קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום יש לי בעיה רצינית =\
    על ידי MostWanteD בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 16:48
  2. [בעיה]רצינית בלימודים
    על ידי SyNtaX בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 14:41
  3. [בעיה רצינית] בקשר ל WOW
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 19:27
  4. בעיה רצינית במחשב!!!!
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 19:58
  5. [בעיה]רצינית במחשב פרטים בפנים
    על ידי TmTm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 02:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בעיה רצינית

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל בעיה רצינית

טוב תקשיבו אני הרבה זמן חושב על כל מה שקרה לי השנה.. כל כך הרבה דברים רעים , שקשה לי לשכוח אז רציתי פה להוריד הכל מהלב ושתוכלו לעזור לי ,אודה לכם מאוד אם תיתחסו לנושא בכל הרצינות..אפרט ככל שאני יכול כדי שתבינו את הסיפור.

אוקיי אז ככה אני צ'-שם בדוי ילד מאוד נחמד.. ,אוהב מחשב ,עיצוב , ספורט , מאוד רגשני (דוגמא:מקרה מסויים שהייתי עם חברים ראיתי צינור מים של השקייה במקום ציבורי שהתפוצץ , הרגשתי מאוד רע אחרי זה שלא התקשרתי למוקד העירוני כל המים שנשפכו..בקיצור מאוד אובססיבי)
    עבר:במעבר חד בין הכיתות הספקתי לספק לעצמי אוייבים וחברים -ניסיון חיים פורה יחסית לגיל כלכך צעיר.. אני מהילדים האלו שלומדים כל דבר קטן על בשרם ,בכל מקרה אני לא אספר את סיפור חיי אבל הסיפור מתחיל בזמן שסיימתי את בית הספר היסודי שנה שעברה(כיתה ח')-בית ספר דתי , המצב בכיתה היה טוב מאוד מכל ההבטים מצד החברים טובים שרכשתי את אמונם ,יוצאים לבילויים חברים ממש טובים בקיצור.. כיתה מאוד מגובשת..(בלי בנות-עזבו לבית ספר לבנות מכיתה ז') , הלימודים שלי היו טובים , הרגשה כללית טובה מאוד.. מרוצה מהחיים וכמו כל הבנים מחפש חָברה או כל דבר שיגרום לי להרגיש טוב יותר.. בכל מקרה לקראת סוף השנה הרבה דיברו לאן לעבור היו כמה אפשרויות {[אני אציג את בתי הספר באותיות כדי לא לפרסם פה בתי ספר..] - א' - בית ספר חרדי ברמה גבוה , א2 - כנ"ל. ב=ישיבה(בלי בנות) קרובה לעיר המגורים , ג=בית ספר טוב(עם בנות), טיפה רחוק מאזור המגורים(קיבוץ)} , החכמים הלכו לא,א2 . אני בהתחלה חשבתי לעבור לג' כי שם התכוונו ללכת מרבית חבריי הטובים , אך במהרה התפשרתי והחלטתי ללכת ל-ב' מכיוון ששמעתי תגובות וחוות דעת של אנשים שהיו שם וסיפרו .. בקיצור המצב היה כזה ש ב' יותר טוב מ-ג'.. בגלל הדת,האמונה,הלימודים .., באותה תקופה ההיתי גר באזור קרוב לחבר טוב שלי - תקופת המעבר בין בתי הספר היתה גם תקופת מעבר הדירה לאזור מגורים שונה בעיר..(שכונה אחרת) , בכל מקרה החופש תם , התארגנתי נפשית,רוחנית,ושכלית למעבר הגדול..גם דירה וגם בית ספר , ההית מאוד נרגש שהלכתי עם הוריי ביום הגיבוש הראשון בבית הספר , כל המקום החדש , פרצופים ואנשים חדשים שמעולם לא ראיתי..חח , הגיבוש.. השיג את מטרתו , גובשתי עם חברי החדר שלי ,ועוד כל מיני ילדים שהיו בקומת המגורים או הכיתה , עברו להם ימי הגיבוש , שבת הגיבוש , הרגשתי שהנפש לי עלתה , הרגשתי טוב ומרומם(לא במובן הזה חח) , ובוא נגיד שהיו לי קרובי משפחה באותו יישוב של הישיבה, היתה הרגשה ביתית טובה ,ההיתי מקבל דמי כיס והטבות מבית הספר , הרגשתי שאני שייך ורוצה להישאר אבל תמיד היתה לי מחשבה פרועה על החברים שלי שחוזרים כל יום הביתה , נהנים ממחשב וטלוויזיה(בשבילי זה חובה.. אני מכור) , עברו להם שבוע ועוד שבוע , מבחנים עבודות שיעורי בית,ופתאום מכל מיני סיבות אחד ההורים לא רצה שאמשיך בבית הספר הזה , והעדיף שאחזור הביתה בכל יום ואהיה עם חבריי הקודמים ,זהו מצב מאוד מסובך , מה לעשות ???, כשנמצאים בישיבה רוצים לחזור הביתה בכל יום כי מתגעגעיםוגם הוא קרוב לאזור המגורים, הרמה הלימודית והרוחנית מתאימה בול . אך אחרי חשיבה ,מה יותר שווה לי..מכירים את המצב שאתם עושים כמו טבל.. מה החסרונות פה מה שם ומה היתרונות פה ומה היתרונוץ שם ככה כדי להגיד שחשבת על זה ולא אמרתי "אני עובר" ככה , לבסוף שוכנעתי לעבור לא היו לי הרבה ברירות. הייתי יכול להישאר ולהילחם בהורה על מקומי ועל דעתי אך הבנתי שיותר כיף בבית הספר החדש , אחזור כל יום הביתה.. שהיה בבנייה לא יודע זה ממש משך אותי , אחרי דיבורים עם חבריי מהיסודי, ממש הרגשתי שמחכים לי ורוצים שאהיה איתם שמתי לב רק עכשיו שהתעלמתי מהילדים שאמרו לי שלא שווה לי לבוא זה לא טוב.. כי זה בדר"כ ילדים שלא מרוצים מכלום.., לא יודע מה הרגשתי מעין בלבול דעות , טוב.. לא טוב לא יודע .. ההיתי בקטע של לקחת הכל בכיף ובסבבה.., בסה"כ ביליתי חודשיים בישיבה . (עברו חודשיים מאז תחילת שנת הלימודים) בהתחלה בית הספר החדש לא היה מוכן לקבל עוד תלמידים אך בקומבינות וקשרים הצלחתי להיכנס , כשהלכתי להיבחן פגשתי את חבריי מהיסודי בפעם הראשונה מאז מסיבת הסיום , ההיתי מאוד נרגש , הבחינות הלכו בסדר , המנהל אמר שהסיכויים להתקבל נמוכים אבל לא נורא אפשר להתקבל גם שנה הבאה , ההיתי מאוד לחוץ מכל החלק הזה אבל אמרתי חפיף , כמה ימים לאחר מכן קיבלתי בטלפון שהתקבלתיי ,אני לא יודע למה אבל לא פרצתי באושר , המזכירה בטלפון לא הבינה מה יש לי , לאחר מכן התקשרתי לחברים