גם צדיקים חוטאים אבל בחטאים קטנים
אבל המצוות והמעשיםהטובים שהם עושים
גובר על החטאים ומתקן הכל
גם צדיקים חוטאים אבל בחטאים קטנים
אבל המצוות והמעשיםהטובים שהם עושים
גובר על החטאים ומתקן הכל
|
|
זה כולה אשכול,אתה רוצה להביע דעה,אתה לא חייב להעליב!
תביע דעה בלי לפגוע!!
למה אנחנו ירדנו עליך??אתה רואה אשכול לא מצא חן בעינייך אל תפגע!אל תגיב ברוע!
ובכלל אם יש לך כזה רוע לב, אל תגיב בכלל!!
ואתה יודע מה?!לא מעניין אותי מה תגיד, אתה את העונש שלך תקבל,אתה תראה-איך שגלגל מסתובב!
אל תדאג, כל עקבה לטובה! ככה, אתה מגיב--->הנקמה תתנקם בך!!אפילו מישהו אחר!
-שלום שלום-
חתימה שלי... ^_______^
ראיתי מעשי צדיקים... כופים את הדת שלהם על אחרים, גונבים כסף, משחדים אנשים.. ממש אנשים ישרים
באשר אליך "החתולה המגניבה":
הנקמה שלי כבר פגעה בי, וכמו שדיוויד דרמיאן אמר, זה מה שיש לי להגיד למי ששומע אותי:
Living just isn't hard enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
בסרט בלייד נאמר משפט שכדי לך לדעת אותו: You better wake up. The world you live in is just a sugar-coated topping! There is another world beneath it - the real world. And if you want to survive it, you better learn to pull the trigger!
ותביני את כל המשמעויות שהמשפט הזה משתמע עליו, כי יש הרבה.
את חושב שיש לי רוע לב? עוד לא יודעת כמו אנטרקטיקה עולה בלהבות ליד הלב שלי.
תאמיני לי שאת לא רוצה לדעת חצי מהחיים שלי ואת לא רוצה לדעת למה הלב הזה קר, זה יעשה לך סיוטים.
אם את חושבת שמשנה לי מה יקרה, אז את טועה.. פעם פחדתי למות, היום אני כבר לא מפחד.. אני חופשי לחלוטין.. יקרה מה שיקרה, לי זה לא משנה.. המוות היה המכשול היחידי שהפריע לי, אבל לא עוד..
את עברת שטיפת מוח קשה ורואים את זה. רואים איך שהדוס שטף לך, ילדה מסכנה עם פוטנציאל להגיע להצלחלה אדירה, את המוח שלה והרס לה חיים שלמים. את לא תסכימי איתי אבל חכי שתגדלי.. תני לזמן לעשות את שלו.. ואת תראי שהוא לא מרפה את הפצעים ואת תצטערי שבחרת בדרך הזאת.. אני אולי אהיה מת אולי לא, אני רק תזכרי מה שאני אומר, את תצטערי.
אני מצטער אם פגעתי בך, לא זאת הייתה כוונתי. הכוונה היחידי שלי הייתה להראות את האמת הכואבת שאתם חייבים לדעת.
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
jason זה שבחדשות מראים כמה אנשים מפגרים עם כיפה על הראש שגנבו זה לא אומר שכולם ככה, חאלאס עם ההכללות האלה, ואחרי זה באים פה אנשים ובוכים שאומרים על כל הערבים שהם מחבלים והלוואי וימותו, איזו צביעות...
כפייה דתית יש בעולם? ומה עם כפייה חילונית? זה שרואים בכל מטר שזזים פרסומת של אישה ערומה זה לא סוג של כפייה? תעשה לי טובה נו באמת...
ובאמת הויכוח הזה חסר תועלת....
יש כ"כ הרבה כבר חומר בפורום, כ"כ הרבה המלצות לשיעורים, המלצות לספרים, זה הזיז פה למישו? כל אחד תקוע פה עם סטיגמות אחרות, יש פה אנשים שלא יודעים מה זה בכלל דת ואיך זה בכלל להיות דתי וישר באים ואומרים שזה דפוק, מגעיל ופרמיטיבי....על זה נאמר בשיר הכ"כ נכון "תגיד לי מה יותר מתוק מדף גמרא":
"כשהם רואים אותי, הם מרחמים עליי
חושבים שהחיים שלי קשים מידי
לא יודע להנות, מצומצם כזה ושאני לא מבין בעולם הזה
תטעם ואז תבין, אולי בסוף תרגיש
הנשמה שלך זועקת אז תגיד לי איש
תגיד לי מה יותר מתוק מדף גמרא
מסברא טובה ברמב"ם
תגיד לי מה יותר מתוק תגיד לי מה
זה גם עולם הזה וגם עולם הבא..."
אח אח אח תטעמו ואז אולי תבינו....
אנא חסוך ממני את פניני החוכמה שלך..
כפייה חילונית.. הצחקת אותי.. לאישה מגיעה להיות ערומה אם היא רוצה ואף אחד לא יעצור אותה! אתה רוצה להאמין באיזה ג'יני דמיוני? תאמין ותמותו בשבילו, אבל אל תכפה על אחרים להתלבש בגלל הג'יני הזה!
אישה תעשה מה שהיא תרצה בגוף שלה! לא מה שיגיד לה השליח של הג'יני כביכול! לא מקובל עליך!? בעיה שלך! אין לך זכות לכפות את מה שאתה חושב!
למה אתה חושבי שדתי יהודי זה טוב? תראה את הנוצרים.. אין אף חג שהם צריכים לבכות בו. הם אוכלים כל דבר, עושים מה שהם רוצים.. אפשר להגיד שהדרך שלהם היא הרבה יותר טובה. או כמו שאמרו בסרט "דוגמה": אתם לא שמחים מהדת שלכם, אתם מתאבלים עליה. אתם הורגים ורוצחים בשם הדת, מדברים בשם הדת, אומרים את השטויות שלכם בשם הדת.. אפשר לחשוב שהג'יני נגלה לכם בחלום ואמר לכם להגיד את זה..
ועד שהג'יני הזה לא יבוא יתייצב מולי ויראה לי שהוא קיים, אין לי סיבה לכבל את עצמי לכבלי האמונה... או כמו שניטשה אמר, אין לי סיבה להתחבא מנטל מהאמת..
נראה לי שאתה כל כך פוחד לגלות שאתה טועה, עד שאתה לא מקשיב ורואה שפנטיות הזאת לא תוביל אותך לשום מקום.
אגב, אני אכן חשבתי שכל הדתיים הם כאלו, עד שפגשתי מישהי שגרמה לי לשנות את ההשקפה הזו, מישהי מיוחדת. ואז הבנתי שאכן קיימים כמה שהדת עדיין לא הרסה לגמרה והשאירה את פרס הלוטס יפה ולא גרמה לו לנבול.
המשך לילה שקט,
Jay.
גאי, רק 2 דברים
א. COOLCAT זה חתולה מגניבה (בערך) לא החתולה המגניבה
ב. מיכל זה בת לא נתנו לילד שם של בת בישביל להסתלבט.
יותר מאוחר אני הוסיף תגובה עניינית (אל תוציאו אותי מפגר)
המשך לילה שקט, חתולה מגניבה
סתם תגובה כדי לראות כמה נקודות יש לי.
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";
בקיצור עם בנאדם כמו JASON צריך לדבר פנים מול פנים לא ייעזור להתווכח פה.
אני מביא לך רב בשניה מוכיח אותך ומשתיק אותך ואתה תראה שכל מה שהוא אומר זה נכון ואתה תשתוק, כל שאלה שתשאל אותו הוא ידע לענות לך כל דבר, אז עזוב אם באמת היית מתעניין היית כבר הולך לאחד כזה. אני מקווה אם אתה יהודי בכלל שתעשה תשובה בסופו של דבר :\
אם הרב שלך עונה על כל מה ששואלים אותו מה הוא עושה בבית כנסת עדיין?
[quote=Jason;2482626]
את עברת שטיפת מוח קשה ורואים את זה. רואים איך שהדוס שטף לך, ילדה מסכנה עם פוטנציאל להגיע להצלחלה אדירה, את המוח שלה והרס לה חיים שלמים. את לא תסכימי איתי אבל חכי שתגדלי.. תני לזמן לעשות את שלו.. ואת תראי שהוא לא מרפה את הפצעים ואת תצטערי שבחרת בדרך הזאת.. אני אולי אהיה מת אולי לא, אני רק תזכרי מה שאני אומר, את תצטערי.-אני בחיים!אבל בחיים!לא אפסיק להאמין בקדוש ברוך הוא!אני לא מצטערת בכלל וגם לא אצטער,כל עקבה לטובה-אם ככה קרה לך,לא נורא-אתה עוד תראה שמשהו טוב יקרה לך!
אני בחיים לא אצטער!תמיד אשאר עם הדת שלי ויהי מה!
אני מצטער אם פגעתי בך, לא זאת הייתה כוונתי. הכוונה היחידי שלי הייתה להראות את האמת הכואבת שאתם חייבים לדעת.-טוב שלפחות אתה מראה את הנימוס שלך.. שים לב ,אתה אפילו לא התייחסת למה שרשמת-אתה לא יודע כמה ואיך-באותה דקה שקראתי אתה זה, רתחתי+נפגעתי..אתה לא יודע,אז פעם הבאה שאתה כותב משהו קרירי כמו זה תתייחס למילים,אנחנו לא פגענו בך,אנחנו לא יורדים עליך!אין לך זכות בשום אופן לפגוע באדם שאתה לא מכיר אותו-לשפוט אותו בלי להכיר אותו!!לקלל אותו כאילו עשה לך משהו רע!
ועוד לי יש שטיפת מוח...~___~''
חתימה שלי... ^_______^
כול הכבוד
[quote=CoolCat;2483906]אל תיעלבי ממנו
הוא לא יערר לך או לאף אחד את האמונה
האמונה שלנו חזקה כל כך שאף אחד לא יקח אותה מאיתנו!!!
זה שאתה נתקלת באנשים הלא נכונים ונשאר לך טראומה מזה
זה לא אומר שכולם ככה??
יש הרבה אנשים טובים ...
רק תחפש ...
רבנו הגדול, הראי"ה קוק זצ"ל הסתכל על העולם באספקלריא מאירה בעיני הבדולח שלו ואמר "אשרי אדם מעמיק בעומק הקפת הכללות. הוא ימצא נועם בכל מר, טוהר בכל טומאה, אמת בכל שקר, צדק בכל רשע, ויכוף את כל רע, כל שקר וכל כיעור, להיות מתהפך לאופי האמת והצדק, האור והטוב. הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הרשעה אלא מוסיפים צדק, אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה, אינם קובלים על הבערות אלא מוסיפים חוכמה" (אורות הקודש חלק ג,קפה וערפלי טוהר עמוד לט).
רציתי לסיים במשפט אחד שכתב ילד דתי לאומי, בן 14, גלעד שטייגליץ הי"ד שנרצח בפיגוע לפני מספר שנים, ואני חושב שהוא ממצה את המאמר הזה, את החיים, ואת התורה, וזה הולך כך:
אם נחפש באדם מלאך – לא נמצא, אם נחפש במלאך אדם – לא נמצא, אבל אם נחפש באדם אדם – נמצא מלאך.
אז עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח? בואו נפזר את מסך הערפל, בואו נעמוד באור ולא בצל...
(לעילוי נשמות כל הרוגי פעולות האיבה והטרור וחילי צבא הגנה לישראל ת.נ.צ.ב.ה)
אתם לעולם לא תהיו חופשיים! אתם תהיו כבולים בכבלי האמונה עד יומכם האחרון! אז כדי לכם להתחיל לברוח כמה שיותר מהר.. אולי אלו שיהיו הכי מהירים יצליחו להימלט מהמכשול!
תביא לי רב שידבר איתי ותקבל בחזרה קופסת גפרורים מכוערת שחורה ועם זקן. הרב האחרון שנתקל בי ברח, וכך גם זה לפניו. אף אחד מהם לא ניסה אפילו לדבר איתי, הם ידעו שזה יעלה להם במשהו יקר.
ולכולכם You never gonna judge me, though / 'Cause you don't know what the fuck I've been through.
שתדעו, אני בכלל לא תכננתי להגיב באשכול הזה.. אבל כשמנסים לקחת לי את החרות שלי, את הזכות לאכול מה שאני רוצה, את הזכויות מאחרים לחיות עם איזה מין שהם רוצים ואת הזכות שלי להתחתן, אני מוכן לרצוח כל מי שיעמוד בדרך שלי כדי לאפשר את זה. כמו שנאמר ב V for Vendetta: Freedom Forever!!! ואם יש דבר אחד שווה למות למענו, זה החירות שלך.
אז תסלחו אם אני ארק אל התורה ולא יהיה לי אכפת עם כל הפאנטים יעלו באש יחד עם ספרי המד"ב ה"תנ"ך" שלהם יעלו באש ולא יחזרו יותר.
"אני מוכן לעזור לך להיות חופשיים פיזית, אבל את התהליך הכי חושב, התהליך של החופש המוחי, אתם חייבים לעשות בעצכם".. מסוגלים?
אפילו עם מישהי שהיא בעצמה דתייה הצלחתי לדבר יותר באופן יותר יפה, נעים וכיפי מאשר שאני מדבר עם אנשים פנאטים כמוכם. רק תראו לאיפה הגעתם ותתבישו.
המשך צהריים שקטיים,
Jay.