קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] יש איזה פורום שצריך מנהל?
    על ידי ProGod בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-07-2011, 02:59
  2. [שאלה] למה אין פורום מוטוריקה ?
    על ידי DisCReeT בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 08:21
  3. [שאלה] לאן נעלם פורום תכנות?
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 20:26
  4. עכשיו אני מנהל גם פורום ראפ :)
    על ידי FireSide בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 21:06
  5. תמנו מנהל לתת פורום Maple Story.
    על ידי Alcoholic בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 21:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41

[שאלה]מנהל, זה פורום דמוקרטי או יהדות בלבד? - עמוד 2

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

ציטוט נכתב במקור על ידי breslev2u צפיה בהודעה
    זה לא חלק מהיהדות חח
    תראה כל הדתות שמסביב נוסדו כמעט כולם מתוך היהדות...
    היהדות היא בהחלט לא הדת הכי וותיקה.. הרבה מאוד היו קיימים לפניה.. חלקם לא קיימים היום אבל היו מלא לפנייה..

חשוב לפני שאתה אומר..

אגב, ההבדל בין התנ"ך ליהודים (נכתב על ידי תיאולוג):
    1. בספר דברים כתוב "לא תדבר אל המתים" (זה איסור חמור) למרות זאת הרבה יהודים הולכים אל קברי הצדיקים ושוטחים בפניהם את בקשותיהם.
    3. לפי התנ"ך אסור לעבוד פסלי אלילים. כל חפץ שאת מייחסת לו כוחות מאגיים כמוהו כפסל של אליל. למרות זאת מחלקים הרבנים קמעות ועוד חפצים שהם כביכול בעלי כוחות מאגיים ובעלי יכולת לפתור בעיות.
    3. לפי התנך והיהדות אסור לאכול דם. אף על פי כן קניתי בשר ממקום מפורסם וידוע בכשרותו והוא היה מוצף בדם (קניתי שם בשר במשך שנים עד שמצאתי מקום שמוכר בשר נקי). שאלתי אותם למה הם מוכרים בשר מלא בדם והם אמרו לי שזה מותר (שלפו לי איזשהו תרוץ).
    4. לפי התנך עיסוק באסטרולוגיה זה חטא (המלה עובדי עכו"ם שמתייחסת לעודי אלילים פרושה עובדי כוכבים ומזלות). למרות זאת יש יהודים דתיים שמשלבים בחייהם גם אסטרולוגיה.
    ועוד כהנה וכהנה ..................

אל תגיבו לי אפילו ותנסו לשכנע אחרת, כי לדוס אני לא אקשיב בכל מקרה.. רק שתראו מה תיאולוג אחד יכול לגלות..

המשך בוקר נעים,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

2. קישורים ממומנים

לא ערכת לו את הדוס אז אין סיבה שתערוך לי.
    יא נאצי זבל ג'ייסון.
    נערך לאחרונה על ידי היפופוטם עם חציל בתחת; 19-08-2007 בשעה 16:08.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ג'ייסון מותר למכור עם דם גם בחנות כשרה
    החובה עליך להכשיר את הבשר משהו עם מלח וצליה אישית לא יודע איך... אמא שלי עושה את זה אבל עזוב את זה מה שאמרת זה נכון מאוד, כל הקטע של הקמעות והתרומות וזה זה קטע שאני אישית מאוד לא אוהב ביהדות אבל לדוגמא יש את הרב אבוחצירה רב מאוד מכובד בעיר שלי ובארץ בכלל, הוא אחד הרבנים שאני מכבד יותר, הוא לא מחשיב את עצמו יותר מכולם הוא צנוע הוא גר בבית רגיל למרות הכסף שלו, כשבאים אליו ליעוץ לפעמים משאירים לו כסף חלק הוא מחזיר אבל את השאר הוא תורםך מעט מאוד הוא לוקח למחיה שלו, כאלה רבנים אני מכבד .
    ויש אחרים שאני לא אנקוב שמות שמתמשים בשמות של מכובדים יותר ואז מבקשים תרומות לכל מיני סמינרים של שטיפות מוח שאני ממש לא אוהב...
    ואני רואה איך אנשים חוזרים משם וזה אני לא מכבד ולא אוהב