שלי כדי לספר להם הם שמחו מאוד , לאחר כמה ימים התחלתי את הלימודים ביום הראשון ההיתי צריך להתרגל לסגנונות שונים ממה שהכרתי עד היום , אורח חיים שונה , אווירה הכל.. , הכל היה כיף הכרתי אנשים חדשים כמה בנות(*אפרט בהמשך),היה ממש סבבה התחלתי להבין שאני מתחיל לבנות לעצמי את המקום בסביבה החדשה , אחרי שבועיים מתחילת הלמודים בבית הספר זה קרה הדבר הראשון שהרס לי את השנה ואת החיים .. חיכנו להסעות , אחד מחבריי מהיסודי שלא ההיתי חבר טוב שלו אלא חבר חבר לא יותר מזה , לקח משהו חשוב לי הפלאפון שלי שקנו לי אותו בהמון כסף , פלאפון ממש יקר , פשוט לקח לי אותו ביקשתי אותו מיד בצורה יפה כמו "אחי תביא את הפלאפון זה יקר"(ההיתי בשוואנג מאוד גבוה על כסף.. חשבתי על כל דבר קטן גם על מישהו שחייב לי 10 שקל!!) , אך הוא אמר לי "אני רוצה לראות שנייה" המשכתי להתווכח הטמבל הגיע לפח ואמר לי אם אתה זז אני זורק אותו , כמובן שאני חייב להגיד שכל מה שקרה הלך הצחוק לא היה שום דבר רציני , הוא לא באמת רצה לזרוק אותו(כך אני חושב) וגם לא היה ניראה לי שהוא היה עושה דבר כזה , בכל מקרה הוא הפיל את הפלאפון לפח הפלאפון נהרס.. שווי הפלאפון יותר מ-1000 שקל בלי ביטוח , (יש לו חבר צמוד כזה חננה כזה שהולך אחריו לכל מקום .. כמו זנב.. קנה לו מעין חבר לכל זמן..) אמר לחבר שלו שאני זרקתי לו תפלאפון שלו , הוא התחיל לחפש בפח וכך גם אני , באותו זמן כל השכבה מסתכלת מהצד וצוחקת , הרגשתי ממש נורא , גם הפלאפון נהרס וגם הוא הרס לי את חיי החברה , בטח אתם חושבים שאין כוח או שאני סתם ילד מעפן אז זהו שלא , יש לי בסיס מאוד חזק אני לא נותן שיזלזלו בי , כל זה קרה כלכך מהר , ההיתי מאוד עצוב , חזרתי הביתה סיפרתי מה שקרה לי .. רציתי ללכת עם זה עד הסוף.. לתבוע אותו לעשות לו משהו שהו הצטער על כך אבל לא ילנו היינו חלשים(מבחינת כספית) - כרגע עברנו לדירה גדולה שלקחה מאיתנו סכום גדול עבורה ,רציתי לנפח את הסיפור כמה שאפשר , שכולם ידעו שהוא מניאק וזבל , כמובן שעוד היה חם.. מייד אחרי שהוא זרק לי את הפלאפון וזה קרה הלכנו מכות אבל מיד הפרידו .. ,חשבתי שנסגור את זה בכך שאני לא ידבר איתו והוא יהיה חייב לי לעד ואני תמיד יזכור לו את מה שהוא עשה , אבל המזל הרע שום מפתיע ובגדול אחרי כמה שבועות זה התחיל להתעוות ולקרות שוב - עוד ילדים באו והתחילו לזלז בי כי הם ראו שהוא זיזל בי אז למה לא , הרגשתי שהביטחון העצמי שבניתי לעצמי במשך שנתיים הולך ויורד כל דקה כל שנייה הרגשתי נורא אמרו לי דברים "יילד כאפות" וכאלה בדרך כלל היו אלה ילדים מתלהבים כאלו שהיו במרכז החברה , לא הקשבתי להם הלכתי איתם ראש בראש ,לא הסכמתי שיגידו לי דברים כאלו , כך זה קרה ממקרה למקרה , לא הבנתי את דרכי החישבה של הילדים במקום ובגלל זה הגענו לחיכוחים רבים ואף למקום שבהם הילדים שרבתי איתם היו ילדים בעלי כושר דיבור גבוה שהיו מקובלים בחברה כך מצאתי את עצמי נתון במצב כלכך קשה !!!!!!!!! הרגשתי רע מאוד מיום ליום היו לי סיוטים , פחדים ...
