נכתב במקור על ידי Graf.E.T אני גם רוצה לראות אתכם סרט! סבבה בואי מחר לקניון מלחה :] נשמור לך מקום
חחחח הכל מעולה
בטח אחי בר אני מצור הדסה ההיתי גר בקירית יובל איפה את!?!!
My Gal =]
:|
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחח מה הקשר מיונים עכשיו? אתה יודע כמה מסכנים שולחים לי הודעות?! תחזיר את זה, תעלה אותי לזה, תן באן לזה.. סעמק חפרתם! וזה שגר ביוקנעם!! בן כמה!?
Manchester United glad to present you the Red Weapon Be Careful
נכתב במקור על ידי NeStLe סבבה יכוסית מה איתך =] ? אוווווווווווווווווווווו שלום אולגה =]
אההה נכון שאלתי אותך כבר חחחחח באיזה שעה במלחה ואיזה סרט?
נכתב במקור על ידי NeStLe סבבה יכוסית מה איתך =] ? אולג איפה היית!?!?! איחרת לכיתה מחר ת'בא למשרד שלי עם ההורים שך!!!! :o
נכתב במקור על ידי Red Devils אתה יודע כמה מסכנים שולחים לי הודעות?! תחזיר את זה, תעלה אותי לזה, תן באן לזה.. סעמק חפרתם! וזה שגר ביוקנעם!! בן כמה!? 15 אחי.. למה?.. יש לך איזה דוד שמה מישהוו קרוווב?
אני חייב נק' בישביל לקנות ניק מ-NeStLe..... בבקשה תנו לי כול אחד קצת...
נערך לאחרונה על ידי FireShark; 04-08-2007 בשעה 22:14.
OrGenal לא גר ביוקנעם חעחע
בטח מי שרוצה שיבו חחח
נכתב במקור על ידי Red Devils אתה יודע כמה מסכנים שולחים לי הודעות?! תחזיר את זה, תעלה אותי לזה, תן באן לזה.. סעמק חפרתם! וזה שגר ביוקנעם!! בן כמה!? ממש לרחם עליך.. שלוש דמעות הזלתי עכשיו.. 4 זה על מישו מת.
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אההה נכון שאלתי אותך כבר חחחחח באיזה שעה במלחה ואיזה סרט? לא יודעים איזה סרט עדיין , בשעות הערב נראה לי ..
ב7 בקניון סרט לא יודעים ניראה לי ש סימסון הסרט חח הכי מצחיק
חוקי הפורום