קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 19:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 09:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:29
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 12 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

"עבדי זמן, עבדי עבדים הם, עבד ה' הוא לבדו חופשי.."
    שירו של רבי יהודה הלוי....
    אני חושבת שאני בנאדם חופשי, אני לא בנאדם שמשועבד לגוף שלו בניגוד לכמה אנשים פה...
    מי ניסה לקחת לך את החירות?! מי ניסה למנוע ממך לאכול מה שאתה רוצה? אתה בכלל גר באמריקה אז מה אתה מדבר, מישו הכריח אותך להיות דתי? דת צריכה לבוא מבחירה ולא מהכרח, ככה שאני לא חושבת שצריך לכפות משו על מישו, חלילה וחס.
    אתה מוכן לרצוח את מי שיעמוד בדרכך? אח"כ אתה אומר שבגלל שיש דתות בעולם יש כ"כ הרבה רצח...אתה לא מאמין בכלום, בשום דת, ואתה מוכן לרצוח בשביל זה?!
    הנצרות והאיסלאם בניגוד ליהדות יצאו במסעות רצח למיניהם כדי שאנשים יאמינו בדתם, זה נקרא כפיה דתית לא מה שהיהדות עושה.
    מסעות צלב? פוגרומים? גירוש ספרד-אינקוויזיציה , מלחמות גי'אהד למיניהם זה נקרא כפייה דתית, לא מה שהיהדות עושה.
    תזלזל בתורה, זאת בחירה שלך,אבל אני בניגוד אלייך לא מאחלת לך למות חלילה. אתה יהודי ואני מאחלת לך את הטוב ביותר, אני לא שונאת אותך, אני אוהבת את כל עם ישראל. זה שיש אנשים שחושבים שהדתיים שונאים את החילונים אז זאת קצת בעיה שאני מקווה שיום אחד נפתור אותה ולא יהיו פה כ"כ הרבה סיכסוכים.
    אני לא בנאדם פנאטי בכלל, אני מכירה אנשים חילונים, ויש לי משפחה חילונית ואני מאוד מאוד מיסתדרת איתם ב"ה ואוהבת אותם.
    שבת שלום

2. קישורים ממומנים

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

לא ירדת לסוף דעתי..
    אתה כנראה לא יודע מה שהיהודים עשו למרטין לותר.. תלמד עליו קצת, ותבין איך שנאה נרכשת..

אגב, יודע למה היהודים לא רצחו? לא כי לא רצו, כי לא יכלו.. היו מעטים מאוד מהם.. האוכלוסיה שלהם מנתה בקושי 100,000 בעידן הקנאות הדתית (שקיים עד היום).
    רוצה לשמוע שקרים שסיפרו לך? הנה אחד, סילבסטר הראשון, האפיפיור, לא רצח אף יהודי. זה שקר שהופץ על ידי הדוסים במטרה לגרום לשנאה ולבוז. למעשה, צו מילאנו, שקיבל סילבסטר, איפשר חופש דת גם ליהודים. עכשיו ניפצתי לך מיתוס שהדתיים אמרו. לא מאמין? תבדוק בויקיפדיה ובכל ספרי ההיסטוריה ותראה בעצמך שלא היה ולא נברא הפוגרום כביכול. עוד דבר שחשוב לדעת. כל שנה, לא חוגגים את הסילבטר אלא חוגגים שנה אזרחית חדשה. היחידים ש"חוגגים" את הסילבסטר כביכול, הם המאמינים שבקתולים. מעניין כמה אפשר ללמוד כשלא מקשיבים לדוס ומוציאים את הראש מחוץ לחדר והספר...
    אגב, גם השם ישו הוא רצון לזלזל בנוצרים והם שונאים על כך ולא יתנו לך לדבר איתם אם תגיד את המילה הזו שראשי התבות שלה הוא ימך שמו וזכרו. עכשיו תגיד לי אתה שהיהודים לא רצחו אף אחד.. אתה לא יכול להגיד...
    אני גם רוצה להכניס לדיון משהו שאמרו דיוויד דראימן: Calling on the world to liberate their minds and cease conflict based on blind hatred and differences of belief. Calling for the day that has been fortold in every major religion. The notion of the end of days, the coming of the so-called messiah." - David Draiman.
    הוא דיבר על השיר של הלהקה שלו (Disturbed) שנקרא Liberate.

ועוד משפט קטן של האתאיסט המושלם, פרידריך ניטשה: "האמונה אינה עוקרת הרים ממקומם, אלא מציבה אותם במקומות שאין בהם הרים כלל."

נ.ב: אני בינתיים בישראל, אבל אני אחזור לארה"ב בהזדמנות הראשונה..

המשך צהריים שקטיים,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 03-08-2007 בשעה 15:53.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    שטיפת מוח דתית מגעילה.
    דוסים! נמאסתם! אתם רוצים לספור לכל העולם את השקרים שלכם!? השקרים האלו הם שגרמו למלחמות כמו השקרים של כל הדתות האחרות! האמונה היא מלכתחילה מה שהתחיל את כל המלחמות! הקנאה הדתית! הרצון לדבוק במשהו שקרי ולהכריח את כולם להאמין בו יוליד רק מלחמות! אם יהיה חורבן כדור הארץ, והוא יהיה עקב האנושות, הדת (בנוסף לתאבת הבצע) תהיה האשמה לכך!

אתה מראים את כל מה שמגעיל באדם! אתם מנסים להשתלט על מדינה בדרך מגעילה ולעשות סלקציה.. אתם מנסים לעשות הפרדה בין הדת של האדם, אם היו יהודי טוב ואם הוא לא.. מוזר לי מאוד, כי גם מי ששני ההורים שלו לא היו יהודים או מי שאכל חזיר אבל חיי כיהודי היה מספיק טוב בשביל הנאצים אבל בשבילכם לא? אני יכול לעסיק מכך שאתם אפילו גרועים מהם.
    הרסתם עולם יפה, הרסתם מדינה עם פוטנציאל, ועכשיו אתם מנסים להרוס אנשים.. סופכם יהיה כואב כשיגיע מישהו כמו אתא-תורכ ויוריד אותכם מהשלטון ויזרוק אותכם לכלא וישליח את המפתח.
    אתם מדברים על חורבן הבית כביכול, שנהרס עקב שנאת חינם.. חשבתם פעם אולי שאתם הגורם העיקרי לשנאת החינם? שקלתם שנייה למחשבה על זה? שנייה למחשבה שאולי אנשים שכופים עליהם משהו טבעם שישנאו את הכופים? טבעם שירצו בפגיעתם של הכופים? לא הקדשתם שנייה למחשבה על זה! ועל כן אתם תסבלו!

שתדעו, היום יש בעולם יותר רפורמים מאשר אורתודוכסים. ומבחינתי, הם עדיפים על האורתודוכסים בהרבה! יודעים למה? כי הם אף פעם לא פגעו באורתודוכסים, ההפך הוא הנכון. האורתודוכסים עשו הכל כדי להשתיק אותם ולהרחיק אותם מהחברה. ועל כן נוצרה שנאה שתנחשו מי האשם עליה. בארה"ב חיים כיום 6 מיליון יהודים (ריכוז היהודים הגבוה בעולם). מתוך כל ה-6 מיליון, 53% רפורמים והשאר מחולקים..

לא נשאר לי יותר מה להגיד חוץ משפשוט תעלמו יחד עם כל הפנאטים הדתיים האחרים ואל תחזרו.

המשך אחר צהריים נעים,
    Jay.
    תאמין לי צריך לעשות באר "גם לי נמאס מJASON "

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    "עבדי זמן, עבדי עבדים הם, עבד ה' הוא לבדו חופשי.."
    שירו של רבי יהודה הלוי....
    אני חושבת שאני בנאדם חופשי, אני לא בנאדם שמשועבד לגוף שלו בניגוד לכמה אנשים פה...
    מי ניסה לקחת לך את החירות?! מי ניסה למנוע ממך לאכול מה שאתה רוצה? אתה בכלל גר באמריקה אז מה אתה מדבר, מישו הכריח אותך להיות דתי? דת צריכה לבוא מבחירה ולא מהכרח, ככה שאני לא חושבת שצריך לכפות משו על מישו, חלילה וחס.
    אתה מוכן לרצוח את מי שיעמוד בדרכך? אח"כ אתה אומר שבגלל שיש דתות בעולם יש כ"כ הרבה רצח...אתה לא מאמין בכלום, בשום דת, ואתה מוכן לרצוח בשביל זה?!
    הנצרות והאיסלאם בניגוד ליהדות יצאו במסעות רצח למיניהם כדי שאנשים יאמינו בדתם, זה נקרא כפיה דתית לא מה שהיהדות עושה.
    מסעות צלב? פוגרומים? גירוש ספרד-אינקוויזיציה , מלחמות גי'אהד למיניהם זה נקרא כפייה דתית, לא מה שהיהדות עושה.
    תזלזל בתורה, זאת בחירה שלך,אבל אני בניגוד אלייך לא מאחלת לך למות חלילה. אתה יהודי ואני מאחלת לך את הטוב ביותר, אני לא שונאת אותך, אני אוהבת את כל עם ישראל. זה שיש אנשים שחושבים שהדתיים שונאים את החילונים אז זאת קצת בעיה שאני מקווה שיום אחד נפתור אותה ולא יהיו פה כ"כ הרבה סיכסוכים.
    אני לא בנאדם פנאטי בכלל, אני מכירה אנשים חילונים, ויש לי משפחה חילונית ואני מאוד מאוד מיסתדרת איתם ב"ה ואוהבת אותם.
    שבת שלום
    לא הכריחו אותי להיות דתי? עשיתי את זה מבחירתי? למה מישו שאל אותי שהייתי בן 8 ימים אם לחתוך לי |:

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

למה שיהודים ירצחו? היהדות לא רוצה שכולם יהיו יהודים.אין לה שום מטרה כזאת. אין שום מצווה כזאת ואין שום אידיאל כזה. איפה ראית את זה?!
    טוב ונגיד שסילביסטר זה שקר, מה זאת שנה אזרחית חדשה? לפי מה חוגגים שנה אזרחית חדשה? לפי הולדת\מות ישו. (יש כל מיני חילוקי דעות), למה שאני אחגוג את הדבר הזה?
    הדת שרצחה הכי הרבה יהודים בעולם נוסדה מאותו איש ואני אלך לחגוג את זה?! זה אשכרה דפיקה....
    לי יש את ראש השנה, היום שבו ברא הקב"ה את העולם, אני חוגגת את זה, מי שהולך וחוגג את "השנה האזרחית החדשה" שיהנה לו, רק שידע מה עומד מאחורי התאריך המעורער הזה.
    אתה אומר כל הזמן דוסים דוסים, אחחח כ"כ כיף לשמוע את המילה הזאת
    אתה חושב שאני כל הזמן יושבת ולומדת תורה? אני הוצאתי ב"ה תעודת בגרות שכוללת בין היתר, אנגלית, מתמטיקה, ספרות, מחשבים, אזרחות וגם בתנ"ך ומחשבת ישראל.
    מבחינת ידע אני לא שונה משאר התלמידים בארץ.
    תחזור לארה"ב, שתיהיה לך נסיעה טובה ובפעם העשירית בערך, אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

עזבו תפאנט הזה חולה בשכל הבנאדם הזה...
    עאלק לא מרגישים חופשים לעולם
    אני דתי ואני חופשי יותר מכל אחד אחר שאני מכיר
    אני חופשי לעשות מה שבא לי ולא מה שכולם עושים
    רוב החילונים נמצאים במצבים של לחץ חברתי
    עלאק חופשי
    החופש האמיתי נמצא רק במקום שבו אין את הלחץ החברתי
    וזה הדת...

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    לא הכריחו אותי להיות דתי? עשיתי את זה מבחירתי? למה מישו שאל אותי שהייתי בן 8 ימים אם לחתוך לי |:
    מי הכריח אותך להיות דתי? אה?!
    ועל הברית מילה תתבכיין כבר להורים שלך, אף אחד לא הכריח את ההורים שלך לעשות לך את זה.
    וד"א מבחינת רפואית, ברית מילה זה דבר בריא לעשות ככה שלא יזיק אם תגיד תודה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    לא, אני מתכוון למה מישו שעונה על כל שאלה נמצא בבית כנסת ועונה ע שאלות של אנשים במקום נגיד לחפש תרופא לסרטן ולעשות שלום עולמי.

חח
    זה בדיוק העניין חמודי, ברגע שהוא עונה לאנשים ומכך הם מתחזקים ומתקרבים לשם יתברך, ככה נמנעים עוד ועוד גזרות, ותאמין לי אם כולם היו שומרי תורה ומצוות מזמן המשיח הזה בא ולא היה שום מחלה ושום תאונות וכלום. רק תורה ועבודה, שלום עולמי יהיה גם כשהמשיח יגיע אבל זה תלוי בנו איך בדיוק זה יהיה .

ולJASON
    לדעתי אם הלכת בכלל לרב מסויים, הלכת לאחד כזה שבו נגיד שלא ידע להסביר לך כ"כ טוב כי כנראה הוא לא בקיא, בוא נראה אותך הולך לאיזה מישו בקיא כמו שאמרתי או לאיזה מקובל ואם אתה לא מקבל כאפה לפנים ממה שהוא יגיד לך ,אבל אני בספק אם הלכת בכלל פעם :\ אמרת לא מאמין במה שאני לא רואה נכון ? שים קמח בלילה ליד המיטה בתוך ממד, תראה צעדים, יש עוד משו שמובא בגמרא שאיזה בנאדם רצה לראות את המזיקים והמלאכים שמסביבו מסופר שם שהוא השתגע וכנראה מת מהשיגעון :\, יש דרך לעשות את זה מסופר גם שם אני לא אפרט, כי אם בנאדם יעשה את זה הוא בבית חולים פסיכיאטרי אחרי זה לכל החיים, אז אל תגיד אני לא מאמין במה שאני לא רואה, כי אתה לא צריך לראות זה רק לטובתך :|
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 03-08-2007 בשעה 17:05.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שש לא להכנס לויכוחים תקרא מה כתבתי על זה
    אנחנו לא צריכים להכנס לעימותים
    שיעשו מה שבא להם
    רק אל תפריעו לאנשי הפורום הזה סבבה??

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

כן גם אני שמעתי על הדבר הזה עם הקמח..לא רוצה לנסות...אבל ג'ייסון מה אכפת לך תנסה...זה לא שזה יזיז לך..
    ואגב מה אתה משחק אותה.."כל רב שרואה אותי בורח ממני"

ציטוט נכתב במקור על ידי breslev2u צפיה בהודעה
    עזבו תפאנט הזה חולה בשכל הבנאדם הזה...
    עאלק לא מרגישים חופשים לעולם
    אני דתי ואני חופשי יותר מכל אחד אחר שאני מכיר
    אני חופשי לעשות מה שבא לי ולא מה שכולם עושים
    רוב החילונים נמצאים במצבים של לחץ חברתי
    עלאק חופשי
    החופש האמיתי נמצא רק במקום שבו אין את הלחץ החברתי
    וזה הדת...
    אתה פשוט לא מבין, אה?
    אין לך שום חופש, אתה תקוע בדת, מקשיב לרבים מטומטמים חסרי השכלה.
    אתה חייב לחיות לפי חוקים דביליים שאנשים דביליים אחרים כתבו בשבילך, לא האלוהים שאתה כל כך מתגאה בו.
    אתה רק משעבד את אלוהים שאין לך אפילו הוכחה לקיומו, בזבזת את כל החיים שלך בלמידת התורה ובמלוי חוקים אידיוטיים בלי שום מטרה.
    אתה חייב לעשות מה שכתוב בחוקים, אסור לך אפילו לאכול מה שאתה רוצה!
    אז איפה אתה בדיוק רואה חופש? אולי קל לך להתמודד עם החיים, כשיש מישהו שמגן עליך, ושהכל לטובה ובלה בלה בלה, אתה יהודי ואתה טוב יותר מאנשים אחרים שהם לא, אתה תקוע בדת בשביל ביטחון מדומה, ואתה מבזבז את החיים שלך בשביל הביטחון המדומה הזה.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

הוא אוכל מה שהוא רוצה...לא ראיתי בנאדם שאומר וואי בא לי לאכול חזיר עם רוטב,אהה ואחרי זה אני ישתה שוקו ביחד עם שווארמת ביצים של שור

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לו היתה יודע מה שאני עברתי בחיים
    לו רק היתה יודע קמצוץ מזה
    היתה מבין למה אני כל כך מאמין באלוקים...
    ולמה אני אוהב את הדת
    אני יש לי הוכחות...
    אבל אני לא אבזבז אותם על כל אחד שבא לעשות צחוק מהמאמינים
    ...
    ואני לא יורד לרמה שלכם בהעלבות...

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

חחח תירוצים מצחיקים יש לדתיים
    תוכיחו לי שפרות לא עפות. אתם לא ראיתם את כל הפרות בעולם אז אתם לא יודעים אם יש כזה או אין כזה, אני יכול להביא לכם הרבה עדויות וכתבים עתיקים שראו פרות עפות ולכן אני בוחר להאמין בזה.

תוכיחו לי שכל התורה זה נכון. ואל תבואו לי עם רבנים, מבחינתי הם משוחדים.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

אני כן.
    לכו יא זיינים בני זונות יא אוכלים בתחת מי אתם שתקללו רבנים? אתם לא רוצים להאמין אל תאמינו יא גושי חרא מקפצים עטופים בפיפי של שמאלנים נבלות.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,532 | הודעות: 8,151,114 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect