אני יודע בכללי אבל אם אתם יכולים בבקשה להרחיב תודה.
ד"א הדפר שלי הוא 70 והקב"א 55.
יש לי הגבלות כלשהן או שהכל פתוח בפני?
תודה!
אני יודע בכללי אבל אם אתם יכולים בבקשה להרחיב תודה.
ד"א הדפר שלי הוא 70 והקב"א 55.
יש לי הגבלות כלשהן או שהכל פתוח בפני?
תודה!
|
|
קב"א זה קבוצת איכות
הממוצע בישראל הוא 49.9
והמקסימום הוא 56
ו-55 זה מעולה
''השם נתן והשם לקח - יהי שם ה' מבורך''
משפט נכון ה' נותן ולוקח וכל מה שקורה לכם ואתם הכי עצבניים
תדעו ה' נתן ולקח אבל תמיד תזכרו ה' מבורך לא משנה מה יקרה
דפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני. ציון המורכב בעיקר מהמבן הפסיכוטכני בצו הראשון אך מושפע מעוד כמה גורמים, מהצו הראשון. ציון הקב"א נע בקפיצות של עשר מ 10-90.
קב"א - קבוצת איכות. קצת מכוער לקבוע כמה בנאדם "איכותי" לפי החרטא הזה, אבל זה מה יש... הקב"א מושפע מהצד"כ [ציון דרך כללי 8-40, מושפע בעיקר מהראיון האישי והמוטיבציה] וצה"ר [ציון השכלה ראשוני... מושפע בעיקר ממספר שנות הלימודים, יחידות בגרות, מגמה, ציונים וכו'..] והדפ"ר...
לפרופיל אין שום השפעה, לא על הקב"ע ולא על הדפ"ר!
בעיקרון הרוב פתוח בשבילך... רק שיש כמה תפקידים, בעיקר במודיעין, שדורשים בנוסף לנתונים הגבוהים גם פרופיל 64... כמו כן, טיס דורש פרופיל, יח"ש [יחידות שדה] דורשות פרופיל, וכל שאר היחידות המובחרות דורשות פרופיל, אז זה גם תלוי בפרופיל...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
מה הפרופיל שלך ?
לי יש דפ"ר וקב"א כמו שלך עם פרופיל 82 ולא קיבלתי זימונים למודיעין למשל.
הפרופיל שלי הוא 97.
בעיקר רציתי לדעת על הדפ"ר והאם הוא מגביל אותי??
תודה
הדפר שלך מצוין
כעיקרון רק תלפיות למיטב ידיעתי דורש קב"א 56 ועוד איזה כמה דברים במודיעין דורשים מעל 55 וטייס דורש מעל 54 וסיירות ואלה דורשות מעל 52
והדפר אני לא יודע מה דורש מה....אני רק יודע על כמה אנשים עם דפ"ר 60 והם בטייס ככה שהדפר שלך גם מצוין
ולא לשכוח אנשים אם נגיד יש לכם קבא 53 ואתה בכל זאת רוצים להגיע לטייס למשל אתה יכולים להגיש בקשה לועדת חריגים ויש סיכוי שיאשרו לכם! זה קורה הרבה! ובלי קשר אפשר להגיש בקשה לראיון חוזר ושנת שירות לפעמים מעלה ב1 אם מערערים....
לחמו על השטויות האלה כל נק' חשובה! לשואפים למצוינות ביניכם![]()