אז ככה..
בקיץ שעבר טסתי למחנה קיץ בארה"ב עם 20 ילדים מהארץ שלא הכרתי לפני..
בקיצור הייתה שם ילדה בגיל שלי וזה.
בהתחלה חשבתי שהיא סנובית למה היא מקיסריה כזאת עשירה וצחקה על כל העולם.
קיצר ישר איך שעלינו על המטוס התחלנו לדבר ונוצר בינינו קשר טוב.
במחנה שם כל יום גם נפגשנו דיברנו הרבה זמן והבנתי שטעיתי בנוגע למה שחשבתי שהיא.
באמצע המחנה מישהו זרק כדור בייסבול וזה פגע לה בקרסול והיא נסעה לבית חולים וחזרה עם קביים וזה..
אני כמו כל ג'נטלמן עזרתי לה.
בשלב מסוים במחנה הייתה מן מכבייה כזאת ואני והיא היינו הישראלים היחידים בקבוצה, וזה מה שקירב אותנו בעיקר.
היינו צוחקים על כל העולם וזה והיינו מפלחים אוכל מילדים והכל.
כשחזרנו לארץ חשבתי שהכל יגמר ושננתק קשר.
אבל לא.
מסתבר שהיה ל-10 ילדים מתוכנו כולל אני והיא הרצון לשמור על קשר גם אחרי המחנה.
אז אני והיא מדברים כמעט כל יום עם זה במחשב, בפלאפון או לא יודע מה.
הייתי אצלה כבר איזה 5-6 פעמים והיא גרה שעה נסיעה ממני.
בגלל שעזרנו אחד לשני בארה"ב להסתגל והכל אנחנו מרגישים קרובים כמו אחים.
עכשיו שנה אחרי המחנה אנחנו ממשיכים לדבר, אני עוזר לה, מייעץ לה (כמעט כמו הפורום פה רק בקטן חח) והיא גם מקשיבה לי (נגיד עם כל הקטע של הכדורגל אצלי) ומייעצת.
היום היא טסה לסאמר סקול לשבועיים בלונדון.
אתמול ב-23:00 התקשרתי אליה להיפרד והכל אבל היא הייתה עם חברות, אז היא אמרה שהיא תתקשר מאוחר יותר, אבל אני עובד בבוקר אז אמרתי לה שתתקשר ותעיר אותי. היא התקשרה בסביבות 2 בלילה וזה לא העיר אותי ואחרי דקה שלחה SMS שהעיר אותי. סיכמנו שנדבר היום והיא התקשרה אליי כשהייתי בעבודה דיברנו.
אח"כ היא התקשרה שוב מהדיוטי פרי סיפרה לי שהיא מתה מפחד והכל.
אז זה המצב:
1. אני יתגעגע אליה כמו שאסלה מתגעגעת לרגע שמורידים מים בשירותים. אין לי מושג מה אני יעשה שבועיים בלי לדבר איתה או לראות אותה למרות שהיא הבטיחה שתתקשר.
2. יש בי פחד קל שהיא כל כך תהנה שם, שהיא תשמור על קשר עם הישראלים שאיתה ואז זה ידחוק אותי לצד. למרות שהיא אומרת שאין אף אחד שמשתווה אליי (דוגרי זה נכון חחח).
קיצר עברו רק 6 שעות מאז שדיברנו בפעם האחרונה ואני מת לדבר איתה עוד פעם!

ציטוט ההודעה

[ואל תתבייש מי שמתבייש מתייבש] לדוגמא אני היום ביקשתי ממהי בת 28 את המספר שלה ואני בן 14 חחח חבר שלי לא האמין לי שאני מסוגל מה אכפת לי קיבלתי ברד חינם ולא קיבלי את המיספר =]
שיניתי כינוי