כככה שג'ייסון לא כל ה"דוסים" אותו דבר
    ופעם אחרונה שאני רואה את המילה הזאת פה, זה מילה גזענית, וכמו שאני לא יקרא לך red neck או כל מיני כינויים אחרים לדתיים הנוצרים בדרום אני מבקש ממך שזאת תהיה הפעם האחרונה שאתה אומר את המילה הזאת

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    ג'ייסון מותר למכור עם דם גם בחנות כשרה
    החובה עליך להכשיר את הבשר משהו עם מלח וצליה אישית לא יודע איך... אמא שלי עושה את זה אבל עזוב את זה מה שאמרת זה נכון מאוד, כל הקטע של הקמעות והתרומות וזה זה קטע שאני אישית מאוד לא אוהב ביהדות אבל לדוגמא יש את הרב אבוחצירה רב מאוד מכובד בעיר שלי ובארץ בכלל, הוא אחד הרבנים שאני מכבד יותר, הוא לא מחשיב את עצמו יותר מכולם הוא צנוע הוא גר בבית רגיל למרות הכסף שלו, כשבאים אליו ליעוץ לפעמים משאירים לו כסף חלק הוא מחזיר אבל את השאר הוא תורםך מעט מאוד הוא לוקח למחיה שלו, כאלה רבנים אני מכבד .
    ויש אחרים שאני לא אנקוב שמות שמתמשים בשמות של מכובדים יותר ואז מבקשים תרומות לכל מיני סמינרים של שטיפות מוח שאני ממש לא אוהב...
    ואני רואה איך אנשים חוזרים משם וזה אני לא מכבד ולא אוהב

כככה שג'ייסון לא כל ה"דוסים" אותו דבר
    ופעם אחרונה שאני רואה את המילה הזאת פה, זה מילה גזענית, וכמו שאני לא יקרא לך red neck או כל מיני כינויים אחרים לדתיים הנוצרים בדרום אני מבקש ממך שזאת תהיה הפעם האחרונה שאתה אומר את המילה הזאת
    Red neck הכוונה במשמעותו לאדם קשה יום או אדם חסר השכלה.. זה המשמעות שלו כעיקרון.. אבל הוא לא משתמע חלק כמו המילה "דוס"..
    אבל ביקשת אז קיבלת..

המשך צהריים שקטים,
    Jay.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ג'ייסון, מותר למכור בשר עם דם, אסור לאכול אותו, אתה צריך להכשיר אותו, כשאתה צולה אותו על האש זה מותר, מותר לאכול בשר אדום לא מוכשר, העיקר שהשחיטה כשרה, ושהוא נצלה על האש.
    מה שאמרת על האסטרולוגיה, אתה מדבר באוויר, אולי תראה לנו?, תוכיח, תן ריפרנס משהו..

בקשר לספר דברים, אתה יודע בכלל מה המקבילה ל"איסור" הזה?! מה אתה מבלבל בשכל? סיימת ללמוד תנ"ך לא?
    ציטוט של משתמש בשם "תולעת1" מפורום תפוז,

קברות צדיקים באשר אנחנו מאמינים בני מאמינים בזכות הצדיקים שהיא גדולה מאד ואם צדיקים בחייהם גוזרים גזירות והקב``ה מקיים, כתוב שבמיתתם גדולים צדיקים מבחייהם מי שבא עם תשובה לקברי צדיקים ומשנה דרכו לטובה, בשעה שעומד ומבקש שזכות הצדיק תעמוד לו,לא שהצדיק יעזור לו
    אלה בזכות הצדיק

לגבאי הקמעות,=אני לא מדבר על בבות שעושים כסף מהעיניין,אלה קמעות המקוריים כתובים שם כל מיני שמות קודש ,כדאי שהסיתרא אחרא,לא יתקרב אליך,וזה לא פסול,מכיוון שאין שם שמות סיתרא אחרא
    מצידי תקח ספר תהילים כקמע

לגבאי תפילה מתוך סידור,אתה צודק כשאתה אומר שלא צריך לדקלם כמו תוכי
    ואף אחד לא אמר שאינך רשאי לחבר עצמך אם רגשותיך ,אתה יכל להתחבר
    אם בורא עולם 24 שעות בינך לבינו וזה התיקון האמיתי שחייב האדם להגיע אליו
    אבל,תפילות כנגד קורבנות תיקנו''אדם שהיה חוטא היה מקריב קורבן
    ככפרה על מעשיו,מכיון שאין לנו היום את בית המקדש,תיקנו אנשי כנסת הגדולה,סידור תפילה אחיד לכל בית ישראל''

לגבאי מזוזה
    יש בציבור חוסר הבנה,מזוזה זה לא מה שאתה רואה על כלף
    מזוזה זו זוויד מסויימת שקשורה לפתח הבית
    מכיון שכתוב ''וכתבתם על מזוזות ביתך ובשערך''
    לכן כל היהודים כותבים את מה שצריך לכתוב על כלף וקובעים אותה במזוזות
    הבית

ד"א ג'ייסון, לפי הדיון שם נראה כי ממש העתקת משם חלק ממה שכתבת..

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    ג'ייסון, מותר למכור בשר עם דם, אסור לאכול אותו, אתה צריך להכשיר אותו, כשאתה צולה אותו על האש זה מותר, מותר לאכול בשר אדום לא מוכשר, העיקר שהשחיטה כשרה, ושהוא נצלה על האש.
    מה שאמרת על האסטרולוגיה, אתה מדבר באוויר, אולי תראה לנו?, תוכיח, תן ריפרנס משהו..

בקשר לספר דברים, אתה יודע בכלל מה המקבילה ל"איסור" הזה?! מה אתה מבלבל בשכל? סיימת ללמוד תנ"ך לא?

קברות צדיקים באשר אנחנו מאמינים בני מאמינים בזכות הצדיקים שהיא גדולה מאד ואם צדיקים בחייהם גוזרים גזירות והקב``ה מקיים, כתוב שבמיתתם גדולים צדיקים מבחייהם מי שבא עם תשובה לקברי צדיקים ומשנה דרכו לטובה, בשעה שעומד ומבקש שזכות הצדיק תעמוד לו,לא שהצדיק יעזור לו
    אלה בזכות הצדיק

לגבאי הקמעות,=אני לא מדבר על בבות שעושים כסף מהעיניין,אלה קמעות המקוריים כתובים שם כל מיני שמות קודש ,כדאי שהסיתרא אחרא,לא יתקרב אליך,וזה לא פסול,מכיוון שאין שם שמות סיתרא אחרא

ככפרה על מעשיו,מכיון שאין לנו היום את בית המקדש,תיקנו אנשי כנסת הגדולה,סידור תפילה אחיד לכל בית ישראל''

לגבאי מזוזה
    הבית

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה

אלה בזכות הצדיק

לגבאי מזוזה
    הבית

קודם כל חזק וברוך אחי =] כל מילה זהב
    "בשעה שעומד ומבקש שזכות הצדיק תעמוד לו,לא שהצדיק יעזור לו
    אלה בזכות הצדיק" - בדיוק , מילה במילה.
    בגלל זה גם מדליקים נרות לצדיקים מסויימים ומבקשים שבזכות הצדיק נקבל רפואה\פרנסה וגו' .
    אין מה להוסיף , אור ענה לך על הכל ...
    ואם היה יוצא לך להיות בבית כנסת, היית שומע שהרב אומר מידי פעם כמה חשוב לא "לדקלם כמו תוכי" אלא להתפלל עם כוונה , ובגלל זה גם יש סידורים עם כוונות הלב (שכל מילה רשום לך מה צריך לכוון בקטן).

