"בשעה טובה ומוצלחת, הגעתי לרמה20. יופי, מה קורה עכשיו?"
ברמה 20 המשחק מתחיל להיות טיפה יותר מעניין.
עכשיו אתם יכולים לבחור לעצמכים ג'וב. לא לדאוג, אתם יכולים תמיד להחליף עבודה ואתם יכולים גם לא לקחת עבודה בכלל. על מנת לרכוש עבודה עליכם לקנות דגל או חליפה מסוימת. להיזהר! יש חליפות לזכר ויש חליפות לנקבה! לא להתבלבל! ישנן חליפות רגילות שעולות 10k ויש חליפות מיוחדות שעולות מליון gold.
מה ההבדל?
1.כאשר אתם לובשים חליפה שעלתה מליון gold, אנשים מה"ג'וב" האויב לא יהיו מסוגלים לראות אתכם על הmini-map
2. דגלים שעולים מליון gold ניתן להשיג אך ורק בHotan
3. דגל שעלה מליון gold זה דגל עם קלאסה חחחח
אז יש 3 ג'ובים שונים:
האפשרות הראשונה היא Trader – סוחר:
אתם יכולים להרוויח כסף אם אתם מעבירים סחורה מעיר לעיר. אני אסביר איך לעשות זאת:
בכל עיר ישנו משהו שנקרא Specialities shop. הפעם החנות שייכת לשני מוכרים. האחד מוכר לכם דגל, והשני סחורה.
1. הדבר הראשון שאתם צריכים על מנת להפוך לסוחרים הוא בעצם לקנות דגל של Trader. ברגע ששמתם את הדגל עליכם, אתם נחשבים סוחרים.
2. לכו לstable, לחצו על "trans", בחלקו העליון של החלון ותקנו לעצמכם גמל או סוס. מה ההבדל?
הגמל יותר איטי מהסוס, אבל יכול לסחוב יותר מהסוס.
3. טוב. אז לבשתי את הדגל, ונגיד שאין לי כ"כ זמן אז בחרתי סוס. קליק ימני על מנת לזמן את הסוס.
4. חזרו לspecialities shop והפעם דברו עם מוכר הסחורה. אם תשימו לב, בתחתית החלון שנפתח יש כוכב כחול. כל עוד יש לכם שם כוכב אחד בלבד, שחקנים אחרים לא יהיו מסוגלים להתקיף אתכם. ככל שאתם קונים יותר סחורה, מספר הכוכבים יגדל, ובהתאם מספר הגנבים שיצוצו בכל פעם.
5. "יופי! יש לי דגל, יש לי סוס, קניתי סחורה, ודאגתי שזה ישאר כוכב אחד כי אין לי עצבים שיבוא לי מישהו ברמה 60 יהרוג אותי. אפשר לצאת לדרך!"
6. לא. אתם לא יכולים לעשות teleport לעיר אחרת בtrade. אתם תצטרכו ללכת כל הדרך ברגל. הגעתם בשלום לdonwhang? מציון! תמצאו את הspecialities shop של donwhang ותמכרו הכל למוכר הסחורה שם.(במידה והגעתם לhotan תקבלו יותר כסף, כמובן).
הערה קטנה לגבי כוכב אחד: גם כשאתם לוקחים כוכב אחד זה יכול להיות מסוכן מפני שיש גנבים ברמות גבוהות שבאים אחריכם,והגנבי NPC שלהם באים ותוקפים אתכם וככה הם הורגים אתכם בעצם.
האפשרות השניה היא Thief –גנב:
להיות גנב הרבה יותר קשה מלהיות סוחר מפני שרוב הסוחרים עושים trade עם כוכד אחד ולגנבים המסכנים אין ממי לגנוב. אז איך הופכים להיות גנב?
