נכתב במקור על ידי crecre לא זה עבר אחרי שלקחתי משהו לקחת את הכדורים הירוקים כן? האדומים עושים עצירות ...
לי כואב הווריד מלהזריק מיץ פטל....האדם שלי כבר ניהיה אדום מרוב הפטל...
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 03-08-2007 בשעה 00:16.
מה הולך פה באמת ?
נכתב במקור על ידי crecre על מה ? מאיפה אתה במודיעין איזה עירוני?
וואי וואי מה נסגר???? על מה אתם מדברים??
שמתם לב ?!!? 12 דפים בלי ספאם ! השיא של אשכול הלילה...
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot חלאס עם הספאם!!!! לי ת'אומר ספאם חחחחחחחחחחחחחח זאת אולי ההודעה השלישית שלי באשכול הזה ולי אתה אומר ספאם חחח
נכתב במקור על ידי BaR מה הולך פה באמת ? בוא בוא תצתרף אני נותן לך מזרק להתחלה אתה משיג ת'חומר 1900 הודעות כל מישרוצה הקדשה להגיב
נכתב במקור על ידי aFiK מאיפה אתה במודיעין איזה עירוני? מצטער אני גר במכבים אבל אני קורא לעצמי מודיעין כי איחדו. אני גם לומד ברעות אני בכיתה של DOGOW
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot בוא בוא תצתרף אני נותן לך מזרק להתחלה אתה משיג ת'חומר 1900 הודעות כל מישרוצה הקדשה להגיב תן לי הקשדה אחי =] אני לא שכחתי אותך זוכר... כתבתי אותך בגדולללללללל
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 03-08-2007 בשעה 00:19.
סעמק מה אתם מנותקים?
נכתב במקור על ידי FireShark שמתם לב ?!!? 12 דפים בלי ספאם ! השיא של אשכול הלילה... מה אתה מזבל1? השיא היה למעלה מעשריים דפים! חחחח אבל הרגת אותי... 12 עמודים בלי ספאם
נכתב במקור על ידי DoGow מה אתה מזבל1? השיא היה למעלה מעשריים דפים! חחחח אבל הרגת אותי... 12 עמודים בלי ספאם מה עשו 20 עמ' בלי ספאם אחד אפילו?
סעמק מה קורה פה
וואי אתם סטלנננייםםם "נו אז מה עושים עם קוקאין והרואין האאא גומרים בבית חולים האא"..כדורים מסניפים מחדירים מחממים חאלאס ספמרים חחחח
חוקי הפורום