אני מתכוון להמשיך ללמוד עתודה אלקטרוניקה וקיבלתי מכתב הצעה מהמודיעין לשרת אצלם בפרוייקט סיגמא זה נראה די מרשים האמת אבל אני לא יודע עם זה נחשב כמקום טוב לשרת פה ,יכולים להביא לי עצות או משהו אני אשמח..
אני מתכוון להמשיך ללמוד עתודה אלקטרוניקה וקיבלתי מכתב הצעה מהמודיעין לשרת אצלם בפרוייקט סיגמא זה נראה די מרשים האמת אבל אני לא יודע עם זה נחשב כמקום טוב לשרת פה ,יכולים להביא לי עצות או משהו אני אשמח..
|
|
"פרוייקט סיגמא הוא תוכנית ההכשרה של חיל המודיעין שנועדה לגבש את עתודת הטכנאים של המרכז הטכנולוגי למודיעין.
לפרוייקט סיגמא נבחרים בקפידה בוגרי י"ב במקצועות טכנולוגיים בעלי נתונים אישיים גבוהים וסיווג בטחוני מתאים.
ההיצטרפות הינה התנדבותית וכוללת לימודים בכיתה י"ג "
בן דוד של חבר שלי משרת שם ובאמת התנאים שם חבל הזמן כדי שהטובים ביותר יבואו אני מדבר איתך על חדר משחקים עם עם סנוקר סוני שתיה ואוכל חופשי מה שרק תרצה (כך הוא טוען) וחוץ מזה זה אחלה תפקיד ביחידה הטכנולית של המודיעין רמה סיווגית גבוהה ותוכל לאחר מכן להשתלב בשוק הייטק אני אומר לך על זה...
תודה אחי הרמתה לי את המוטיבציה אני מתחיל את שנת הללימודים האחרונה שלי ואני בטוח שיבואו עוד הצעות בנתיים זה נראה הכי טוב וחוץ מזה אני התייעץ עם המורה שלי..וואיי באממת תודה הקטע עם הסנוקר נראה טוב..
סבבה אחי תשמע באמת תחכה לעוד זימונים אבל אני לא היית שולל את הזימון הזה כי תשמע כל אחד ששמבין קצת בצבא יגיד לך שהיחידה הטכנולגית של חיל המודיעין זו אחת היחידות הטובות
בואנה אחי אני גם הולך לסיגמא.. איפה אתה הולך ללמוד?
מזתומרת איפה אני הולך ללמוד?
אני רק היום קיבלתי את ההמכתב..חח
נערך לאחרונה על ידי Shimda; 15-08-2007 בשעה 21:37.
יש מצב שדוד שלי מארגן לי מכללה טובה בירושלים אבל זה יותר מידי בשבילי אז נראה לי אני אוותר על זה ואני יילך על משהו שקרוב לבית חשבתי על אורט (באזור מגורים שלי אורט ביאליק)..