קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 18:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:29
נושא נעול
עמוד 8 מתוך 12 << ראשון ... 678910 ... אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 8

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא ענית לי השאלה ששאלתי כבר ב10 אשכולות אתה יהודי? כי אם אתה גוי אתה בחיים לא תבין את זה, תאמין לי לא שווה לך לנסות בכלל, ועוד אומרים שהגויים רואים תניסים שנעשים לנו, כנראה שאתה לא רואה עכשיו כי אתה בתוך א"י, אבל כשתגיע לארה"ב אתה תראה הכל . אתה חושב ארה"ב תחזיק מעמד? היא תיפול כמו כל האימפריות היא תיפול.
    לא שאני נגד ארה"ב או משו, אבל כל עוד אין לך "גב" משמיים אז אתה בחיים לא תהיה מוגן כמו א"י....תזכור את זה טוב טוב , ביום שתבוא המלחמה תראה עד כמה אתם תהיו חסרי אונים. עם צבא שיתפרק לכם מול העיניים. ובוא נגיד לך עוד משו, מדינות ערב ימח שמם, שונאות אותכם הרבה יותר מאשר אותנו, עוד עובדה מוחשית.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 08-08-2007 בשעה 08:25.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

2. קישורים ממומנים

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    לא ענית לי השאלה ששאלתי כבר ב10 אשכולות אתה יהודי? כי אם אתה גוי אתה בחיים לא תבין את זה, תאמין לי לא שווה לך לנסות בכלל, ועוד אומרים שהגויים רואים תניסים שנעשים לנו, כנראה שאתה לא רואה עכשיו כי אתה בתוך א"י, אבל כשתגיע לארה"ב אתה תראה הכל . אתה חושב ארה"ב תחזיק מעמד? היא תיפול כמו כל האימפריות היא תיפול.
    לא שאני נגד ארה"ב או משו, אבל כל עוד אין לך "גב" משמיים אז אתה בחיים לא תהיה מוגן כמו א"י....תזכור את זה טוב טוב , ביום שתבוא המלחמה תראה עד כמה אתם תהיו חסרי אונים. עם צבא שיתפרק לכם מול העיניים. ובוא נגיד לך עוד משו, מדינות ערב ימח שמם, שונאות אותכם הרבה יותר מאשר אותנו, עוד עובדה מוחשית.
    הצחקת אותי.. גב משמיים.. אם לא היה ארה"ב היהודים היו מפסיקים להתקיים! היטלר היה רוצח את כל 11 מיליון היהודים באירופה וזהו, אין גב משמיים, אין יהודים, ויש רק 2 מעצמות גדולות שהיו נשארות להילחם - גרמניה הנאצית וארצות הברית.
    אתה יודע למה ישראל ניצחה בכל המלחמות שלה? ארצות הברית! מאיפה אתה חושב הטנקים? מאיפה אתה חושב המטוסים? מאיפה אתה חושב הרובים? מאיפה אתה חושב הכסף? מאיפה אתה חושב הגיעה ההסכמה להקים מדינה בכלל? כן, ארצות הברית של אמריקה. בלעדיהם לא היה ולא יהיה ישראל. משוואה פשוטה שאתה מסרב להאמין לה. עוד סיבה שלעולם לא תהיה מורה להיסטוריה. כולם יודעים שארצות הברית שולטת בישראל ואחראית להקמתה.

למר. בין, בניגוד לשואה, החיילים בוויאטנם היו במלחמה. ובמלחמה הם היו מוכנים לקראת דברים מסויימם אבל לא כאלו.. החיילים נשארו עם צלקות כל כך גדולות, שאם תיגע בהם מאחורה הם יפרקו לך את היד ויחנקו אותך.. כי ככה לימדו אותם בצבא.. לימדו אותם להיות מכונות רצח.. לימדו אותם לחיות במנהרות ולאהוב אותם.

