טסים במטוס אחד ג'ורש בוש, בלונדינית, סבא ונכדו. הטייסים אומרים שיש תקלה והמטוס הולך להתרסק וכולם שיקחו מצנח ויצנחו. הנכד אומר: מה עושים? יש רק 3 מצנחים ואנחנו 4 אנשים??
ג'ורג' בוש אומר: אני חייב לצנוח יש לי מדינה לנהל, אני חשוב. לוקח מצנח וצונח. הבלונדינית אומרת: אני הבלונדינית הכי חכמה שיש אני חייבת לחיות. לקחה מצנח וקפצה. הנכד אומר לסבא: סבא, מה נעשה? יש רק מצנח אחד ואנחנו 2 אנשים. הסבא אומר לנכדו: אל תדאג בני, הבלונדינית לקחה את השק שינה.

איש אחד מרגל אחרי צוללת. המפקד שלו אומר לו לברר איזה אנשים נמצאים שם.
האיש אומר בסדר ויורד.
אחרי כמה זמן האיש עולה ואומר למפקד שלו שהאנשים שם אנגלים. המפקד שואל מאיפה הוא יודע והוא אומר שעל הצוללת היה כתוב בסינית.
הפקד אומר לו: טמבל, בימינו כל הדברים מיוצרים בסין.
האיש ירד שוב ולאחר כמה זמן שוב עלה ואמר למפקד שהאנשים שם אנגלים בגלל שהם דברו אנגלית.
המפקד אומר: טמבל, כולם בימינו מדברים אנגלית.
יורד האיש שוב ועולה אחרי כמה זמן ואומר למפקד שהאנשים שם כורדים.
המפקד שול: מאיפה אתה יודע?
והיא ענה: כשדפקתי הם פתחו לי ת'דלת.

בלונדינית וברונטית רואות בחדשות הערב גבר הנעמד על ראש בניין אמפייר סטייט ומאיים לקפוץ. הברונטית אומרת לבלונדינית: 'אני מתערבת איתך שהוא יקפוץ בסוף'. השתיים מתערבות וממתינות לראות מה יקרה.

אחרי כמה שניות רואים כיצד מניף הגבר את ידיו וצולל מטה אל ההתרסקות. הבלונדינית שולפת שטר מהארנק ומושיטה לברונטית. הברונטית אומרת לה: "יש לי רגשי אשמה. האמת שכבר ראיתי בחדשות הצהריים שהוא קפץ". עונה לה הבלונדינית: "גם אני ראיתי, אבל לא האמנתי שהוא יקפוץ שוב".

יהודי ערבי ואנגלי טסים במטוס. הטייס אומר להם שהמטוס עומד להתרסק אז שכל אחד יזרוק מה שיש לו אחרי הרבה בארץ ולא אכפת לא לוותר לעליו האנגלי זורק דולרים הערבי זורק רובים והיהודי זורק את הערבי.

בבניין אחד 4 קומות.
בקומה הראשונה גרה אישה שאוהבת להתקלח.
בקומה השנייה גר שוטר.
בקומה השלישית גר מכבה אש.
בקומה הרביעית גר עיוור.
יום אחד כאשר האישה מתקלחת דופקים בדלת.
האישה שמה חלוק ופחתחה את הדלת.
בפתח עמד השוטר. הוא אמר לה :"תגידי לי מזל טוב"
האישה :"למה?"
השוטר:"כי תפסתי את הרוצח הכי מסוכן בארץ!"
האישה אומרת לו מזל טוב והוא הולך.
היא חוזרת למקלחת.
פתאום עוד דפיקה בדלת.
היא שמה חלוק ופותחת.
בפתח עומד המכבה אש והוא אומר לה:"תגידי לי מזל טוב!"
האישה:"למה?"
המכבה אש:" כי הצלחתי לכבות את השריפה הכי גדולה בהיסטוריה!"
האישה אומרת לו מזל טוב והוא הולך.
היא חוזרת להתקלח.
פתאום דפיקה בדלת.
היא אומרת לעצמה "זה בטח העיוור אני לא אלבש חלוק".
היא פותחת את הדלת ערומה ובפתח עומד העיוור.
הוא אומר לה:"תגידי לי מזל טוב"
האישה:"למה?"
העיוור:" כי אני כבר לא עיוור!"