פרסי אחד שוכבבחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאיםוקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסיעונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגעואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
שני חברים שלא התראו הרבה שנים נפגשים בביתו של אחד מהם, אחד מהם בשם גיל הפך להיות עשיר מאוד ורצה להשווית על ידידו משכבר הימים ואמר לו הבית שלך מאוד נאה, אבל אצלי, אם אני עולה על החמור שלי בבוקר עם הזריחה בצד אחד של הבית אני לא מספיק להגיע לצד השני לפני השקיעה, אז החבר שלו אמר לו : וואלה, גם לי היה חמור שהלך כל כך לאט, מכרתי אותו..
איזה אחד מגיע לרופא זקן ואומר לו יש לי בעיה אבל כולם צוחקים עליי, אז הרופא אומרלו : תשמע, אני כבר בן 55, ראיתי כבר הכל, אני לא חושב שיכולה להיות כאן איזה בעיה,הבחור מתעקש אבל בסוף אומר לרופא : יש לי ביצה אחת קטנה וביצה אחת גדולה, אז הרופאאומר לו : נו טוב, אז תראה ונראה מה העניין, הבחור פותח קצת את החנות פתאום נופלתביצה ענקית עד לריצפה, הרופא מסתכל, לא מצליח להתאפק ונקרע מצחוק, נופל על הריצפהעם דמעות בעיניים וצוחק.. הבחור אומר לו : אתה רואה ? עכשיו אני לא אראה לך אתהביצה הגדולה
!
אישה נאה מאודמגיע לרופא נשים ואומרת לו שהיא סובלת מכאבים, הרופא מציע לה קודם שהוא ימדוד להחום הוא מבקש ממנה לשכב על הבטן להוריד בגדים ולפסק רגליים, היא עושה כמו שהוא ביקשואז היא פתאום צועקת, ד"ר זה לא פי הטבעת, אז הד"ר ענה לה : אני יודע, זה גם לאהמדחום !
למלך אחד היה סוס שכל היום היה אדיש לסובבים אותו, המלך שאהב אתגרים ומשחקים פנהלפשוטי העם והבטיח שק מטבעות כסף למי שיצליח להצחיק את הסוס, ניסו חכמים וטוביםבמשך הרבה מאוד זמן ולא הצליחו, יום אחד הגיע בחור צעיר ניגש אל הסוס, אמר לו משהובלחישה והסוס התחיל לצחוק, האיש לקח את הכסף והלך, הבעיה עם הסוס שהוא צחק וצחק ולאהפסיק לצחוק וזה גרם למבוכה בארמון, המלך שהתעצבן ביקש שמישהו יגרום לסוס הזה לבכותאחרי כל המבוכה שהוא גרם ופנה שוב אל העם, אותו בחור צעיר שגרם לסוס לבכות, בא ניגשאל הסוס התעסק איתו 2 דקות לבד יצא מהאורווה והסוס בוכה, המלך שראה את זה ביקשמהבחור לספר לו את מה שקרה, אז הבחור אמר לו : בפעם הקודמת אליו ואמרתי לו שישלי זין יותר גדול משלו והוא צחק, היום הראתי לו!,שבאתי
אישהשל פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוךהפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !
איזה ערבי אחד שקוראים לו עוסמה נכנס לחנות רהיטים ורצה לקנות וידיאו, הוא בחרוידיאו וכשבא לשלם הוא נתן את הישראכרט שלו והמוכר אמר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדולמרחוב יפו ? אז עוסמה מתעצבן ואומר לו שהוא תובע אותו, הם מגיעים לבית המשפט והשופטנכנס וכשעוסמה מציג את עצמו השופט אומר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ?עוסמה מתעצבן ומחליט לתבוע אותם בארה"ב, כשהם מגיעים לארה"ב השופט נכנס ועוסמה מציגאת עצמו והשופט פתאום מסתכל עליו ושואג לו : אתה עוסמה בן לאדדן ?! ענה לו עוסמה :לא מה פתאום אדוני השופט, אני עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו !
בחורה ובחור נכנסו לתוך תא מאצר כשנגזר עליהם עונש מוות, יום לפני ביצוע העונש פונההאישה לגבר ואומר לו, תשמע, אני בחורה תמימה, אף פעם לא ידעתי גבר, אני רוצה שתיתןלי ביום האחרון בחיים שלי להרגיש כמו אישה, אז הגבר הוריד את החולצה וזרק לה עלהראש ואמר לה לכי תכבסי..

ציטוט ההודעה