חומר לאונן עליו...
נערך לאחרונה על ידי vicon; 13-07-2007 בשעה 02:37.
חחח, עכשיו אני דרך הפיירפוקס והכול פה בסדר יענו רואים את הנושא הכי חדש, החתימה עדכנית. זהו, פרשתי סופית מאקספלורר
כן קצת שמתי לב רק שאין לי את המזיז התחתון בפיירפוקס איך מסדרים?
גבריאל אתה יודע איך משנים דף בית בפיירפוקס? יענו הדף בית שלי זה גוגל משולב עם פיירפוקס משו' זה מציק