ילד בא לאמא שלו ואומר לה: "אמא, תביאי לי כוס מים".
האמא עונה: "נתתי לך כבר 12 כוסות".
הילד: "כן, אבל החדר שלי עדיין עולה באש"
המורה: "תלמידים עליכם לכתוב חיבור על הנושא אמא יש רק אחת".
שמוליק: "אמא שלי היא הלב שלי. אני לא יכול לחיות בלעדיה, אמא יש רק אחת".
חיים: "אמא שלי זה החיים שלי, אמא יש רק אחת".
יוסי: "אמא ביקשה ממני להביא שתי אשכוליות, אז אמרתי אמא יש רק אחת".
איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהנום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהנום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהק"ב מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עעדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכל לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהנום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?
חיים חוזר מהמלחמה כשהוא חסר את יד ימינו שנאבדה בקרבות, הוא מרגיש רע מאוד ולבסוף כעברו ימים אחדים הוא מחליט להתאבד ועולה על גג בניין בן 7 קומות, כשהו יוצא בקומת הגג הוא רואה איזה אחד כרות ידיים ורגליים קופץ ורוקד, אומר לו חיים, אבל איך זה שאתה קופץ ומאושר ואני רוצה להתאבד, אומר לו הרקדן, איזה מאושר עקצה אותי דבורה בתחת.
זוג יושב לשתות בבית קפה, פתאום הגבר קופץ ומתחבא מתחת לשולחן.
"מה קרה לבעלך?" שואל המלצר.
הגברת: "זה לא בעלי, בעלי בכניסה של המקום..."
כורדי ומניאק פוגשים בשדון שמציע לכל אחד מהם משאלה.
הכורדי: "אני רוצה שיהיו מאוהבות בי 100 דוגמניות בלונדיניות".
המניאק: "אני רוצה שתהפוך את הכורדי להומו".
אישה אחת הולכת לבית חולים בידיע שהיא הולכת ללדת שלישיה.
מגיע היום המיוחל מגיע האישה לבית חולים ופתאום פורץ מגיע ויורה בה 3 יריות.
לאחר יום התברר שהכל בסדר חזרה האמא לביתה עם שלושת ילדיה הבריאים והשלמים גם יחד.
לאחר מספר דקות יוצאת הבת הראשונה מהשירותים בוכה בוכה אמא שואלת מה קרה? הילדה אמרה חירבנתי ויצא לי כדור של רובה.
טוב האמא חשבה שהילדה דמיינה לאחר מספר דקות יוצאת הבת השניה מהשירותים גם היא בוכה בוכה אמא שואלת מה קרה הילדה אומרת חירבנתי יצא לי כדור האמא התחילה להאמין אבל עדיין פקפקה.
לאחר עוד כמה דקות יוצאת הבת השלישית מהשירותים בוכה ממש רצח!!!
האמא שאלה מה קרה הילדה ענתה תקעתי נאד הרגתי את סבתא
בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם.
הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש.
הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?"
"בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור.
בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!"
הבחור לקח את הכסף והלך.
לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?"
"האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."

ציטוט ההודעה

! ! ! כן גם אני ראשי להיות מנהל אחד הפורומים ! ! !
counter strike
גם אני עברתי את ה- 1xx הודעות שלי