אממ לפי מה שאני חושב זה אולי בעיה בזיכרון כי זה קורה לאחותי שהיא משחקת בסימס או שהמחשב פועל הרבה זמן.
אז איך אפשר לבדוק אם יש בעיה בזיכרון אם כן אז יש אחריות לכל החיים שככה זה לא בעיה..
אממ לפי מה שאני חושב זה אולי בעיה בזיכרון כי זה קורה לאחותי שהיא משחקת בסימס או שהמחשב פועל הרבה זמן.
אז איך אפשר לבדוק אם יש בעיה בזיכרון אם כן אז יש אחריות לכל החיים שככה זה לא בעיה..
|
|
לאו דווקא זיכרון, המערכת ערוכה לבצע ריסטרטים במקרי חירום (כמו חימום יתר וכו'...)
קשה לדעת איפה הבעיה כאן
אין מספיק פרטים.
איזה מערכת הפעלה?, יש הודעת שגיאה? המחשב נכבה לגמרי או רק עושה ריסטרט?
מה נתוני המערכת?
זה בגלל חימום גם לי יש את אותו בעיה
מערכת ההפעלה עושה ריסט במקרה של תקלת תוכנה ו\או תקלת חומרה.
לדוגמא פגם חמורק במערכת ההפעלה יגרום לריסטים כל כמה זמן.
או מצב שבוא המעבד מתחמם המערכת תכבה את המחשב או תעשה ריסטרט.
ואכן זאת יכולה להיות בעיית זכרון.
האם המערכת רושמת לך משהו לפני זה?
טוב , המערכת עלולה לעשות לך ריסטארטים דאשר ישנו חימום יתר\ עומס\ תקלת חומרה..ובעיות זיכרון!
יש מצב שגם הווידוס שלך עושה עידכונים כל זמן קצר וזה מה שעושה את הריסטארטים.
תבדוק!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חח גם לי היה את הבעיות האלה.
הנה התשובה-
פשוט מאד, המערכת עושה ריסטרטים, כי הזרם נתקע לפעמים בעד הגעה למשאבים.
למה?
אבק!
אבק מצטבר של מחשבים ישנים!
פתח את המחשב, תנקה את המאוורר ואת כל מה שצריך בפנים מאבק. בעדינות.
סגור את המחשב בזהירות ותפעיל אותו.
הבעיה אמורה להיפתר!
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי DowNetRules; 01-08-2007 בשעה 12:20.
a
.
אממ זה לא מחשב ישן קנינו אותו לפני שנה בערך
3.0GHZ מעבד של אינטל
512 RAM
ולא זה לא רושם כלום לפני שהמחשב עושה רסטארט
אממ אני אולי יפרמט לה אותו היום אולי זה יפתור את הבעיה?
למרות שזה לא מחשב ישן אחי, במחשבים מצטבר הרבה אבק, אני מאמין שניקוי המחשב מאבק מבפנים יפתור את הבעיה, במידה ולא, קצת ניקין לא הזיק לאף אחד!
חבל לפרמט אחי, אני מנקה את המחשב מידי חצי שנה!
a
.
לי יש 1GB ראם וזה עושה ריסט , מאץ יש לי 3.00Ghz
בגלל שהחימום כל כך ענק במחשב (הטמפרוטורות עולות) המחשב אוטומטי עושה ריסט , כדי שלא ישרף או משהו כזה .