רוצים? אני מתחיל חעחע
חצי פרסי אז:
גונדי:
רכיבים
0.5קילוגרם ירך עוף
0.5קילוגרם חזה עוף
250גרם שומן עוף
4גרם בצל
600גרם קמח חומוס
1כפות הל
1כפות מלח
1כפות פלפל לבן
0.5כפיות כורכום
4ליטר מים
אופן ההכנה1. מערבבים את חזה העוף עם השומן, ומוסיפים את הבצלים המגורדים ואת קמח החומוס, מתבלים. מניחים את העיסה במקרר לפחות לשעתיים.
2. מכינים את המרק: מרתיחים את ירך העוף, הבצל והכורכום במים.
3. יוצרים להעיסה המקוררת כדורים בגודל כדור טניס, ומבשלים במרק כחצי שעה.
- מומלץ להגיש עם אורז לבן.
חעחעחעחע שאולי השארתי לך שתחפש את הסבזי חחחחחח
עכשיו הצד התימני שבי:
קובנה:
רכיבים
1קילוגרם קמח
0.5חבילות שמרים טריים
1כפיות סוכר
0.5כוסות מים
6כפות סוכר
2כפיות מלח
1יחידות ביצה
2כוסות מים פושרים
200גרם מרגרינה ללא מלח
אופן ההכנה1.מפוררים את השמרים מוסיפים כפית סוכר וחצי כוס מים פושרים.
2.מערבבים, מכסים ומניחים בצד כ-10 דקות.
3.מעבירים לקערה,מוסיפים ביצה ,את הסוכר ומערבבים.שמים חלק מהקמח עם מים ומערבבים.
3.מוסיפים את שאר הקמח עם המים.מערבבים בכף ולאחר לשים ביד.
4.מכסים ומניחים בצד 1/2 שעה.
5.מרטיבים מעט את הידיים ולשים את הבצק.
* אפשר להרטיב מידי פעם את הידיים זה יקל על פעולת הלישה.מכסים לעוד 1/2 שעה.לחזור שוב על אותה הפעולה.
6.להמיס מרגרינה על הגז,לקרר מעט ולצקת 1/2 כמות על הבצק.ללוש ביד היטב כדי שכל המרגרינה תכנס טוב בבצק.
7.לכסות לעוד 1/2 שעה.לחזור שוב על אותה הפעולה.
8.לשמן את סיר הקובנה (הכי גדול) במרגרינה המומסת ולהרים את הבצק שבשלב זה הוא אחיד אל הסיר.לכסות ולהתפיח עד שהבצק ממלא את כל הסיר.לאפות בשלב התחתון של התנור כ-שעתיים בחום של 200 מעלות.
יאללה תביאווווווווווווווווווווווו
כרדיט לנענע food
יאללה שאולי יבוט תחפש סבזי חחח



















