עכשיו אני ראיתי איזה נושא שמישהוא שואל אם אפשר לפתוח שרת פרטי ואתם קיללתם אותו. אז אני לא מתכוון לעשות מדריך בגלל זה אבל אני יסביר לכם את התהליך:
דבר ראשון שאתם צריכים לעשות זה לתכנת את java בספת תיכנות (אין פרוט) ואז אתם צריכים איזה תוכנה (לא אומר איך קוראים לה) כדי להעתיק את כול maple story לתוך השרת הפרטי בלי שיגלו אותכם (כי אם יגלו אותכם nexon יכולים לתבוע אותכם לפי הפרטים שנתתם בשרת שתיכנתתם ואתם חיבים לתת את הפרטים האמתיים) ואז יש לכם שרת פרטי משלכם שיש בו הכול כולל NX cash חינם לגמרי (בלי שום בעיה אתם לוחצים ומקבלים בלי payapl וכול השטויות האחרות). אתם גם יכולים לשים צ'יטים ואתם יכולים לעשות אדמינים. אבל לכול יתרון יש גם חיסרון. שאתם מסימים להעתיק את maple story לשרת שלכם אז אתם מקבלים משחק מלא לאגים ומלא באגים וזה כאילו נראה משחק אחר ולא maple story. אז מה שאתם צריכים זה להמשיך לתכנת את השרת שלא יהיו לאגים או באגים. וזהו יש לכם שרת פרטי של maple story שאתם יכולים לעשות מה שבא לכם לראש (אין עידכונים כי זה שרת שלכם לא שלהם למרות שגם אתם יכולים לעשות עידכונים).
זה מאוד עיצבן אותי שאתם קיללתם את המשתמש ההוא רק בגלל שהוא רצה לדעת משהוא ובגלל זה אני לא נותן פרוט רק את התהליך :o:o:o