שלושת המועמדים האחרונים שהעפילו לשלב הסופי הם:
מילותיה של שני:
אני חייבת לציין כי משלב לשלב הבחירה נעשית הרבה יותר קשה..
ה3 שבחרתי היום, לדעתי קלעו בול לדברים שאני אוהבת והייתי רוצה לבלות ולעשות אותם עם בן הזוג..
אז ככה:
גיא, באולינג יכול להיות מאתגר כשהרבה זמן לא שיחקתי בזה.. אומנם, אני ממש אוהבת את המשחק. ארוחה בחוץ יכולה להיות כייפית יותר בשביל האווירה..
ובקשר לבחירה של הטבילה.. כמובן, עדיף את הים
לבסוף, סרט ופופקורן זה סיום נחמד של הערב =]
דייט מקסים מאוד ולכן אתה עולה לשלב הבא =]
עומר, אתה כל פעם מפתיע ןמקסים אותי מחדש, אני אוהבת את הסגנון שלך, יש בו משהו פשוט.. שלא צריך להתאמץ יותר מידי.. משהו שבא מהלב.. וזה הכי מדהים מבחינתי בקשר שבינו לבינה
ים, פירות, גלידה, סרט =] ואיך לא.. שקיעהעושים לי את זה.
הקסמת אותי מאוד ולכן אתה עולה לשלב הבא
ויקטור, כשהייתי קטנה תמיד הייתי מבקשת מההורים לנסוע למסעדה שיש בה חוות סוסים.. ואחרי כל ארוחה לעשות רכיבה על סוס כאשר מישהו מוביל את הסוס.. מאז, לא רכבתי יותר ולא הייתי מתנגדת לעשות את זה עם מישהו. ארוחה איטלקית זה הפייבוריט שלי.. ואיך לא.. להירגע עם מסאג'.
הרשמת אותי מאוד. ולכן אתה עולה לשלב הבא
שלב הגמר, מה עושים?
תדרוך:
שלב הגמר הוא מעט מסובך, מקווה שתבינו את הראש שלי בלי יותר מדי בעיות.
בשלב הזה עליכם לבלות עם הנערה יומיים, מהערב שלפני עד הערב שאחרי.
המיוחד בגמר, הוא שאני מציב לכל אחד מכם אביזרים שחייבים להוות מוטיב ביומיים האלה. ז"א שצריך להיות בהם שימוש, לפחות פעמיים או שלוש, כמה שיותר יותר טוב.
מה עוד? אני נותן לכל אחד מכם מקום שבו אתם תצטרכו לבלות את היומיים האלה, לא אתם בוחרים אותם
הבה נתחיל?
גיא:אתה מקבל את אילת, כל איזור אילת.
כאמור זה איזור שופע פעילות, לא אמורה להיות לך בעיה מיוחדת איתו.
אביזרים נלווים: אזיקים, אוזניות, ספר קריאה, בננות.
עומר:
אתה מקבל צימר בצפון. הבעיה היחידה, שאין שום מקום לפעילות סביב הצימר, לכן אתה נשאר עם הכנות לפעילויות בתוך הצימר
אביזרים נלווים: מנורת לילה או סרט אירוטי, כינור, שמן זית.
ויקטור:
אתה מקבל אחוזה באמצע שום מקום אבל עם כל התוספות.
אביזרים נלווים: ספר קריאה, מחשב נייד, אננס, חמניה.
בהצלחה חבר'ה.
![]()

ציטוט ההודעה