אפשר מידע על תותחנים - M.L.R.S ?
חושב על להתגייס לשם
תודה מראש לעוזרים
אפשר מידע על תותחנים - M.L.R.S ?
חושב על להתגייס לשם
תודה מראש לעוזרים
|
|
^^
לא ביקשנו דעה אישית.
תקרא את חוקי הפורום.
מה בעצם עושים תותחנים המשרתים ב M.L.R.S ברגיל ?
כתוב שם שהם מבצעים פעולות חי"ר
אז הם עומדים במחסומים יוצאים למארבים כמו כל קרבי אחר או מה ?
אחי בסופו של דבר הרי תעשה מה שאתה רואה לנכון..אז רק תקח את העצות של כולם תחשוב ותעשה מה שאתה רוצה..
ומזה M.L.R.S?
בגדול תותחנים מבלים במחסומים ועושים בט"ש בדיוק כמו כל הגדודים.
מה זה בט"ש ?
וכמה הם במחסומים איך זה הולך ? פעם ב.. כמה?
בט"ש = ביטחון שותף (מחסומים, מוצבים, מעצרים בגדול מה שהצבא עושה יום יום).
אתה יודע בודאות כבר שאתה מתגייס לתותחנים? אם לא הייתי מציע לך לשאוף להגיע למקום אחר
אם כן,
בתור אחד שהתחיל את המסלול שלו בM.L.R.S אני יכול להמליץ לך להגיע לסיירת מורן.. פשוט לנסות לעבור את הגיבוש. הגיבוש לא כזה קשה פיזית [ביחס לגיבושים אחרים].
אם התקבלת מה טוב, אם לא אתה תגיע לאחד הגדודים.. יש 4 גדודים שמשתמשים בכלי שנקרא תומ"ת וגדוד 1 שעד לפני כמה שנים היה מסווג, שמשתמש בכלי M.L.R.S [Multiple Launch Rocket System] שזה פשוט חייה רעה
הכלי בעיקרון מורכב מ12 קנים שבתוכם רקטה ובכל רקטה יש כמה מאות פצצונות [כל פצצונה שווה בכוח שלה ל2 רימוני יד] כאשר הרקטה נפתחת באוויר כל הפצצונות מתפזרות ברדיוס מטורף ומשמידות אותו :]
היתרון הגדול בגדוד הזה שבד"כ יש בו בנות.. תאמין לי שבטירונות זה דבר שממש תצטרך ואצלנו זה תמיד היה משפר תמצב רוח ומרים תמורל.. בקשר לזה שאמר שכולם שם בחורילות אל תדבר סתם למה אצלנו היו כמה בחורות שבחיים לא היית מדמיין שהן לוחמות שהיו נראות לא רע בכלל [כן, ובין היתר כמה בחורילות]
לגבי הפעילות של הגדוד היא דיי יבשה לעומת שאר הגדודים, הכלי נמצא בצה"ל משנת 1995 כאשר השתמשנו בו רק במלחמת לבנון האחרונה.. כלומר אין שימוש בו ביום יום, בגלל העוצמה שלו וההרס שלו
במקום זה תבצע פעולות חי"ר כמו שאמרו מארבים מחסומים מעצרים וכו' וכו'.
מישהו כאן כתב שהיציאות הן אחת לחודש אז לא, היציאות הן כמו כל קרבי אחר.. בערך שבת כן שבת לא.
אצלנו בטירונות סגרנו פעם אחת 21 שזה ממש לא נורא.
הייתי ממליץ לך לחפש סרטונים בYouTube בשביל קצת רעל :]
אם תצטרך עוד מידע, בכיף..
נערך לאחרונה על ידי Nigga; 19-07-2007 בשעה 20:18.
היי ניגה מה שלומך, טוב לראות אותך.
גם אני מת ללכת לשם!