1. הרבה אנשים בכלל לא יודעים מאיפה לקנות חליפה. חליפה קונים מThief town – עיר הגנבים, שבמקרה בכלל לא נמצאת על המפה. צריך להשתגר אליה. "יופי. אבל מאיפה משתגרים?" גם כאן הרבה אנשים מסתבכים. על מנת להשתגר לthief town אתם צריכים ללכת לאזור הדרום-מערבי של jangan ולחפש שם מישהי בשם Yumi. ברגע שדיברתם איתה היא תעביר אתכם לthief town - עיר הגנבים. המעבר עולה 2k
2. "יופי, אני בעיר הגנבים. איפה קונים חליפה?!". את זה אני הולך להשאיר לכם. אני חושב שאתם צריכים להתמצא באזור בעצמכם אז דברו עם כל NPC אפשרי עד שתמצאו את האחד הנכון, ממנו תוכלו לקנות חליפה וden scrolls -. מגילות הden הן בעצם מגילות שמחזירות אתכם לthief town שם תוכלו למכור את הסחורה שגנבתם. מחיר כל מגילה הוא 1k
3. "יופי! יש לי מגילת den וישלי חליפה. שמתי על עצמי את החליפה, יצאתי מחוץ לעיר וכמובן מתתי בתוך פחות מ5דקות." כמובן, אתם ברמה נמוכה וצייד שנמצא 20 רמות מעליכם התקיף אתכם. עוד סיבה לכך שהרבה יותר קשה להיות גנב. אם במקרה מצאתם trader שלקח יותר מכוכב אחד, ברמה נמוכה מכם, והצלחתם להרוג אותו, סבבה לכם. הרגו את הסוס/גמל שלו, השתמשו בסוס/גמל משל עצמכם (עדיף שתמיד יהיה לכם אחד באינוונטורי) ותמצאו מקום בטוח להשתמש בו בden scroll. (דרך אגב, גם אם גנבתם סחורה שהיא כוכב אחד בשבילכם, אנשים אחרים יהיו מסוגלים להתקיף אתכם. עוד קושי בלהיות גנב...)
4. רק ברגע שאתם במקום בטוח, השתמשו בden scroll. זאת מפני שאתם צריכים לחכות 5 דקות עד שהיא תשגר אתכם חזרה לthief town
5. ברגע שאתם סוף סוף בthief town אתם יכולים למכור את הכל שם (גם שם יש NPC שמוכר סחורה באיזשהו מקום. גם אותו אפשר למצוא בקלות...). שימו לב שאתם מקבלים הרבה פחות כסף מאשר הסוחר ששדדתם אם הוא היה מצליח להגיע לעיר בשלום. למה? כי גנבתם! ממתי מוכרים סחורה גנובה במחיר מחירון?! חחחח.
האפשרות השלישית והאחרונה היא Hunter –צייד:
להיות צייד זה בעצם להגן על סוחרים מהגנבים. להיות צייד אפילו יותר קשה מלהיות גנב.
1. בכל עיר יש Hunter guild משם אתם קונים את הדגל.
2. ברגע ששמתם על עצמכם את הצייד ויצאתם החוצה, שוב לא שרדתם יותר מ5 דקות מפני שכל הגנבים יכולים להתקיף אתכם, גם אם הםברמה 70.
3. "הרמה שלי כבר לא כל-כך נמוכה ונראה לי שאני אשרוד יותר מ5 דקות (זה אם אני מתחבא בשיחים)". OK אז אתה יכול לנסות ללוות סוחר מעיר לעיר. למה לך ללוות אותו? כי יכול להיות שבסוף הtrade תקבל טיפ, כלומר הסוחר "משכיר" את שירותיך כצייד שמגן עליו מפני גנבים (בד"כ מפני שחקנים אחרים כך שאם אתם ברמה נמוכה יחסית, יהיה לכם מאוד קשה). אין צורך לציין אבל בכל זאת אני אציין שבד"כ עדיף לקבוע תשלום מראש. כלומר הציידים מקבלים אפילו פחות כסף מגנבים.
תגיבו קרדיט לי