ציטוט נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת צפיה בהודעה
    ...כל מה שאמרת זה שטויות שיש להם הסבר טוב אבל אתה סתם נאצי זבל
    בעלים, מפקח, מנהל פורום, ואף אחד לא אומר משהו על מה שהמשתמש רשם, משתמש שהוא גם מנהל פורום באטרף בא ומקלל, בושה!
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    היהדות היא בהחלט לא הדת הכי וותיקה.. הרבה מאוד היו קיימים לפניה.. חלקם לא קיימים היום אבל היו מלא לפנייה..

חשוב לפני שאתה אומר..

אגב, ההבדל בין התנ"ך ליהודים (נכתב על ידי תיאולוג):
    1. בספר דברים כתוב "לא תדבר אל המתים" (זה איסור חמור) למרות זאת הרבה יהודים הולכים אל קברי הצדיקים ושוטחים בפניהם את בקשותיהם.
    3. לפי התנ"ך אסור לעבוד פסלי אלילים. כל חפץ שאת מייחסת לו כוחות מאגיים כמוהו כפסל של אליל. למרות זאת מחלקים הרבנים קמעות ועוד חפצים שהם כביכול בעלי כוחות מאגיים ובעלי יכולת לפתור בעיות.
    3. לפי התנך והיהדות אסור לאכול דם. אף על פי כן קניתי בשר ממקום מפורסם וידוע בכשרותו והוא היה מוצף בדם (קניתי שם בשר במשך שנים עד שמצאתי מקום שמוכר בשר נקי). שאלתי אותם למה הם מוכרים בשר מלא בדם והם אמרו לי שזה מותר (שלפו לי איזשהו תרוץ).
    4. לפי התנך עיסוק באסטרולוגיה זה חטא (המלה עובדי עכו"ם שמתייחסת לעודי אלילים פרושה עובדי כוכבים ומזלות). למרות זאת יש יהודים דתיים שמשלבים בחייהם גם אסטרולוגיה.
    ועוד כהנה וכהנה ..................

אל תגיבו לי אפילו ותנסו לשכנע אחרת, כי לדוס אני לא אקשיב בכל מקרה.. רק שתראו מה תיאולוג אחד יכול לגלות..

המשך בוקר נעים,
    Jay.

חח איך רואים שאתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר.

קודם כל בקשר ל1
    לפחות תצטט את הפסוק נכון וד"א זה היה בפרשה של השבוע
    דברים, שופטים, פרק יח, פסוקים י'-יב'.
    "לא ימצא בך מעביר בנו-ובתו באש קסם קסמים מעונן ומנחש ומכשף: וחובר חבר ושואל אוב וידעוני ודורש אל המתים: כי תועבת ה' כל עושה אלה ובגלל התועבות האלה ה' אלוקיך מוריש אותם מפניך:"
    דורש אל המתים - עושה סיאנס, אז קודם תבין בכלל על מה מדובר ואז תזרוק דברים. זה שהולכים לצדיקים ומתפללים, מתפללים על זכות הצדיק שתגן עליך ולא מתפללים אל הצדיק ואומרים לצדיק תושיע אותי, מתפללים לשם ומבקשים ממנו בזכות הצדיק שנמצא כאן תעזור לי וכו'.

בקשר ל2
    קודם כל, זה מיועט מאוד גדול שמחלק את כל הקמיעות האלה, וד"א יש חילוקים על זה בגלל זה , זה לא אסור לגמרי, כי יש חילוקים , אבל בעיקרון גם זה לא בכלל עבודת אלילים, כי בעצם אלה שמות קודש של השם, וגם הם בזכות הצדיק שיגן , עם הזכות שלו בשמים.

בקשר ל3
    לא יודע בקשר לזה לא רוצה להגיד סתם. יכול להיות כמו שYS אמר.

