קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 16-04-2009, 18:02
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 21:22
  3. [מדריך]סיקרול שיעבוד 100%
    על ידי sn00p בפורום Maple Story
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 28-07-2008, 12:55
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מדריך|questim 1~100

ברירת מחדל מדריך|questim 1~100

רמה דרושה:20
    שם המשימה:עבודה2 Morion-Rank-Up Class 2 Morion
    פרס:4 סקיליים חדשים
    מה דרוש לעשות:אפשר לקנות את חפצי המשימה בחנות.(ליד הSkill Master שלכם).

רמה דרושה:20
    שם המשימה:עבודה 2 Tempskron-Rank-Up Class 2 Tempskron
    מה דרוש לעשות:אפשר לקנות את חפצי המשימה בחנות.(ליד הSkill Master שלכם).

רמה דרושה:30
    שם המשימה:בשבילה-for her
    פרס:5 נקודות לstat
    מה דרוש לעשות:כדי לקבל את המשימה אתם צריכם ללכת למוכרת השיקויים של השבט שלכם,לאחר מכן היא מבקשת מכם להרוג 20 baragons שנמצאים בforgettn land.
    לאחר שהרגתם חזרו אליה דברו איתה ותקבלו את הפרס.

רמה דרושה:40
    שם המשימה:עבודה 3-Rank-Up Class 3
    מה דרוש לעשות:בחלק זה יש 5 שלבים.
    שלב 1:הולכים לסקייל מסטר שלכם והוא אומר לכם להרוג מפלצת בnevisko (המפלצות באות בלילה) תהרגו אותם עד שתמצאו 3 דברים מוזרים אבל דומים בquest invetory שלכם(הדברים נראים כמו אבן כזאת אדומה)
    לאחר מכן חזרו לסקייל מסטר ועקבו אחרי ההוראות שלו הוא יגיד לכם להרוג עם הנשק שתקבלו בהתחלה 30 baragons אחרי זה sekelton warriors 40 ובסוף 50 head cutters ובסוף חזרו אליו וזהו סיימתם את המשימה לאחר מכן היא נשארת לכם 5 ימים במיקום של הquests.

רמה דרושה:55
    שם המשימה-המערה-The cave
    פרס:1 נקודות סקייל 1sp(skill point)
    מה דרוש לעשות:לכו לסקילל מסטר שלכם והוא יגיד לכם להרוג 20 ממפלצת שונה לכל שבט.morion:direbees
    Tempskron muffin

רמה דרושה:60.
    שם המשימה:עבודה 4 morion-Rank-Up Class 4 Morion
    פרס:4 סקיילים חדשים
    מה דרוש לעשות:אותו עיקרון במשימה לעבודה 3 ממש אותו עייקרון הורגים 2 שלבים מפלצות אחרי זה עושים עוד שלב קטן ואז נלחמים נגד הסקייל מסטר שלכם שלדעתי זה הכי כיף בקואסטים.

רמה דרושה:70
    שם המשימה:חברות עם מישל-Friendship with Mitchell
    פרס:5 נקודות stat ו1 Sp (skill point)
    מה דרוש לעשות:אתם פוגשים את מישל מחוץ לcursd temple והוא נותן לכם משימה להרוג 10 typhoons שזה לא קל!.
    כדי למצוא את הtyphoon אתם צריכים בעצם למצוא את הhungy המפלצת הקטנה שדומה לקוף ולתת לה להרביץ לכם ואסור לכם לגעת בה!!!!!!!!!!!!! עכשיו תוך 2 דקות היא הופכת לtyphoon ואז פשוט הורגים 10 typhoons וסיימתם.

רמה דרושה:80
    שם המשימהealed of Fury(לא יודע מזה בעיברית).
    פרס:5 נקודות stat ו2 Sp (skill point)
    מה דרוש לעשות:עוד פעם מדברים עם ההוא מחוץ ל cursd temple והוא אומר לכם ללכת להרוג 5 ratoo שהוא נמצא בsecend floor (קומה 2)הוא עכביש גדול כזה ודיי חזק.

רמה דרושה:80
    שם המשימה:מבחן הממלכה-Test of Kingdom
    פרס:7נקודות stat
    מה דרוש לעשות:אתם הולכים לnevisko ויש כזה ביציאה מneisko עומד כמו נער שקוראים לוMinuren והוא מבקש ממכם (לפי המדריך שהבאתי) שתמצאו לו 3 סוגים של vamp
    הוא רוצה בצבע זהב כסף וארד ומוצאים את זה מהמפלצות הgaints הגדולות המהבהבות אני לא בטוח איזה אבל כפי שנראה לי זה לא משנה איזה מפלצת.

רמה דרושה:85
    שם המשימה-Tears of Kalia
    פרס:1% Decreased Death Penalty
    מה דרוש לעשות:עוד פעם מדברים עם המכשף מחוץ לcursd temple והוא מבקש להרוג 10Grotesques לפי ההיכרות שלי עםם המפלצת היא או בcursd temple 1\2 או בrelly of chaos ועכשיו מה הבעייה פה:עם אתה מת פעם 1 אתה חוזר ומבקש את המשימה עוד פעם.

רמה דרושה:90
    שם המשימה:Bitter Ordeal
    פרס:10 נקודות stat
    מה דרוש לעשות:אתם צריכים לדבר עםRoyal Mage Ray שנמצא בpillhai והוא מבקש ממכם להרוג 50 מפלצות בheart of premuim עכשיו מה הוא עושה... מחליש אותכם ב30%!!!! .אני חושב שצריך או מפלצת שהוא אומר תשם שלה או סתם כל מפלצת שבאה כנראה לאחר מכן יש עוד משימה כזאת.

רמה דרושה 100
    שם המשימה:Illusion of Fury
    פרס:נשק המשימה לרמה 100
    מה דרוש לעשותבמדיריך לא רשום אבל אני חושב שזה זהכל הזמן שאתם רואים אנשים זוהרים אדומים זו היא המשימה אתה הולך מדבר עם royal mage ray בpillhai והוא אומר לך מה צריך לעשות אני חושב שצריך ללכת לcursd temple secend floor וראיתי כמה פעמים שם את המפלצת הFury! שהיא ממש ממש ממש סוסה ראיתי 1 נלחם בה ומת במקום עכשיו נראה לי צריך להילחם איתה בהצלחה!!!

קרדיט על המדריך לחבר שלי שהביא את זה בטח מ Rpt אבל אני תרגמתי לבד quest quest בהצלחה לכולם והכי חשוב שתהנו!!!

2. קישורים ממומנים

Almost Elite 1336.9
    לייקים
    27
    נקודות
    16,396
    פוסטים בבלוג
    1

כל הכבוד על התרגום (:
    תמשיך כך P:

hhhhh sof sof tgova aiza kif li!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect