רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמחר מיתגייס לגבעתי ???
וסתם כל מי שיש לו משהו טוב להגיד להציע לאחל אני אשמח לשמוע , ממני סהר . !
רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמחר מיתגייס לגבעתי ???
וסתם כל מי שיש לו משהו טוב להגיד להציע לאחל אני אשמח לשמוע , ממני סהר . !
|
|
בהצלחה אחיח שמור על עצמך ושתחזור בריא ושלם.
בהצלחה !
גיוס קל![]()
שיהיה בהצלחה אח שלי!
אתה מתכוון להישאר בגבעתי או להמשיך לגדס"ר גבעתי? או לכל מסלול אחר שאולי יציעו לך?
קודם כל תודה אחי
בקשר לשאלה שלך אני אגש לגיבוש יחטיות למרות שאני לא בכושר מי יודע מה ובמיקרה ואני לא אעבור אני אמשיך במסלול לוחם באיזה גדוד שלא יהיה { חחח אני מקווה שלא שקד לפי מה שאיזה חייל גבעתי אמר לי חחח } ואני מקווה לצאת לקורס מ"כים וקצינים בהמשך בעזרת ה' , אבל כל זה עוד רחוק ועוד לא הגעתי לשם ואני לא רוצה לדבר על מה שיהיה , אלה השאיפות שלי ותו לא , מקווה שעניתי לך אחי על השאלות , ובעזרת ה' כשאני אתחיל להישתפשף שם אני אחזור ואשתף אתכם במה שעובר עליי ובמה שעושים וכו' ..!
ממני סהר - אחרי לגבעתי ..!
חבר שלי מתגיס בהצלחה אחי
איזה השקעה נתנו בכם בבקו"ם אחי, לנו (גולני) נתנו 3 דגלים מסכנים, לכם פוסטרים מקיר לקיר עם סמלים מקיר לקיר ודגלים הכל.
לעומת זאת אתה יצאת חמשוש והוא כנראה עדיין בבסיס
כן טוב התגייסנו בראשון אחי.
אחרי החמישה ימים האלה אני יכול בבטחה להגיד : כל הזין בגולני ועוד קצת.
איך הבא"ח אחי באמת כפר נופש כמו שמתארים אותו?
ותגיד לי אחי יצא לך לפגוש תנגד לוגסטיקה אביזמיל? אני מכיר אותו בחור טוב!
לא חושב שפגשנו אותו אחי.
הבא"ח מאוד יפה רק חבל שיש שם כל כך הרבה אדמות עם קוצים תחשוב שמאז שהגענו לבא"ח אנחנו מוציאים שם קוצים מכל מיני פלוגות, כל הידיים שלי יבלות.
אפילו אחד הרס"רים שם נתן לי ולעוד כמה חבר'ה לנקות באיזה איזור צמחים עם גזעים רק בעזרת מעדרים, בתוך הצמחים מצאנו 12 בקבוקי אלכוהול ויין מכל הסוגים, סידרנו אותם בשורה על החומה ועשינו מטווח מחלקתי (כל המחלקה הרימה אבן וטווחה לכיוון), אז עשינו את המטווח הראשון שלנו כבר ביום השני בבא"ח.
חלק אפילו כבר קיבלו איקסים על תקיפת פחים בפלוגה גם כבוד.
פשש ממש חיות טרף![]()