בקשר ל4
    חחחחחחח עוד פעם יצאת טמבל
    אסטרולוגיה לא אסורה בכלל, הרי בזוהר עצמו כתוב שהשם ברא 12 מזלות, והמשך הנה:
    לשון חזל בתלמוד:
    שנים עשר מזלות בראתי ברקיע. ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כח חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון, בקיצור זה אריכות, הבאתי רק חלק אבל לשון המלא בעצם מובא כמה כוכבים יש ביקום. בקיצור, זה לא שאסור להתעסק בזה, אסור להתעמק בזה כמו שהרבה משובשים עושים, ועושים את זה החיים שלהם וחושבים שהם ה' עם זה, צריך לדעת להשתמש בזה בפרופרוציות ,בקיצור אל תדבר שטויות לפני שאתה מבין על מה אתה מדבר.

בקשר לתפילה, כשתבין מה זה כוונות ביהדות ואני לא מדבר על מה שבנאדם פשוט עושה, אני מדבר על מקובלים, תחזור אלינו ואל תזרוק סתם דברים באוויר סבבה?

ותראו את soundforge
    חחחחחחחחח
    ימעאפן, הJASON הטמבל הזה בא וקורא לנו גם ככה ולא אמרת כלום נכון ימסכן?
    ועוד קללות שאני מעדיף לא לרשום אותם אז אל תבלבל בשכל סעמק הפעם עצבנת אותי באמת...
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 19-08-2007 בשעה 15:31.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    בעלים, מפקח, מנהל פורום, ואף אחד לא אומר משהו על מה שהמשתמש רשם, משתמש שהוא גם מנהל פורום באטרף בא ומקלל, בושה!
    חחחחחחחחחחח מה אתה בא? לו מותר להגיד דוס ולי אסור להגיד לו נאצי?
    חחחחחחחחחחח

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

דבר ראשון זה שמוכרים בחנות עם דם לא אומר כלום
    בשביל זה אחר כך מנקים את זה בכיור ושוטפים וגם משרים במלח ליום שלם
    כדי שיספוג תדם....
    אתה צריך לבדוק בעצמך לפני שאתה מדבר
    והפסוק לא תדבר במתים לא מתכוון לקברי צדיקים !!!!
    הוא מדבר לא לגרום לנשמה מגן עדן לבוא בכוח לדבר איתך כלומר סיאנס
    מאגיה שחורה ....
    אז תבדוק בעצמך לפני שאתה מדבר....
    והקמעות זה חלק מתורת הקבלה למרות שרוב הקמעות שיש הם מזוייפים ואין להם שום ערך
    ששומר זה זיוף אין לאנשים יכולות לייצר את הדברים כמו פעם מתכות מיוחדות ודברים כאלו
    יש מקומות מוסמכים שמוכרים את זה בעבודת יד
    וזה חרוט על זה פסוקים מהתפילות ועוד ועוד

ואסטרולוגיה עם תסתכל בזוהר הכל ידוע שם כבר לפני אלפי שניםם
    אתה צריך לבדוק תמקורות שלך ולא לבוא בגישה של אני יודע הכל אני הכי טוב ...
    "אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"

אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחח מה אתה בא? לו מותר להגיד דוס ולי אסור להגיד לו נאצי?
    חחחחחחחחחחח
    אסור לו להגיד לך דוס ולך אסור להגיד לאף אחד נאצי.

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

סטינו מנושא הדיון
    לא שיש לי משהו נגדך (ברסלב)
    אבל למנות מישהו שהפציץ כולה איזה 7-8 דיונים על יהדות זה מספיק למנות אותו למנהל? אחד שנרשם ממש לא מזמן? איזה ניסיון יש לו בניהול פורומים?
    ברסלב, בינתיים אתה משתמש בכוח שלך יותר מדי לדעתי...עורך הודעות עם קללות, נועל דיוני ריבים וכו'
    תנעל אם זה יורד לפסים אישיים, כל עוד זה לא כלפי אחד המשתמשים אני לא רואה סיבה לנעול. זה זכותי להביע מה שאני רוצה בכתב על הדת, במיוחד בפורום שזה מקום הכי דמוקרטי שיש..מה אני אתחיל לספר לכולם ברחוב מה אני חושב? ואקלל שם?
    קצת מחשבה.
    נערך לאחרונה על ידי Pirate; 19-08-2007 בשעה 15:59.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

אגב.. מי קבע מי זה צדיק? כמו שכולנו יודעים, אף אחד לא חף מפשע וכולם אשמים בפשע זה או אחר. ברגע שלקחת כסף, לא משנה מה הסיבה לכך, חוץ ממשכורת, אתה אשם או בשוחד או בגניבה במרמה.

לא צריך לדלקם? רק הוכחה שמדקלמים את זה, בבית הכנסת שאתם הולכים אליו, תנסו לחשוב באיזה מהירות הם קוראים.. זה דיקלום!!! ואל תגידו לי שלא.. אי אפשר לקרוא בכזה מהירות כזו שפה! דוגמה.. אם זה אפשרי, תקראו לי 2 עמודים של הארי פוטר באותו מהירות.. השפה הרבה יותר קלה, ואם זה לא דיקלום, זה אמור להיות אפשרי.. עכשיו אחרי שקראתם בכזו מהירות (במידה וזה לא דיקלום), תגידו לי מה הבנתם מהספר.. אתם יודעים שאני צודק.. אין לי דרך להוכיח לכם חוץ מבדיקה מעשית..

הדיון הזה ממש חסר טעם.. הוא לא יוליך לשום מקום..

אגב, גם בתנ"ך שאתם כל כך אוהבים, כתוב, ואני מצטט "בטאבו, כי את תיפלותיכם שנאתי". פירוש: לא רוצים את התפילות שלכם. לא צריכים אותם בכלל. אתם לא עושים את זה בשביל עצמכם, אתם עבדים של האמונה.. אתם לא עושים את זה כי אתם רוצים, אתם עושים את זה כי הורגלתם לכך. ורק כאשר לא יהיו יותר חרדים, לא תהיה יותר האמונה בכפייה ובקיצוניות, אז ואולי רק אז, תבוא התפילה מתוך רצון ולא הרגל.

פיראט, הפורום הזה הוא הכי פחות דמוקרטי כי מוערבת בו דת.. לא תוכל להתקיים דמוקרטיה עד שתעלם הדת מדרכה.

המשך צהריים שקטים,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 19-08-2007 בשעה 16:03.

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    סטינו מנושא הדיון
    לא שיש לי משהו נגדך (ברסלב)
    אבל למנות מישהו שהפציץ כולה איזה 7-8 דיונים על יהדות זה מספיק למנות אותו למנהל? אחד שנרשם ממש לא מזמן? איזה ניסיון יש לו בניהול פורומים?
    ברסלב, בינתיים אתה משתמש בכוח שלך יותר מדי לדעתי...עורך הודעות עם קללות, נועל דיוני ריבים וכו'
    תנעל אם זה יורד לפסים אישיים, כל עוד זה לא כלפי אחד המשתמשים אני לא רואה סיבה לנעול. זה זכותי להביע מה שאני רוצה בכתב על הדת, במיוחד בפורום שזה מקום הכי דמוקרטי שיש..מה אני אתחיל לספר לכולם ברחוב מה אני חושב? ואקלל שם?
    קצת מחשבה.

עאלק אין לך משהו נגדי
    אתה בא ואומר מה שאתה אומר כי אתה לא רוצה שיהיה פה מנהל דתי...
    השנאה הזאת מתבטאת בכל מיני דרכים...
    יש לי נסיון בניהול פורמים ניהלתי הרבה אחרים...
    ברגע שדיון מתחיל להיות קיצוני אני סוגר אותו עם תבדוק כל מה שסגרתי היה קיצוני
    "אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"

אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,882 | הודעות: 8,150,464 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect