גיא עומר וויקטור..
שלושתיכם התוודעתם לשלב האחרון שכאמור היה הכי קשה.
אבל עברתם זאת בהצלחה רבה !
נהנתי מאוד לקרוא את הדייטים השונים.. זה נתן לי חומר למחשבה ואני בטוחה שגם המון אנשים מהפורום נעזרו בזה למטרות השונות.
כפי שאתם יודעים באתגר זה שמנו את הדגש על יצירתיות ורומנטיקה
קיצר.. בלי הרבה חפירות..
קבלו במחיאות כפיים סוערות את המקום הראשון [שזוכה ב100 נק' חדשות היישר מהתנור חחח] !!!!!!!
עומר OmeR , אני לא יודעת איך עשית את זה .. אבל מתחילתו של האתגר הצלחת להקסים אותי כל פעם מחדש.. עם הפשטות שלך בדייטים.. מי צריך יותר מזה? המקומות.. האביזרים.. המתנות..
הכל הצטבר למשהו אחד גדול שפשוט הקסים אותי במהירות.
ועכשיו במחיאות כפיים סוערות את המקום השני [שזוכה ב80 נק' חדשות היישר מהתנור חחח] !!!!!!!
ויקטור Frenzy , גם אתה היית בדרכו של עומר.. גם אתה הקסמת אותי בשלב מסוים אבל עדיין היה חסר משהו.. תמיד חיפשת את היוקרה בשביל להרשים.. במקום את הפשטות.... אבל מקום שני זה גם מכובד :-)
ועכשיו במחיאות כפיים סוערות את המקום השלישי [שזוכה ב60 נק' חדשות היישר מהתנור חחח] !!!!!!!
גיא Balas , אתה קצת הרחקת לכת.. הצעת נישואין.. טבעת.. בננות? סרטים הזויים ובית קולנוע חדשני.. חחח אני חייבת להזכיר לך שאנחנו רק ב07.. יש עוד זמן עד שהטכנולוגיה הזו תתפתח.. בכל אופן זה היה ממש מוזר.. בהחלט מקורי, אבל ציפיתי לדברים שאפשר לממש אותם.. אבל בכל זאת היה נחמד.
תודה לכולם על ההשתתפות
בקרוב אני ואספי נחשוב על אתגר חדש. והפעם יותר קצר.. חחח
קצת יצאה לכם הנשמה מזה..
אבל תודו שהיה שווה !

ציטוט ההודעה