נכתב במקור על ידי Las3r את נוגעתת לי בביצהה..אך ידך לא נוגעתתת את נוגעת לי בביצה..כמו שאת יודעתתת
עוד קללה אחת אני נועל לכם תאשכול. וגם מחר לא יהיה אשכול לילה.
נכתב במקור על ידי vection Fireshark תקשיב אחי אני ירדתי מהנפילים ! ! עם אתה רוצה לך תנהל אתה... בסדר אולי אחי =]
נכתב במקור על ידי BenZ_H ועוד אחד שרוצה להיות מצחיק... א. אני בת ב. לא מנסה להצחיק. :\
כן מי מקלל פה
My Gal =]
נכתב במקור על ידי Tiger עוד קללה אחת אני נועל לכם תאשכול. וגם מחר לא יהיה אשכול לילה. חחחחחחחחחח ניוטרון יא בולבול שלנו תשאיר מה קרה מי התלונן חחחח זה הדחקות שלנו
לך תצייר בצבעי גואש אפיק.
electolux264 הזה קילל
נכתב במקור על ידי Itushh אני יזמין לך אחת חחחח P: תזמיני לי איזה בית יפה 6 קומות כולל בריכה .. סבבה מה רק בריכה אחת??? יש עוד מספיק מקום לעוד איזה 5-6
יאללה הלכתי להתקלח, אחרי זה יחזור...
נכתב במקור על ידי Tiger עוד קללה אחת אני נועל לכם תאשכול. וגם מחר לא יהיה אשכול לילה. יניב אל תנעל שום אשכול . תתן הזהרה למנהל של קאנטר סורס , הוא מדבר יותר מדי .
נכתב במקור על ידי Tiger עוד קללה אחת אני נועל לכם תאשכול. וגם מחר לא יהיה אשכול לילה. הנההההההההההה הנההה זה מגיעעע שוטרר מהיציעעעעע מרביץץ פה לכולםםםםםםםםםםםםם יאללללהה כולםם ידיים למעלהה שהפקח מלמעללההה לא יתן לנו באןןןןןןןןןןןןן
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת לך תצייר בצבעי גואש אפיק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סלטן אתה ... מה הקשר עכשיו לא הבנתי חחחחחחחחחח ?
נכון יותר מידי הואקילל את בר ואותי
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת לך תצייר בצבעי גואש אפיק. אתה עובד בימית 2000?
חוקי הפורום