מדינות ערב לא שונאת את אמריקה כי אם את ישראל מהסיבה הפשוטה שהוקמה פה מדינה שלא הייתה פה על אדמה שלא שייכת למי שהקים אותה.. והתנ"ך לא קובע כלום ולא יכול לשמש כקביעה בעולם, כל שהאדמה הזאת מלכתחילה לא הייתה שייכת לכם.. זה גם כל מורה להיסטוריה יסכים עליו.. ומה התירוץ שהאדמה כן שייכת? התירוץ הוא שכאילו היהודים פיתחו אותה ובנו פה משהו.. נעזוב שהרוב הם בנו בעזרתו של הרברט סמואל וכספו, אבל זה התירוץ..

והדבר הכי מצחיק.. שים לב שלאורך כל ההיסטוריה של המאה ה-20, היהודים חיו ובנו דברים מתורמות של אחרים.. לא היה להם כסף בכלל... דבר מצחיק לכשלעצמו..

המשך בוקר נעים,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי anad צפיה בהודעה
    תגיד לי Jason

אתה מארגון הנאצים או משהוא??

אין די מקום בארץ הזאת למי שלא מאמין אז תעוף מהארץ ובטח ובטח מהפורום נאצי מגעיל!
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...99%D7%96%D7%9D

נאציזם (קיצור של נאציונל-סוציאליזם, בגרמנית: Nationalsozialismus או בקיצור Nazismus) הוא כינוי לאידאולוגיה שפיתחה המפלגה הנאציונל-סוציאליסטית (הנאצית) בגרמניה בשנות ה-20 וה-30 של המאה ה-20. האידאולוגיה הנאצית כללה השקפה גזענית בדבר עליונותם של "גזעים" אנושיים מסוימים על פני אחרים, ודגלה בדיכוי ואף השמדה של "גזעים נחותים", לעומת שמירת ה"טוהר" של "הגזעים העליונים"."

"
    יסודות מן הפאשיזם - ההשקפה כי העם הוא יחידה אורגנית שבה כל פרט צריך להזניח את טובתו האישית ולהחשיב רק את האינטרס הלאומי, כשהאינטרס הלאומי נקבע על-ידי המנהיג. המנהיג אינו נבחר, אלא הוא דמות נעלה שנועדה להנהיג, ולכן יש להעריץ אותו ולסור למרותו. ההשקפה הפאשיסטית רואה במדינת הלאום בראשות המנהיג ערך עליון, ופגיעה בגבולותיה הגאוגרפיים פשע חמור. מצב של שלום נתפס בהשקפה זו כסוג של ניוון, בשעה שיכולת צבאית ומלחמה נתפסים כביטוי לחיוניות של העם ושל המדינה. "

מצא את ההבדלים.

אתם עונים על ההגדרה של נאציזם.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מי עונה על ההגדרה של נאציזם? כדאי שתשקול מילים אחי לפני שאתה אומר סתם, מילים הם דבר שיש להם מאוד כח, אני במקומך לא הייתי מתבטא ככה תאמין לי. אפילו על הבנאדם שאני הכי שונא.

וJASON אמרתי לך כבר אתה לא יכול להבין יהודים, אתם האמריקאים וכל שאר העולם רק כלי של השם יתברך לעזור לנו חח, יד לא יכולה לצאת משמיים ולסדר הכל, אז השם נעזר בכלים שאלה אתם.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

כלי של השם לעזור לכם? על המילים האלו הייתי בשמחה שולח אותכם לשואה נוספת כדי לראות איזה אל יעזור לכם בלי שאף מדינה תתערב! הייתם נכחדים ואז הייתי רוצה לראות את האל שלכם יורד לעזור לכם.

אגב, משהו שלא ידעת, היהודים בשואה לא האמינו באלוהים כבר.. הם ידעו שאם היה קיים לא היה עושה את זה והפסיקו להאמין.. עד היום הם לא מאמינים וכך הם מחנכים את בניהם ואלו את בניהם.. הנה עוד משהו שרק על ידי ידיעת ההיסטוריה אתה יודע מה חושבים על האל המתרומם שלך..

שלא תעז להגיד שאנחנו כלי לעזור לכם, כי על המילים האלו אתם תעלמו בחרב כשאף אחד לא יעזור לכם..

מילים קשות, אמת כואבת, ועובדה שלא נעלמת.

