פשוט מטורף, עוזב את ה NBA עבור משכורת מטורפת, 7-10 מיליון דולר זה התקציב השלם של מכבי לעונה , ועוד דיברו על חזרה שלו למכבי, אבל כהסכומים כאלו אסטרונומיים זה כנראה לא יקרה.
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=96980&bz=29
תגיבו.
פשוט מטורף, עוזב את ה NBA עבור משכורת מטורפת, 7-10 מיליון דולר זה התקציב השלם של מכבי לעונה , ועוד דיברו על חזרה שלו למכבי, אבל כהסכומים כאלו אסטרונומיים זה כנראה לא יקרה.
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=96980&bz=29
תגיבו.
|
|
אחי זה לא סופי עדיין- הוא עוד לא חתם.
ואחי הוא לא שווה 7~10 מיליון אני לא יודע איך אולימפיאקוס מוכנה לשלם לו כ"כ הרבה.
הוא לא יוביל אותה לתארים בלי שחקנים טובים מסביבו- לבד הוא לא יצליח בכלום.
בכל זאת, עדיף לו לחזור לאירופה, הוא לא מתאים לNBA.
הבנאדם לא מתאים לnba כמו ששחקן ישראלי לא מתאים לשם הוא רק רצה להראות שהוא יכול להתקבל לקבוצה מהnba מה שמאמנים אמריקאים חשבו שלא..
לפי דעתי הוא בכלל לא שווה את זה יחסית לשחקנים אחרים שמקבלים ממנו פחות כמו פאפאלוקס שחקן ענק ועוד שחקן יוני רכז שחכתי את השם שלו ..
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
הוא צריך הרכב טוב איתו, שיכיר אותו טוב, הוא שחק מעווולה אבל פשוט לא יילך שם, אני בטוח, אלב נחמד ששאראס וגרשון נפגשים שוב P:
מנהל פורום כדורסל ורץ במייל לשעברפרשתי לנצח
איזה פראיירים..הוא לא שווה ת'כסף,וחוץ מזה הוא התייבש הרבה על הספסל בNBA..יקח לו זמן לחזור לעצמו
בן של שרמוטה!
עד שהוא עוזב את ה- NBA דווקא לאולימפיאקוס שמכבי כל כך צריכה אותו...
בלי מכבי לא הייתה לו קריירה! והם צריכים אותו עכשיו! בן של...
אני אז הערצתי אותו... שחקנים היום עושים הכל בשביל כסף...
מה אתה עושה סיפור מזה? הוא עשה בשכל אחי, הוא ירוויח שם בין 7 ל10 מיליון דולר בעונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במכבי ל3~4 מליון בעונה, אז עשה טוב מבחינת הכסף למרות שאולימפיאקוס קצת הפריזו עם הסכום...
במקומו היית גם כן הולך על זה כי אם יש פראייר שישלם כל כך הרבה אז למה לא לנצל?![]()
עכשיו זה כבר לא בטוח, הוא כנראה ינסה לעבור לבוסטון או מיאמי, ואם לא אז הוא יחזור לאירופה רק שגם פנאתינאיקוס גם רוצה אותו והיא הודיעה שהיא מוכנה לשלם לו יותר מאולימפיאקוס(OMG איזה הגזמה במשכורת חח..) וגם ברצלונה רוצה אותו אך היא לא תנהל איתו מו"מ עד שהוא ישוחרר.
הסכומים שמדברים שיתנו לו זה בנתיים בגדר דיבורים ברגע שהוא יהיה משוחרר אז נדע את הסכומים האמיתים
שיתנו לו לדעתי זה לא סכומים שקבוצה תתן לשחקן כמו שאראס.
לדעתי הבעלים של אולימפיאקוס לא יתן לו כזה סכום,שוב אני אומר ברגע שהוא יהיה משוחרר נדע את הסכום
שבאמת יתנו לו עכשיו קל לדבר על סכומים שהוא עוד לא משוחרר.
לגבי מה שאמר רענן כץ לדעתי אם הוא יהיה במיאמי הוא יוכל לעביר אותו למכבי (למרות שאסור לו להביא שחקנים
מ NBA)הוא כנראה יביא אותו למיאמי כדי שהוא יעבוד למכבי.(ככה אני מקווה)
ולגבי היכולת של שאראס הוא שיחק לפני זמן מה משחק עם הנבחרת שלו נגד רוסיה והוא היה מצטיין.
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש