מכבי חיפה מובילה 5:1 בדקה 83
איזה יופייייייייייי של משחק
תבינו ווטפורד לא סתם קבוצה היא קבוצה ענקית
מכבי חיפה מובילה 5:1 בדקה 83
איזה יופייייייייייי של משחק
תבינו ווטפורד לא סתם קבוצה היא קבוצה ענקית
|
|
זאת קבוצה שמבלה כמה שנים בצמרת של הליגה השנייה באנגליה לבין התחתית בליגה הראשונה...
יהיה כיף!
מה זה משנה
וקבוצה מסכנה באינטרטוטו היא לא מנצחת
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
זה לא משנה כלום מה השווי של היריבה. מה שמשנה זה מה השחקנים עשו. אם רפאלוב תופס ביטחון לעונה אני מקווה שהוא יוכל להיות ברמה קשר שמאלי בהרכב הראשון...יותר ממה שהיה שנה שעברה...קטן בינתיים עושה דברים טובים...
מה שהורג אותי זה 79 דקות היה שער נקי, החליפו את דוידוביץ' באלמדון ודקה אח"כ חטפנו גול. האלמדון הזה כמה שאני רוצה שהוא יצליח הוא פשוט לא מספיק טוב כרגע.
ניצחון מעולה!!!
הופתעתי לטובה קבוצה ברמה 2 מעל ביתר איך אתם יכולים להשוות ליגה אנגלית הקבוצה הזאת יותר טובה מאיתנו גם בדוק
Siete
מה אתם מ/שווים כוס עמק"@?$#%
רבע מהפרימייר ליג זה קבוצות עלובות שגם חיפה גם ביתר גם הפועל וגם מכבי לוקחות בהליכה
בטח ווטפורד [לא חושב שאבי מלר יסכים איתי =]]
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
רגע אבל אם מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד אז היא יכולה גם לנצח את צ'לסי או ליברפול??
לא קשור בכלל חיפה לא יכולה לתת לבית"ר חמישייה זה לא אפשרי, במשחק אימון הכל יכול להיות כי קבוצה אחת יכולה לשחק בשביל התוצאה כדיי לראות אם האימונים ומה שלימדו אותם בקיץ עובד, ויש משחק אימון של ללמוד ולהבין דברים חדשים לא כל משחק אימון הוא משחק ליגת אלופות.
או יותר נכון משחק אימון זה לא משחק מכריע והתוצאה לא אומרת כלום, חוץ מזה שווטפורד זה קבוצה מאוד קטנה באנגליה.
יהיה כיף!