קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות חמות....
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 05:29
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 18:30
  3. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:00
  4. חדשות מהNBA =] קצת עידכונים
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:30
  5. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

חדשות . . .

ברירת מחדל חדשות . . .

עובדות על אלייז'ה ברק
    1. הוא נולד בג'קסונוויל , פלורידה לפני 29 שנים.

2.לפני שפרץ לעולם ההיאבקות , הוא הספיק לעבוד כשוטר במשרד השריף בעירו וכמתאבק חובבני.

3. ברק טוען שמאזן הניצחונות שלו עומד על תשעה נוק- אאוטים מול הפסד אחד בלבד , למרות שאף אחד לא יכול באמת לאשר זאת.

4. בזמן שהתאבק בליגת הפיתוח , קיבל אלייז'ה הצעה לעלות לצוות רו כחלק מחמישיית הלוזרים - "הספיריט סקוואד" ( זוכרים אותם?@) . ברק עשה בשכל וסירב.
    5. הוא היה האלוף האפרו - אמריקאי הראשון של ליגת הפיתוח OVW.

6. הוא הופיע לראשונה בסמקדאון בקיץ שעבר שעיקר כדוברו של " איש הדוב" סילבסטר טרקאי.

7. אחרי זמן קצר , WWE הבינו שהכוכב האמיתי בצמד הוא דווקא אלייז'ה ושחררו את טרקאי.

8. כיום הוא אחד המתאבקים המרכזיים בצוות ECW ומתפקד כמנהיג חבורת "הניו בריד"

זירת החדשות
    1.המנהל והבוס המרושע של WWE , וינס מקמהון , הולך לזכות בקרוב מאוד בכבוד גדול שאפילו דיי מגיע לו : וינס ( איזה קטע הוא חיי! ) יצתרף לרשימה המפורסמת שהטביעו את כפות ידיהם ב" WALK OF FAME " , היכל התהילה הידוע בשדרת הוליווד. כפות ידוי הגדולות של מקמהון יוטבעו בבטון תחת קטגוריית " טלוויזיה " , והמאורע המכובד הולך לקרות מתישהו ב-2008 . תהיו בטוחים ש-WWE לא ייתנו לכם לפספס את הרגע הזה ויתפארו בכך עד שיימאס לכולנו.

2. קצת רומנטיקה מאחורי הקלעים : בתכניות סמקדאון היא האמנמם עומדת להינשא לטדי לונג, הצימוק ש"מנהל" את הצוות , אבל במציאות , דיוות סמקדאון, קריסטל מארשל , יוצאת עם לא אחר מבובי לאשלי! קריסטל ובובי נחשבים זוג חדש בחברה , אבל השמועות אומרות שהשניים התבאסו ביותר כשהופרדו לצוותים שונים בדראפט האחרון . זוגות נוספים שהופרדו בדראפט הם מיקי ג'יימס וקני דייקסטרא והצמד נייטרו-מלינה. האהבה תנצח

3. מדווחים מחדר ההלבשה מוסרים ש" שליט ומלך העולם" , קינג בוקר , לא היה מרוצה בכלל מהעברתו ל"רו" בחודש האחרון. למלך התבשר על המעבר בהתראה של שבוע בלבד ובכלל רצה להישאר במקומו הבכיר בצוות סמקדאון. זה לא ממש סוד שכוכבי רו מתמודדים עם הרבה יותר " פוליטיקה פנימית" משאר הצוותים בחברה , בעיקר בגלל איש אחד בשם טריפל אייץ' ( שנשוי לסטפני מקמהון, הבת של וינס והאחראית על התסריטאים של WWE ) גם בוקר יודע זאת , ולא נראה ממש מרוצה צצעברו לתוכנית הדגל של החברה.

יאללה שחרר כבר
    23 חודשים מחזיק ג'ון סינה בתואר אלוף ה-WWE . לא הגיע כבר הזמן להעביר את החגורה למישהו אחר?

זהו אנחנו לא יכולים יותר לשמור את זה בפנים : ממש אבל ממש נמאס לנו כבר מג'ון סינה . אנחנו יודעים שהוא מאוד פופולרי . וכן הוא חזק וגדול כל הבנות מתות עליו ויש לו יד בגודל של הראש של פונקי. אז מה . נכון להיום ג'ון מחזיק באליפות ה-WWE זמן מצתבר של 23 חודשים מאז שזכה בה ברסלמניה 21 . הוא שבר שיאים שהאלק הוגן לא הגיע אליהם והחודש אפילו עקף את משך הכהונה של JBL כאלוף. בעוד חודשיים הוא ייחשב ככוכב שהחזיק את התואר הכי הרבה זמן ב12 שנים האחרונות!

תקופת האליפות של סינה היא נושא בוער בקהילת ההיאבקות העולמית וכרגע נראה שאין ברירה אלה לשים את החגורה , אפילו לתקופה קצרה על מישהו אחר. הבעיה הרצינית יותר היא שהמועמד הראוי מכולם הוא דווקא רנדי אורטון . נכון לעכשיו יש דיבור רציני על המפגש בין השניים ב"סאמרסלם" ואל תתפלאו לראות את רנדי המעצבן מניף את החגורה בסוף הערב , בדיוק שלוש שנים מאז הפעם האחרונה שנגע בה.מצד שני אין לכם מה לדאוג : לפי התכניות של WWE , סינה הולך ללוות אותנו עוד תקופה ארוכה והחגורה תחזור לידיים שלו עוד המון פעמים בשנים הקרובות.

הפוסטר הרישמי של Unforgiven

קרדיט לגיימר

2. קישורים ממומנים

אחי אני חושב שלא יבי לך כי אני בקשתי המרו לי תסיג לבד ולך לעשות הסקים הם חרות הם לא יבי לך אני רוצה גם אבל לא מבים לי אתה מבין אח שלי אני אלי אבקש מחבר שלי שיבי לך כי הוא תחון הוא תבקש מניוטון אמרוה לי הוא תחון אש אחי הוא יבי לך הרבה מאוד 100 ~ אני חושב אחי סבבה?
    קרדיט לFireShark בגלל שהוא אמרו לי לבוא לפורם...

קרדיט ללHuman Torch על היפה הפצצה מלמטה...
    גם אני אוהב RAP
    Rap בנשמה
    צתרפו לאגודת הRAP של Iatraf.co.il

על מה אתה מדבר אחי ?

משתמש משקיע האוואטר של Göregäsm
    שם פרטי
    מאי כ
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!!!

פוסטר מטורף לאנפורגיוין=]=]=]=] אחד היפים
    נקווה שסינה יפצע ולא יחזור שנה שנתיים=]
    נ.ב.
    מישו מוכן להביא באן?!!! AquaBass ספאמר אחושילינג! איפה הניהול והמפקח?!

I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    I ♥ SURF

יווו תודה על המידע אחי !

PHeNomenal האוואטר של hEN.
    שם פרטי
    חן
    לייקים
    0
    נקודות
    62
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן אלא תשתה למה אתה צמא חתיכת אדיוט:-]

מה עם ריי מיסטריו הוא לא מתכוון לחזור?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect