יש פה 4 שאמרו לא!
למה אתם כאלה מה זה ...ביתר מיצגים תמדינה ואתם אומרים לא???
כן
לא
יש פה 4 שאמרו לא!
למה אתם כאלה מה זה ...ביתר מיצגים תמדינה ואתם אומרים לא???
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
ולמה שלא נגיד את זה?
במשך שנה שלמה שנה שעברה חפרו לי אוהדי חיפה והבועל שהם הגיעו לאירופה למה שבית"ר לא
תתפאר בזה, שילמדו שכל הקבוצות במדינה ברגע שהם באירופה מייצגות את ישראל, ולא צריך לשנוא
אחת את השנייה על הפסדים ועל ניצחונות.. אני למשל כל דיון אומר בהצלחה לקבוצות באירופה ולא
משנה מי, כי בסה"כ זה רק תורם למדינה שלנו, לא מזיק, אבל אם יש כאלה ששונאים אז סבבה להם
כל אחד ודעותיו, לא כולם דומים, נכבד את ההחלטה שלהם..
נערך לאחרונה על ידי football98; 29-07-2007 בשעה 13:39.
חח אני מת שסנטה קולומה תפיל את מכבי ת"א חחחחחחחחחחחחחחחח זה יהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף , זה בשבילך איתי, ביתר תיקח את זה יש לי הרגשה
Siete
אני אוהד הפועל, אבל בכל זאת אני רוצה שביתר כן תנצח ואפילו תגיע לשלב הבתים.
רצון זה כמובן בא מכמה אינטרסים:
1. אם ביתר תגיע לשלב הבתים, זה יעלה את ישראל בדירוג אופא למועדונים ונקבל בעונה הבאה שתי נציגות בליגת האלופות.
2. אם ביתר תשחק בשלב הבתים אז היא תהיה פחות מרוכזת בליגה ואז יהיה לה יותר קשה להתמודד על האליפות!
ברור שרוצים שהיא תנצח היא מייצגת אותנו (ישראל) אז למה לא
גועל נפש מה שהולך פה , מילא את אוהדי הפועל אני מבין סה"כ חבורה של ערבים .
אבל כל השאר מה אתם מתווכחים מי עשה יותר בושות ומי פחות , תאחלו בהצלחה וזהו חלאס עם הקנאה הזאת .
ואני בתור אוהד חיפה אומר , עם ביתק הגיעה למעמד שהיא נימצאת בו כל הכבוד לה , ועם אפשר לקבל נציגה ישראלית בצ'מפיונס אז תודה רבה .
ולא חשוב עם זאת חיפה, ביתר, מכבי, נתניה או משהו אחר .
ממש ממש לא!!
אמן הלוואי אני מתפלל לזה שהם יפסידו!!
כמה סיבות:
1) אני לא סובל תקבוצה הזאתי!!
2) אני לא סובל תאוהדים שלה!
3) אני לא סובל את כל השחקנים שבאים אליה רק בגלל כסף ושוחכים מי הקבוצות שלהם!
4) כל אחד שמה יותר שוויצר מהשני!
5) כמה אוהדי בית"R מהכיתה שלי כל הזמן מאחלים למכבי להפסיד והלכו לחגוג אני מדבר ארציני עכישו אחרי ההפסד של מכבי!
6) הבני ז***ת האלה האוהדים שלהם יענו קיללו את אבי נימני!
בכל העולם....שואלים כולם!! לאן הוא נעלם?! אוסישקין לא קיים!!! אוסישקין לא קיים!!!
שני ילדים בני 13 ו 15 , ועוד שניהם ערבים ... ממש נעלבתי חחח
וגם התגובה מעלי בטווח הגיל הזה .
נערך לאחרונה על ידי skiper; 31-07-2007 בשעה 14:21.
תגידו לי כל אוהדי ביט"ר מה אתם קופצים שחלק לא רוצים שתנצחו?!
אני זוכר שאנחנו היינו כל פעם במוקדמות ליגת האלופות כל פעם שמעתי מאוהדי ביט"ר שהם מתים שאנחנו נפסיד
כל קבוצה מייצגת את עצמה אז כן אם ביט"ר תעלה לליגת האלופות זה יעלה את הדירוג של ישראל
אבל זה לא אומר שכולם צריכים לרצות שתנצחו
I LOVE INTER