ג'ייסון
אתה מפתח שרירים באצבעות?![]()
|
|
ג'ייסון אתה מתחיל לעלות לי על העצבים.
טאז .. בקרוב אתה תעוף מכאן
מילה שלי![]()
^^
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מהיר![]()
משעוגי.. כבר אמרתי שאני אוהבתך ?![]()
למה? בגלל שאני צודק? או אולי בגלל שאת לא יכולה להודות באמת, אז את מעדיפה להגיד את זה בצורה אחרת כך שיחשבו שאת לא מודה בזה..
רק תעני לי על השאלה ששאלתי.. אם הטסטר היה מעביר אותך, למרות שראה במדי פעם את לא שמה לב לתמרורים ולא היה מקשה איתך.. ועקב כך היית נכנסת ב"אין כניסה" במשאית דלק וגורמת למותם של 5 או יותר אנשים. היית יכולה לחיות עם הנטל הזה שאת האשמה היחידה לכך שחמש משפחות נשברו והילד הקטן שיחזור מהגן לא יראה יותר את אבא שלו? או האישה שהתחתנה לפני חודש, תגלה שאין לה בעל שיחזור הביתה כל יום וינשק אותה? או אפילו הילד שהמשפחה שלו צריכה לחיות עם הסבל הזה שהילד שלהם נהרג בגלל שהילדה לא נכשלה בטסט.
תחשבי על זה טוב טוב לפני שתביאי לי תשובה. כי שנינו יודעים שאת הטעויות שלנו אחרים משלמים.
המשך אחר צהריים נעימים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
איזה מבאס הג'יסון הזה
הוא לא מבאס בכלל
הבעיה אצלו היא שהוריו אחים
המשך סטלבט נעים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מצחיק של-80% מהאנשים שחשים את עצמם פה "אהאהאהא בת נוהגת אהאהא מסוכן אהאהא נשים לא יודעות לנהוג" אין רישיון בכלל.
מזלטוב שני![]()
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
ואו גייסן מה ישך ? סהכל עברה טסט מה אתה מתחיל לדבר פה על להרוג 5 אנשים.. תכלס אתה מתלהב שאתה גר בארצות הברית אבל מה אתה עושה שם ? יושב בבית על פורומים ישראלים ומתלהב שיש לך רמזורים עם 4 אורות.. ואללה גם לנו כף לך?
מזלט שני עוד מעט אני הולך לg2 .. ממממממממממממממממש עוד מעט פאק!@#