נכתב במקור על ידי - xXx - עברתי לכלבוטק =] פשיי,יפה לך אחי.. סוף סוף קיבלנו מישהו על רמה P:
יש מצב מישהו מלוואה לי לשבוע שבועיים 800 נקודות ואני מחזיר לו 880 יענו רבית של 10 אחוז!!
נכתב במקור על ידי Itushh פשיי,יפה לך אחי.. סוף סוף קיבלנו מישהו על רמה P: חחחחחחחח מה שלום אישתך?
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחחח מה שלום אישתך? אני חוזר,היא לא אישתי =].. אבל הכול טוב איתה.. מה עוד אתה רוצה לחקוור ? חחח P:
נכתב במקור על ידי Itushh אני חוזר,היא לא אישתי =].. אבל הכול טוב איתה.. מה עוד אתה רוצה לחקוור ? חחח P: למה לא? למה ישר להיות אנטי?! נותנים לך אישה תגיד תודה! לא מבין למה לא =\
נכתב במקור על ידי - xXx - למה לא? למה ישר להיות אנטי?! נותנים לך אישה תגיד תודה! לא מבין למה לא =\ טוב,סליחה ! תודה רבה על אישתי =]
נכתב במקור על ידי Itushh טוב,סליחה ! תודה רבה על אישתי =] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי שתגדל תבין..חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי שתגדל תבין..חחחחחחחחחחח בסדר לא טוב להיות לבד הבנתי ניראה לי :] אבל אמרתי תודה על אישתי אני אוהב אותה (:
נכתב במקור על ידי Itushh בסדר לא טוב להיות לבד הבנתי ניראה לי :] אבל אמרתי תודה על אישתי אני אוהב אותה (: חחחח השאלה אם היא אוהבת אותך...
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחח השאלה אם היא אוהבת אותך... הלו הלווווו !!!!!! לא היתכוונתי לזאתי.. אמרתי אישתי לעתיד
נכתב במקור על ידי Itushh הלו הלווווו !!!!!! לא היתכוונתי לזאתי.. אמרתי אישתי לעתיד חחחחחחחחחחחחחחח עוברת עלייך תקופה קשה הא? או שאולי יש לך חמרמורת?! (תחפש בוויקיפדיה ותדע מה זה..)
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחחחחחחחחחח עוברת עלייך תקופה קשה הא? או שאולי יש לך חמרמורת?! (תחפש בוויקיפדיה ותדע מה זה..) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שאני שיכור .. עוד משהו,למה תמיד אתה שואל מה שלום אישתי? אתה יודע ביכלל מי זאת?
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שאני שיכור .. עוד משהו,למה תמיד אתה שואל מה שלום אישתי? אתה יודע ביכלל מי זאת? רותם...חעחעחעחעחעחעחעחעחעחע (ואל תכחיש ותגיד שמישהי אחרת!!):
נכתב במקור על ידי - xXx - רותם...חעחעחעחעחעחעחעחעחעחע (ואל תכחיש ותגיד שמישהי אחרת!!): חחחחחחחחחחחחחחח... היא לא אישתי [: איזה תינוקק ליבעוט בו..
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחח... היא לא אישתי [: איזה תינוקק ליבעוט בו.. אז היא המאהבת? חחחח ומי זאת אישתך? שאני יגיד לה שאתה בוגד בה...
חוקי הפורום