    כל הזמן חשבתי מצד אחד בית ספר חדש , מצד שני ילדים שהיו איתי מהייסודי לפחות 7 ו8 שנים !!! ככה פשוט ופתאום הולכים נגדי ועושים לי דברים כאלו!!! פתאום הכל התפוצץ לי בפרצוף והבנתי אחרי המון בירורים שהילד הזה רצה פשוט להוריד אותי , זאת האומרת הוא ראה אותי ככה נהנה ועולה לדרגה הגבוה הוא התחיל להתסיס את כולם נגדי ,ואפילו הבנתי שיש להם .(לילדים בבית ספר) אינטרס חזק להוריד אותי כי כאלו לקחתי להם את המקום החברתי ,הוזזתי כמה ילדים בדרך כדי להיכנס , [רק שתדעו הילד הזה הוא סתם שמן טמבל .. אין לו שכל .. רק בגלל פרוטקציות הוא נשאר ביסודי הזה אם לא הפרוטקציות היו מעיפים אותו בשנה הראשונה שהוא הגיע , הוא בדרך כלל בא עם בגדים של מותגים וכאלה.. הבנתי בסוף שהוא סתם פוזה.. מבחוץ מכוער עם בגדים יפים ומבפנים כלום הוא ממש טיפש , אני אל אומר את זה כי אני שונא אותו אני אומר את זה בגלל שהוא באמת כזה] . מסביב היו חברים שעזרו לי(מהיסודי) שהם היו חברים אמתיים והיו כאלה שנסחפו בגל של הבית ספר הזה , התיחסו אליי כאל ילד לא מוכר , שאפשר לזלזל בו , ומכל הצרה הזאת שכחתי להכיר את הבנות שלומדות בשיכבה..(ממש חשוב לי) ממש לא יכלתי לא היה לי הביטחון בגרוש, כך עברה לה השנה עם כל האירועים של בית הספר כל זמן כל הזמן היו מתנקלים אליי בטיולים , עושים כל מיני דקירות כאלה..לא ידעתי מה לעשות לאט לאט הדברים הסתדרו.. אבל לא השתפרו..אני עדיין מרגיש רע מאוד אני מת כבר לפתור את כל הצרות האלו אני לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות ????כלכך הרבה דברים ומידע שרציתי לכתוב אבל לא אוכל גם כדי לא להעמיס פה וגם כדי לא לחסוף את זהותי .
    לפני החופש רציתי להספיק המון דברים עם החברים שלי מהישוב .. אך מחשבות לחוד ומעשים לחוד..נפגשתי כמה פעמיים הספקתי לעשות כמה דברים שתכננתי וכמה דברים שאני בדר"כ עושה בחופשים , אבל עדיין אחרי כל החשיבה ואחרי כל הרוגע שרציתי להשרות על עצמי תמיד יש ההרגשה המציקה הזאת בבטן שבסוף החופש אני יחזור ללמוד בבית ספר הזה..אהה ועוד המזל הרע ממשיך .. רבתי החופש!! עם חבר טוב שלי..אחד מהחברים הטובים שלי שהיה איתי לכל אורך הדרך.. הוא רוצה לסיים את הקשר..אני חושב שזה בגלל משהו שאמרתי לו..כנראה שהוא לקח את זה רציני מדיי ..עדיין לא הצטערתי בפניו ...

שורה תחתונה :
    מצב בהשוואה לפני שנה : גרוע מאוד..
    כסף שהלך לו : 1500 שקל על פלאפון ותיקונים ..
    חברים שאיבדתי : 5 . 1 לתמיד.
    הרגשה כללית גרועה מאוד..

מה שהרווחתי:
    לא לקחת ללב..חח אלא לראות ..
    לא לסמוך על אף אדם בכל אשר הוא..ההיתי מאוד סומך ומאמין לכולם..(לא פתי אבל אחד שלא אכפת לו מה האמת האמיתית)..

לא יודע מה לחשוב ,לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

שמע קראתי הכל.
    יש כמה בעיות בגישה שלך שמאד קשה לפתור
    אתה התרגלת נקרא לזה לתרבות דתית. שהיא שונה. למדת בישיבה
    ועברת לפי מה שהבנתי לבית ספר חילוני. בשני המקומות היחס שונה.

תלמד משהו חשוב לחיים חברים באים והולכים משפחה יש תמיד.
    זאת אומרת שכולם יכולים להיות חברים שלך ברגע שיש להם אינטרס הם לא יראו אותך ממטר.

איך לפתור את זה?
    קודם כל מזה נטפלים אליך? ניסית לעשות משו? מורה? מנהל? משהו?
    אתה פשוט צריך למצוא את הקבוצה של החברים שטוב לך איתה.
    ואני לא אחד שמעודד מכות אבל תאמין לי יש לי מספיק נסיון חיים.
    וכל החכמים הגדולים שנתפלים אליך... צריכים ללמוד. כוח אין.. שכל אין.. פשוט הם מוצפים בביטחון עצמי (שאגב זה חלק ממה שבנות אוהבות.. טבע מה לעשות).
    אבל אין מה לעשות.. אתה צריך לעמוד על שלך. נטפל אליך? שום דבר לא עוזר.. בלי הרבה רחמים.. תכניס לו אחת... תאמין לי הוא לא יעיז להתקרב אליך יותר. ואנשים ישנו את היחס כלפיך.
    אין מה לעשות ככה זה בית ספר חילוני.. לפעמים צריך להראות כוח.

אתה נשמע לי ילד מאד תמים. כנראה כחלק מהחינוך הדתי.
    אבל אתה עוד תתרגל לסביבה החילונית.

כמו שאמרת וזה הכי חשוב. לא לקחת ללב. שום דבר לא שווה שתישב ותתיסר עליו. בעיקר לא חבורה של "אפסים".
    לא לסמוך אל אף אחד זה בעייתי. אתה לפעמים צריך לתת אמון באנשים.
    אבל אתה צריך כמובן לסנן את הנושאים והמקרים בהם אתה נותן אמון.

בגדול אני יכול להגיד לך.
    תמצא לך את החבורה שלך. אלו שאתה נהנה בחברתם. תשתדל להמנע מחיכוכים מיותרים עם ה"מטרדים".
    ככה זה בחטיבה כל אחד מוצא את מקומו.
    לקראת יא' יב'. פתאום מערך הכוחות משתנה ואתה פתאום תיהיה חבר גם של אלו שהכי שנאת.

הכי חשוב אל תראה כניעה. תרים תראש. אף אחד לא יוריד את הערך שלך.
    ולך בדרך שלך ובאמונה שלך.

קצת בעייתי לעזור..
    ניסיתי כמה שאפשר..
    אם יש לך שאלה ספציפית יותר.. שאל..

משתמש באימונים
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל =]

שמע כל בנאדם עובר דברים כאלה בחיים שלו
    אני אישית עברתי את דברים כאלו
    וככה גם חברות שלי

לאט לאט מתחילים להבין שלהתגבר זה לא כמו ביסודי
    זה חיים אחרים... נטולייי תמימותת
    הייתה לי תקופה של שנה
    בכיתה ט'
    שלא רציתי לבוא לבצפר... פשוט הייתי קמה בבוקר עם דמעות לאמא שלי "אמא אני לא רוצה ללכת"
    כי ככה זה.. תקופת ההתבגרות
    עבר זמן והבנתי המון דברים
    לא לסמוך עעל כל אחד
    ועוד המון

אתה לא לבד בעניןהזה יש עוד המון שעוברים דברים כאלה
    אני מאמינה שאתה עוד תתרגל... כמו כל אחד

והכיי חשובבבב!
    אל תפחחד ללכת לבית ספר... זאת הטעות הכי גדולה
    אתה צריך ללכת ולהתמודד עם הבעיות
    לא לברוח מהם!
    אני אומרת מניסיון...

עוד יהיה בסדר! מקווה שעזרתי...

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

שמע קראתי הכל CompleX אני מסכים איתו עם רוב הדברים לדעתי.
    אתה עומד בפני פרשת דרכים ואתה צריך להחליט.
    אתה רגיל לאורך חיים דתי שזה דבר נפלא. אתה לא מכיר את החיים החילוניים בחוץ שהם יותר מחוספסים.
    אני לא רוצה להעליב אבל אתה גדלת במין סוג של חממה.
    שאני אומר פרשת דרכים אני מתכוון שאתה צריך להחליט האם לחזור למוכר ולטוב למסגרת הדתית.
    או להמשיך עם הדרך שלך ופה אתה תצטרך להבין שהכל שונה תצטרך לעשות לעצמך "שריון", ולהיות יותר קשוח ואם צריך תלך מכות כי החברה החילונית היא מאוד לא נחמדה.
    אתה צריך לעשות תהחלטה שלך.

שלום חבר
    קראתי כל מה שכתבת, וגם את תגובות שאר האנשים.
    אני לא יודע אם ההנחה הרווחת פה על כך שעברת לבית ספר חילוני היא נכונה או לא, אבל לא נראה לי שזה כל כך משנה לגבי התמודדות עם בעיות בחברה.
    מסגנון הכתיבה שלך, והדברים שאמרת אפשר לראות שאתה בחור רגיש וכנה. שמור על התכונות האלו. גם אם אתה מתחספס אל תאבד אותן. הן אוצר שערכו יתבהר לך בהמשך החיים.
    אבל לעצם העניין: יש לך קשיים חברתיים, בגלל מעבר למקום חדש והתנכרות מצד החברים הישנים שלך. מבאס לאללה, אבל לצערי קורה לא מעט. דברים דומים קרו גם לי כשהייתי ביסודי ובתיכון. ובטוח שלא הייתי היחיד.
    איך מתמודדים? לאט, אבל בטוח. את מקומך בחברה תקנה באמצעות התנהגות ישרה וטובה שתמשוך אליך את האנשים הנכונים. אנשים טובים נמשכים לאנשים טובים, ואם תתנהג כפי הטבע הישר שלך - אנשים כמוך יימשכו אליך. חברויות שנוצרות ככה הן חזקות מאוד. חזקות גם בכך שהן לא מתפרקות בקלות, וגם בכך שהן נותנות כוח לעשות דברים ולהתמודד עם הרבה קשיים. חברויות שמבוססות על כושר גופני גבוהה, מותגים, הקנטות, "מגניבות" וכד' הן הרבה יותר חלשות. אמנם האנשים שמתחברים ככה נוטים להיות מקובלים בחברה, אבל זה חיצוני בלבד. גם האנשים האלו מעריכים יותר את החברויות האמיתיות יותר, המבוססות על משיכה של אנשים לטבע הטוב של זולתם. אם תתחבר לאנשים הדומים לך עם האופי הטוב, לא רק שתקנה לך חברים טובים, אלא שגם אלו שמציקים לך יעריכו אותך יותר ולאט לאט יירדו ממך.

תעמוד על שלך, אבל אל תחפש מריבות
    "הרחק משכן רע" (פרקי אבות א' ז')
    "ניכרין דברי אמת" (מסכת סוטב ט' ע"ב) - אנשים יודעים להבדיל בין התנהגות אמיתית לחיצונית. הרוב אוהבים את האמת.

החיים לא קלים, ויש בהם קשיים וכאבים. אבל יש לנו כח לעבור אותם. אני בטוח שאם תהיה נאמן לעצמך תמצא את הדרך לשלווה, מקובלות חברתית ועוד ועוד. לצערי בדרך כלל שינויים כאלו לוקחים זמן. תבנה את התהליכים האלו. זה שווה. עץ יפה צומח אחרי הרבה זמן בו הוא היה זרע, נבט, שתיל, אילן רך... דברים חזקים נבנים בהדרגה, במאמץ, ובהתמדה. אבל בסוף הם נבנים.

רק טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    תהיה מהיר תמות צעיר ותשאיר אחריך גופה יפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    שמע קראתי הכל CompleX אני מסכים איתו עם רוב הדברים לדעתי.
    אתה עומד בפני פרשת דרכים ואתה צריך להחליט.
    אתה רגיל לאורך חיים דתי שזה דבר נפלא. אתה לא מכיר את החיים החילוניים בחוץ שהם יותר מחוספסים.
    אני לא רוצה להעליב אבל אתה גדלת במין סוג של חממה.
    שאני אומר פרשת דרכים אני מתכוון שאתה צריך להחליט האם לחזור למוכר ולטוב למסגרת הדתית.
    או להמשיך עם הדרך שלך ופה אתה תצטרך להבין שהכל שונה תצטרך לעשות לעצמך "שריון", ולהיות יותר קשוח ואם צריך תלך מכות כי החברה החילונית היא מאוד לא נחמדה.
    אתה צריך לעשות תהחלטה שלך.
    תומך! זה החלטה שלך ורק שלך!

משתמש מתחיל האוואטר של maayanhos
    שם פרטי
    מעיין
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    תן חיוך מחר היה גרוע יותר=\

גם לי היה בעיה חברתית!!! אבל עכשיו אין אבל בזכות מה שקרה לי למדתי דברים!!! ואני לא מצטערת בכלל שכל כך סבלתי!!! ככל שיש יותר מכשולים בחיים אז לומדים!! ובלי שום קשר עזוב את האויבים ותלמד לא להגיב להם תתחבר עם מי שמתאים לך ולא עם מי שמקובל!! זה בלי שום קשר..
    maayanhos=]!!! י!

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

תקרא את התגובה של קומפלקס עוד כמה פעמים...מחזק
    שירירי - גם כן צודקת , כולם עברו את התקופות האלה של באסה בבצפר ולא רוצים ללכת וריבים עם חברים, אבל הכל מסתדר בסוף , תגדל קצת ותראה , תן לזמן לעשות את שלו. בנתיים קח הכל בקלות , תהיה שמח , שמח ורוקד , שמח ורוקד 120 שנה (הוא אמור להבין אותי , כל הגויים שבנינו אל תנסו חח)
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 13-08-2007 בשעה 22:50.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי בעיה חברתית לכולם יש מתישהו, לי גם הייתה כזאת שנכנסתי לחטיבה- אני ועוד 2 ילדים שהיו איתי ביוסודי ולא דיברתי איתם כ"כ היינו באותה כיתה גם בחטיבה וכל השאר לא הכירו אותי ואני לא הכרתי אותם.
    מצאתי לעצמי כמה חברים חדשים שמבינים אותי ואני אותם וככה הפכנו לחברים טובים.
    עכשיו אני גם מסתובב יותר עם החבר'ה מהיסודי יחסית לתחילת החטיבה.
    קיצר הנקודה שלי שבמקרה הכי גרוע תעבור למקום שהרוב לא יקבלו אותך אבל תמיד יהיו כאלה שיקבלו אותך.
    תסתובב עם מי שנוח לך על כל השאר שים זין, מה אכפת לך מה הם חושבים עליך? שיקפצו!
    שאתה עושה משהו תחשוב מה זה נותן לך ואם אתה רוצה את זה בשביל עצמך בלי קשר לשאר ולא מה יחשבו עליך אם תעשה את הדבר הספציפי הזה. הכל תלוי במה שתליט, מה שתבחר זה מה שיהיה ואתה תצטרך להתמודד עם זה, תחשוב מה יהיה הכי קל לך.
    טיפ שלי- תמיד תצא מנקודת הנחה שיקרה לך הדבר הכי רע רק בשביל באמת להיות מוכן לכזה מצב. אם תהיה מוכן לזה אבל המצב שלך יהיה טוב יותר משחשבת אז הרווחת, זה עדיף משהפוך.
    נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 14-08-2007 בשעה 18:00.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי CompleX צפיה בהודעה
    שמע קראתי הכל.
    יש כמה בעיות בגישה שלך שמאד קשה לפתור
    אתה התרגלת נקרא לזה לתרבות דתית. שהיא שונה. למדת בישיבה
    ועברת לפי מה שהבנתי לבית ספר חילוני. בשני המקומות היחס שונה.

תלמד משהו חשוב לחיים חברים באים והולכים משפחה יש תמיד.
    זאת אומרת שכולם יכולים להיות חברים שלך ברגע שיש להם אינטרס הם לא יראו אותך ממטר.

איך לפתור את זה?
    קודם כל מזה נטפלים אליך? ניסית לעשות משו? מורה? מנהל? משהו?
    אתה פשוט צריך למצוא את הקבוצה של החברים שטוב לך איתה.
    ואני לא אחד שמעודד מכות אבל תאמין לי יש לי מספיק נסיון חיים.
    וכל החכמים הגדולים שנתפלים אליך... צריכים ללמוד. כוח אין.. שכל אין.. פשוט הם מוצפים בביטחון עצמי (שאגב זה חלק ממה שבנות אוהבות.. טבע מה לעשות).
    אבל אין מה לעשות.. אתה צריך לעמוד על שלך. נטפל אליך? שום דבר לא עוזר.. בלי הרבה רחמים.. תכניס לו אחת... תאמין לי הוא לא יעיז להתקרב אליך יותר. ואנשים ישנו את היחס כלפיך.
    אין מה לעשות ככה זה בית ספר חילוני.. לפעמים צריך להראות כוח.

אתה נשמע לי ילד מאד תמים. כנראה כחלק מהחינוך הדתי.
    אבל אתה עוד תתרגל לסביבה החילונית.

כמו שאמרת וזה הכי חשוב. לא לקחת ללב. שום דבר לא שווה שתישב ותתיסר עליו. בעיקר לא חבורה של "אפסים".
    לא לסמוך אל אף אחד זה בעייתי. אתה לפעמים צריך לתת אמון באנשים.
    אבל אתה צריך כמובן לסנן את הנושאים והמקרים בהם אתה נותן אמון.

בגדול אני יכול להגיד לך.
    תמצא לך את החבורה שלך. אלו שאתה נהנה בחברתם. תשתדל להמנע מחיכוכים מיותרים עם ה"מטרדים".
    ככה זה בחטיבה כל אחד מוצא את מקומו.
    לקראת יא' יב'. פתאום מערך הכוחות משתנה ואתה פתאום תיהיה חבר גם של אלו שהכי שנאת.

הכי חשוב אל תראה כניעה. תרים תראש. אף אחד לא יוריד את הערך שלך.
    ולך בדרך שלך ובאמונה שלך.

קצת בעייתי לעזור..
    ניסיתי כמה שאפשר..
    אם יש לך שאלה ספציפית יותר.. שאל..
    קודם כל תודה לכולם על ההיתייחסות והתגובות..אני יודע שכתבתי הרבה יחסית.. מצטער..ממש עזרתם לי הרגשתי שהבנתי כמה דברים.. איך לנהוג ההיתי צריך חיזוק נוסף..
    קראתי את כל התגובות ששנכתבו והיתייחסתי בצורה מלאה לכל אחת מהם..
    התלבטתי אם להגיב בשנית אבל בגלל שראיתי שחלו כמה בילבולים..(מצטער)..ששינו במקצת את ההיתייחסות...

רציתי להבהיר כמה דברים..(שבטח ישנו קצת את התגובות):
    קודם כל בית הספר שעברתי אליו הוא בית ספר דתי..אבל ברמה רוחנית מאוד נמוכה..אבל עדיין ישנה מסורת..בגלל זה כתבתי בית ספר..
    דבר שני , נראה לך שלא פניתי בצורה דיסרקטית למנהל..סיפרתי לו ליועצת ולמורה המחנכת הכל!! פשוט הכל.. אני מרגיש שהם לא עזרו לי בכלום..עובר להם ליד האוזן..או לוחש להם.. הם מטפלים בזה בצורה ריגעית.מעין שקט תעשייתי..
    אם אתה שואל למה בדיסרקטי אז זה בגלל שאני לא רוצה רוצה שידביקו עליי תוויות של משתנקר , מלשן וכ"ו.. אני יודע שזה שטויות אבל אני לא צריך עוד צרות...
    דבר שלישי , כמו שאמרתי ישנם כמה חברויות בבית ספר.. אחת מהם הם חברי הקיבץ.. יש להם קבוצה משלהם..כמו כנופייה.אם נגעת באחד..קופצים עליך כולם..(כמובן לא בצורה המוגזמת אבל יש קשר..).-זאתי רק המחשה למה שהולך שם בכללי.. יש שם עוד כמה חבר'ה מכל מיני יישובים..\התנחלויות.. יש קשר כמו משפחה..
    אני מרגיש שהמשפחה שלי התפרקה..

שוב תודה על התגובות ועל ההיתייחסות שלכם! אני מודה לכם!

תהיה חזק. בסוף הסופה עוברת והשמיים מתבהרים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,178 | הודעות: 8,150,760 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect