אני פתחתי לא מזמן אשכול "עזרה בלפרש בנות" אז למי שלא זוכר הנה ציטוט :
"הבת הראשונה
*אם בת אומרת לי שהיא לא שמחה מזה שפעם הינו רואים אחד ת'שניה ברחוב ולא אומרים אפילו שלום
*אם בת מדברת עם מישהו שלא מכיר אותי כ"כ ואומרת לו שאחרי מלא זמן שאני והיא גרנו קרוב בחיים לא דיברנו ועכשיו אני אצלה
*אם בת אומרת לי שאני יכול לבוא אליה סתם אם באלי
*אם בת אומרת לי שאני ממש כמוה
*אם בת אומרת לי שאני ממש השתנתי בפנים בזמן האחרון"
אז היא משהו כמו ידידה רחוקה כזאת שרק התחלנו ממש לדבר בזמן האחרון וזה וכבר הייתי אצלה פעם אחת.. ועכשיו בפעם ההיא שהייתי אצלה זה היה אמור להיות זה לעזור לה ללמוד גיטרה כי אני הצעתי לה עזרה בזה ובאותו יום היא נכוותה באצבע והיא לא יכלה לנגן ואני ראיתי אתזה גם, היא התקשרה אלי לפני זקבענו להיפגש והיא סיפרה לי עלזה ואמרה שהיא לא תוכל ללמוד היום אבל עדיין היא רוצה שאני אבוא אליה סתם וזה.. אז מאז עבר שבוע והיא אמרה שאני אודיע לה מתי יהיה השיעור ומתי נוכל להיפגש, אז היא כבר מאז לא עונה לי שאני שואל אותה מתי היא יכולה להיפגש איתי והיא פשוט לא עונה אפילו שעה אחריי, ולפני שאני שואל אתזה אנחנו מדברים והכל, אבל איכשהו ואני לא יוד למה, היא מתעלמת ממני ולא מחזירה לי הודעות, אתמול אני ראיתי אותה והיא הייתה יכולה להגיד לי שלום לפחות וגם אתזה היא לא אמרה וגם אצל ידידה שלי שאני ועוד כמה ידידות וחברים שלי היינו היא אפילו לא אמרה לי מילה ואני לא יודע למה היא מנסה להתעלם ממני עכשיו אחרי שהיא אומרת לי שהיא ממש שמחה שעכשיו אנחנו מדברים ושזה לא היה לה נעים לראות אותי ברחוב ולראות שאני לא אומר שלום, עכשיו אחרי שאנחנו מדברים וזה היא מתעלמת ממני ואין לי מושג למה, או אם עשיתי משהו כי אני בטוח שלא עשיתי כלום, אני לא מצליח למצוא סיבה שהיא תתעלם ממני..
ישלכם מושג מה היא רוצה ? ולמה היא מתעלמת ממני ככה ???

ציטוט ההודעה