גם מי שחושב שהעצומה הזאת לא תצליח אני מבקש שתחתמו ,הדבר הגרוע שיכול לקרות זה כלום, אבל שווה לנסות ולחתום. הכל רשום באתר על מה אתם חותמים.
http://tv.siter4u.com/
(נראה להם שנחנו לא פראיריים
גם מי שחושב שהעצומה הזאת לא תצליח אני מבקש שתחתמו ,הדבר הגרוע שיכול לקרות זה כלום, אבל שווה לנסות ולחתום. הכל רשום באתר על מה אתם חותמים.
http://tv.siter4u.com/
(נראה להם שנחנו לא פראיריים
נערך לאחרונה על ידי stonecold; 22-07-2007 בשעה 13:41.
|
|
בכיף אחי, יפה שאתה מביא את זה לפה, רק תשתמש בתג אוקיי?
סבבה אחי אני יחתום אבל לדעתי זה לא יביא תוצאות.
גם ערוץ הספורט דרש מהוט שהוא יקבל 50 שקל על 2 הערוצים החדשים, בגלל זה הוט לא הסכימו....למרות שגם ספורט 1+2 דורשים את אותו הדבר=\...
חתמתי, לא שזה יעזור.
גם אני חתמתי זה פשוט בושה נבחרת ישראל הצעירה משודרת בכסף.
ערוץ 1+2 רוצים 50 שקל ערוצים ספורט 5 לייב וספורט 5 גולד רוצים גם 50 שקל וואלה יופי
עושים עלינו קופה צריך לעשות חרם צרכני זה פשוט בושה.
חבר'ה תעבירו לכולם זה חייב להצליח עוד מעט תאהיה הפגנה ואחר כך החרמת הערוצים
רק חיכיתי לזה! תותח אתה!
חתמתי- זה פשוט בושה מה שהם עושים והוט פשוט דופקים אותנו. לי אישית לא אכפת לשלם קצת בשביל להרחיב את החבילת ספורט ולקבל 5+לייב ו5+גולד, ככה לפחות אני רואה משחקים מעניינים ולא שיט והיאבקות שסתם דופקים ספורט 5 ו5+!
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 22-07-2007 בשעה 21:43.
גם אתר www.one.co.il נרתם לעצומה!!
קדימה לחתום!!!
תודה רבה לאוהדי בית"ר שהתחילו!
המשחק של ביתר מענין לי תביצה השמאלית אז למה לי לחתום?
שרצו לשדר את מכבי 5+ לייב אוהדי מכבי הציפו אותם בטלפונים ובקשות ובאו לקראת אוהדי מכבי אז מה מעניננת אותי ביתר?
חחח סתם לא יפקיר אותכם
זה שאותך בית"ר לא מעניינת ומכבי כן זה לא משנה!
ואם ואתה יודע מה אני ישמח שישדרו את הגומלין של מכבי ב-5 לייב אז מה תגיד גם אתם תתעצבנו עליהם.
הם פשוט גנבים צריך שאף אחד לא ישלם להם על הערוצים אפילו לא גאיידמק ואז הם יסתמו תפה ויתנו לנו תערוצים בחינם!
מצידי שלא יישדרו בכלל את הגומלין של מכבי, כזאת קבוצה פתטית ועלובה, עם עלק אבי נימני הכוכב, פחח.
ובנוגע לנושא, הגיע הזמן שמשהו יתחיל לזוז, בקצב הזה ניתקע עם הפוקר והבייסבול הישראלי חח, לא נראה לי שזה ממש יעזור אבל מה כבר יש להפסיד.
טחלס אחי שלא ישדרו את מכבי
Siete