מה הדרך הכי מהירה לרזות גם עם דברים שאפשר לקרוא להם מסוכנים או שאיך אתם רוצים על כל האבקות האלה וזה ואני לא מדבר על חיטוב אני מדבר רק על הרזיה מה הדרך הכי מהירה?ותודהה
מה הדרך הכי מהירה לרזות גם עם דברים שאפשר לקרוא להם מסוכנים או שאיך אתם רוצים על כל האבקות האלה וזה ואני לא מדבר על חיטוב אני מדבר רק על הרזיה מה הדרך הכי מהירה?ותודהה
|
|
אימוני אירובי 3-4 פעמים בשבוע
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
^שזה הליכונים אופניים כפיפות בטן וכאלה?
לקחת טריקנה , תוך 30 יום אתה שחיף
שאלת על חומרים הבאתי לך שם של חומר
"ויטה לייף 2000"+אימוני אירובי 3-4 פעמים בשבוע+מאזן קלורי שלילי ותזונה נכונה
מעצב גראפי לכל מטרה.
אמרתי לך גם בפרטי , אתה לא צריך שום חומר כדי לרדת במשקל , אתה צריך כוח רצון שום חומר לא יביא לך להישגים אם לא תעשה תפריט תזונה עם מאזן קלורי שלילי שזה היסוד , משם אם תקח אתז ה לאימוני משקולות במכון כדי לשמור על המסה ולא תראה דחליל דליל ומדולדל (איבוד מסה) , שם זו כבר החלטה שלך , כל חומר חוקי כלשהוא בשוק הוא אינו "שורף שומן" ולא משנה איך יקראו לו הכל גימיק , זה יכול להיות ממריץ , זה יכול לעזור לך באירובי בניוד שומן באמצע פעילות גופנית (אירובי) , זה יכול למנוע רעב (או לדכא) אבל לשרוף לא קיים ולא יהיה קיים.
אין שום חומר בעולם ששורף את השומן של בגוף אבל יש חומר שהוא ניקרה שורף שומן שזה בעצם שורף את השומן באוכל שאכלת וזה לא ניראה לי ממש בריא...
זה לא שורף את השומן שלך אלה את השומן שאכלת וגם לא את כולו אלה רק 30% מהשומן שאכלת וזה סתם זה לא עוזר כל כך לפי דעתי...