המשך ערב מהנה,
    Jay.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תחשוב איך שבא לך, זה מה שאני חושב יש עוד הרבה כמוני שיודעים את זה טוב מאוד.
    בשואה היו גם הרבה שניצלו, ובזכות זה חזרו בתשובה, וגם היו הרבה כאלה שבאמת איבדו את האמונה, ואני לא שופט אותם באמת שלא, אבל נסתרות הן דרכי האל זה בכל מקרה, אפחד לא יודע חשבונות שמיים ובגלל זה אני לא רוצה לפתוח בהשערות שווא שיכול להיות שהם נכונות אבל אני מעדיף שלא.
    עוד משו שרציתי כבר להגיד לך, למרות שאתה בכלל גוי אבל זה קם תקף לגביכם אני חושב, זה לא רוצה לצאת מהארץ, הארץ פשוט מקיאה את שונאיה את החוטאים , אנשים פתאום רוצים לטוס לארה"ב חושבים שזה בא מהם אבל זה לא , זה בכלל שהארץ מקיאה את החוטאים לגולה, כדי שירסנו את עצמם קצת ויבינו שאין מקום טוב יותר ליהודים מאשר ארץ הקודש ואז יחזרו, זה על יהודים אבל, מקווה שתצא מפה ולא תחזור בכלל כי לא מגיע לך לגור פה בכלל איך שאתה מדבר .
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 08-08-2007 בשעה 19:51.

אתה כל כך טיפש :\
    כל שאר העולם קיים בשבילכם? כמה טיפש צריך להיות כדי לחשוב דבר כזה?
    בטח שזה המקום היחיד שאתה יכול להיות פה, אין לך שום כבוד לשום מקום אחר בעולם, אתה חושב שאתה טוב יותר כי אתה יהודי. אתה פשוט עלוב :\
    המשפט "נסתרות הן דרכי האל" רק מנסה לתרץ "אין לנו מושג", כאשר שואלים על השואה ומקרים כאלה.

אם כבר אתה חושב שאתה דתי אין לך שום כבוד לדת, "אתם האמריקאים וכל שאר העולם רק כלי של השם יתברך לעזור לנו חח", מי אתה שתחליט מה אלוהים הגדול והכל יכול שלך החליט עם האדם שיצר? רב אמיתי (לא דביל, גנב, או כל מה שרב ממוצא עושה) היה נותן לך כאפה.
    "נסתרות הן דרכי האל", ובכל זאת, אתה ועוד רבים כמוך נוטים לדעת את כל התוכניות של אלוהים לגבי העולם, אם הייתי אלוהים הייתי מתעצבן.

תבין כבר, אתה לא מיוחד ולא כלום!

העם הנבחר, חחחחח.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    כלי של השם לעזור לכם? על המילים האלו הייתי בשמחה שולח אותכם לשואה נוספת כדי לראות איזה אל יעזור לכם בלי שאף מדינה תתערב! הייתם נכחדים ואז הייתי רוצה לראות את האל שלכם יורד לעזור לכם.

אגב, משהו שלא ידעת, היהודים בשואה לא האמינו באלוהים כבר.. הם ידעו שאם היה קיים לא היה עושה את זה והפסיקו להאמין.. עד היום הם לא מאמינים וכך הם מחנכים את בניהם ואלו את בניהם.. הנה עוד משהו שרק על ידי ידיעת ההיסטוריה אתה יודע מה חושבים על האל המתרומם שלך..

שלא תעז להגיד שאנחנו כלי לעזור לכם, כי על המילים האלו אתם תעלמו בחרב כשאף אחד לא יעזור לכם..

מילים קשות, אמת כואבת, ועובדה שלא נעלמת.

המשך ערב מהנה,
    Jay.
    מי זה אנחנו??? למה אתה עושה משהו בארה"ב? אתה חייל שם? לא..בינתיים אתה לא משלם מיסים למדינה שלך...

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

למה אתם רבים אם קיר? הוא סתם ראש בקיר

יאללה תגיע לגיל 18 ותעשה טובה לעצמך ולכל הפורום הזה ותסתלק מהפורום הזה ומהמדינה הזאת.
    אף אחד לא הכריח אותך לבוא לפה וגם אף אחד לא הכריח אותך להיות יהודי

תסתכל על ההיסטוריה אתה תראה שהנוצרים היו משתמשים באנשים שלא היה דמוקרטיה היו משתמשים בהם למיסים לקחת מהם כסף או סתם לנצל אותם.

יהודים לא.

פשוט תפסיק להיכנס לפורום הזה אם מציק לך תכנס לפורומים לא מישראל ותדבר איתם על הצ'יז בורגר שלכם שסתם דוחפים לשם גבינה בשביל אנשים שיותר מדי רעבים מהמבוגר רגיל.

אמרתי את שלי.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

פקחים מנהלים
    לנעול אשכול זה בבקשה

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

יא אללה..איזה תפיסה מעוותת יש לכם
    צ'יזבורגר זה בסדר וזה לא מזיק לבריאות יותר מהמבורגר רגיל. זה שהרבנים מאכילים אותכם חרטות ש"מדענים" מצאו שבשר וחלב ביחד זה לא בריא זה לא אומר שזה לא ככה. אם זה באמת לא היה בריא אז למה 80% מהעולם עושה את זה? יום יום?
    וחלאס עם הקטע הזה "מה אתה לא יהודי?!?!?!?! עוף מפהE#@@#$232345 נאצי מסריח לך תגור בגרמניה"
    זה תשובה של ילדים טמבלים. אני פשוט לא סובל את זה. אם הוא רוצה לחיות פה אז שיחיה בכיף, מי אתם בכלל שתגידו לו איפה לגור? חוץ מזה שגרמניה באמת עדיפה מישראל. בכיף הייתי עובר לשם..

ודבר שני כל אחד בפורום הזה צריך להגיד תודה ולהתרפס לפני ארה"ב. נראה לך הייתה לך רמת חיים כמו עכשיו בלי ארה"ב? אם בכלל היית גר בישראל. שמתם לב כמה ארה"ב מגנה עלינו באו"ם? כמה שהיא שולחת לנו אספקה ושומרת עלינו כמו אח גדול?
    אז חלאס עם הראיה הסנובית הזאת שהיהודים הם העם הכי טוב שיש, שאנחנו לא צריכים אף אחד, שהמשיח תכף בא ומוריד לכולם כאפה והם נכנעים, ובאמת באמת די עם הבולשיט שאתם מקשרים כל דבר עם אמונה וניסים של אלוהים. עלק "הארץ גורמת לך לצאת מפה".
    קצת שכל והיגיון עצמי, לא כל דבר אלוהים עשה.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא מאמין, התווכחתי עד עכשיו עם גויים חחחחחחחחחחחח אני לא יודע עם לצחוק או לבכות תאמינו לי :\
    טוב תיקונים מה נעשה הכל לטובה

וPIRATE בוא אני יגיד לך משו, צודק 80 אחוז מהעולם אוכל טרפות, בשר לא כשר, חזירים וכו' וכו' כל הדברים האסורים, צודק הם אוכלים את כל וזה ואפילו זה בריא להם אבל בוא אני יחדש לך, אם יהודי יאכל טרפה , הוא זה שירגיש את ההרגשה הלא טובה ויהיה עם כאבי בטן וכו' , כי אצלנו זה שונה אתם עדיין לא מבינים את זה.
    גוי יכול לאכול את זה להנות וזה יהיה לו בריא כמו שאמרתי אבל ליהודי זה בדיוק ההפך , זה התשובה למה כל שאר העולם אוכל ולא קורה להם כלום. ועוד משו פיראט יש לך טעות גדולה מאוד, הכל ה' עושה, הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמים, אני מקווה שתזכה להבין את זה מתישהו בע"ה.

soundforge
    אתה הטיפש פה , אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל, ועוד איך נסתרות הן דרכי האל, אנחנו לא נוטים לדעת שום דבר שמרומז בתורה הקדושה או ע"י הצדיקים שמספרים על המצב, חשבונות שמיים אתה יודע מה זה בכלל? זה לא שיבוא המשיח וכו', זה תיקונים של אנשים למשל , זה לא כזה פשוט העניין הזה , בנאדם שהיה רוצח למשל וחוזר בגילגול כדי לתקן , אז אל תתפלא אם יחזור בגילגול להיות עני מרוד, זאת סתם דוגמא. עזוב, אתה לא תוכל להבין את זה בחיים .
    אתה גם מהעיוורים שלא שמים לב, שגם שהעם עושה בעיות השם יתברך עוזר לנו דרך אומות העולם, עזוב אתה לפי התגובה שלך נראה לי גם גוי אז אתה גם לא תבין חבל להתווכח עם גוי על דבר שלא בבשרו ולא בדם שלו !!!!!! ותשים לב מה ההבדל בין יהודים לבינך ולבין JASON תראה איך פיראט מגיב בלי לקטול, ובלי שום דבר, כי זה בדם שלו בדם היהודי שלו אולי הוא לא כ"כ מאמין אבל עדיין יש לו הרבה יותר כבוד מאשר לכם הגויים. ואל תגיד לי שאני קטלתי, כי אני להתחלתי לקטול אני יכלתי להמשיך בדרך יפה אבל אתם התחלתם עם הקטילות, אם יהודי היה מתחיל איתי ככה לא הייתי מחזיר לו אבל לכם כן.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 09-08-2007 בשעה 00:29.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

קודם כל נתחיל בזה שאני לא משלם מיסים.. אני לא עד כדי כך פראייר שאני אתן למדינה ה,סליחה על המילה, מחורבנת הזו לקחת לי את אבא שלי ואת כל מה שיקר לי ועוד אשלם לה מיסים.. פניה אחד למשרד הפנים האמריקאי וקיבלנו פטור מתשלום מיסים.. החלופה לכך הייתה שהמדינה תצטרך לפצות אותנו על מות אבי בסכומים עצומים או משהו לא נעים, פירסום גלובאלי בעולם איך ישראל מקריבה את האזרחים שלה ולא דואגת למשפחות.. דבר טוב זה קשרים עם עיתונאים בארה"ב..

בכל מקרה, אין לי הרבה מה להוסיף.. חברי אמרו את שלהם..
    אגב OZAVI, יום אחד אתה תוכל בייקון בלי שתדע או ציז'בורגר, ואתה תראה כמה זה טעים בלי שידעת או יקרה לך משהו..

*חדשות לעולם! אומנם לא דיברתם על זה, אך על מנת להקדים תרופה למכה, ברית מילה עוברים גם המוסלמים וגם לצערי הבנות אצל הבדואים (מטעמי אתיקה לא ארחיב על זה) ועוד הרבה בשאר העולם כי זה בריא.. רק לידיעתכם..

המשך לילה שקט,
    Jay.

אני לא מאמין, התווכחתי עד עכשיו עם גויים חחחחחחחחחחחח אני לא יודע עם לצחוק או לבכות תאמינו לי :\

וPIRATE בוא אני יגיד לך משו, צודק 80 אחוז מהעולם אוכל טרפות, בשר לא כשר, חזירים וכו' וכו' כל הדברים האסורים, צודק הם אוכלים את כל וזה ואפילו זה בריא להם אבל בוא אני יחדש לך, אם יהודי יאכל טרפה , הוא זה שירגיש את ההרגשה הלא טובה ויהיה עם כאבי בטן וכו' , כי אצלנו זה שונה אתם עדיין לא מבינים את זה.
    גוי יכול לאכול את זה להנות וזה יהיה לו בריא כמו שאמרתי אבל ליהודי זה בדיוק ההפך , זה התשובה למה כל שאר העולם אוכל ולא קורה להם כלום. ועוד משו פיראט יש לך טעות גדולה מאוד, הכל ה' עושה, הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמים, אני מקווה שתזכה להבין את זה מתישהו בע"ה.

soundforge
    אתה הטיפש פה , אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל, ועוד איך נסתרות הן דרכי האל, אנחנו לא נוטים לדעת שום דבר שמרומז בתורה הקדושה או ע"י הצדיקים שמספרים על המצב, חשבונות שמיים אתה יודע מה זה בכלל? זה לא שיבוא המשיח וכו', זה תיקונים של אנשים למשל , זה לא כזה פשוט העניין הזה , בנאדם שהיה רוצח למשל וחוזר בגילגול כדי לתקן , אז אל תתפלא אם יחזור בגילגול להיות עני מרוד, זאת סתם דוגמא. עזוב, אתה לא תוכל להבין את זה בחיים .
    אתה גם מהעיוורים שלא שמים לב, שגם שהעם עושה בעיות השם יתברך עוזר לנו דרך אומות העולם, עזוב אתה לפי התגובה שלך נראה לי גם גוי אז אתה גם לא תבין חבל להתווכח עם גוי על דבר שלא בבשרו ולא בדם שלו !!!!!! ותשים לב מה ההבדל בין יהודים לבינך ולבין JASON תראה איך פיראט מגיב בלי לקטול, ובלי שום דבר, כי זה בדם שלו בדם היהודי שלו אולי הוא לא כ"כ מאמין אבל עדיין יש לו הרבה יותר כבוד מאשר לכם הגויים. ואל תגיד לי שאני קטלתי, כי אני להתחלתי לקטול אני יכלתי להמשיך בדרך יפה אבל אתם התחלתם עם הקטילות, אם יהודי היה מתחיל איתי ככה לא הייתי מחזיר לו אבל לכם כן.
    באסה לך
    אני יהודי.
    "אם יהודי יאכל טרפה , הוא זה שירגיש את ההרגשה הלא טובה ויהיה עם כאבי בטן וכו' , כי אצלנו זה שונה אתם עדיין לא מבינים את זה."
    חחחח, המשפט הזה פשוט הרג אותי.
    אתה חושב שזה עושה כאבי בטן כשאתה פתאום לא אוכל כשר, כי אתה יהודי? חחחחחח, ממש עצוב. זה ממש כמו ההסברים של פעם למחלות :\

בטח חשבת שאני מקנא ביהודים כשרשמתי תתגובה הקודמת, אבל אני יהודי, ואני לא מרגיש מיוחד כמו שאתה חושב שאתה :|
    תבין כבר, אתה לא מיוחד, אתה סתם עוד אחד שמנסה לסמוך על מישהו למעלה שיציל אותך בעת צרה.

אגב, אתה לא קטלת זה בסדר, סתם הראת כמה מטומטם אתה שאתה מחפש בכוח ניסים כמו עם הכשרות("אני יהודי אז יש לי כאבי בטן כשאני אוכל לא כשר").

אתה חיי באשליה שתמיד יש מישהו למעלה שמגן עליך, ושומר עליך, תצא מזה.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

soundforge
    א כולם פה יהודים תיהיה בטוח.

תסביר לי מה ההגיון בדעות שלך. למה שליהודים המובחרים יכאב הבטן שהם אוכלים ולנוצרים לא? אתה בטח חושב שכאב בבטן זה כמו רגש, אבל לכל דבר שקורה בגוף שלך יש סיבה, הגוף בנוי בישביל לשרוד ולא בישביל למיין מזון אם היהודים לא היו אמורים לאכול את זה אז לא היינו יכולים לאכול את זה (כמו שתכניס לפה דשה אתה לא תנסה אפילו אבל פרות כן יכולות לאכל את זה).
    ולמה בתנך אין חוק נגד לעשן? זה הרבה יותר לא בריא מאשל לאכול חלב ובשר ביחד. למה אין חוק בתנך לא לאשיר אורניום בלי הגנה? האנשים בתנך לא יכול לדעת שיש דבר כזה קרינה למה לא עשו לזה חוק מראש? או סתם לדוגמא לה"גויים" גם יכולים לקבל סרטן מזה שהם מעשנים, כמונו? למה להם זה לא בריא כמו שבישבילם חזיר זה בריא.
    נ.ב
    אני אכלתי חזיר, חזיר עם גבניה, בשר עם גבינה והמצב הבראותי-נפשי שלי מעולה+.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,584 | הודעות: 8,200,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect