קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו בבקשה עוד משחק רשת ישראלי חדש !!!
    על ידי spaky3 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 13:01
  2. [עזרה]בתוכנה:TV Tool...כנסו בבקשה...
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:45
  3. כנסו בבקשה (מי שרוצה כלב)
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:08
  4. שאלה לי אלייכם...כנסו בבקשה
    על ידי Roje בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:03
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

כנסו בבקשה כל החבר'ה שרואים בצה"ל ערך עליון במדינה

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

ברירת מחדל כנסו בבקשה כל החבר'ה שרואים בצה"ל ערך עליון במדינה

בחייאת חשוב שתקראו הכל, מצטער שרשמתי הרבה פשוט זה כל כך מעצבן והגיע הזמן שנתעורר!!

אם שמתם לב בזמן האחרון יש עניין רב בנושא ההשתמטות מהצבא ותודה לאל שכך!
    הורים ומתגייסים סוף סוף מתחילים להשים לב שלא "כולם" מתגייסים ותופעת ההשתמטות הולכת ומתגברת (1 מתוך 4 משתמט שזה נתון מדאיג מאוד!).

עכשיו חזרתי מהעבודה 5 לפנות בוקר אני פותח עיתון לפני שאני זז למיטה ואני רואה כתבה על ה"סלבריטאים" (עלק סלבים) שלא עושים צבא כי "לא יכלו" או "לא התאים ללוח זמנים שלהם"
    (אושרי כהן הלוואי תמות אני לא מאמין שהוא השתמט ועשה סרט על צה"ל בושה!).
    או המייקל לואיס רישרוש בלב!!! אם לבנאדם הזה יש רישרוש בלב והוא עושה אימונים כאלה קשים בשביל לשמור על קוביות היקרות שלו שמפתחות לו את הקריירה אבל לעשות ריצות ואימונים בצבא "זה לא תואם את היכולות שלו", אז שילך קבינימט גם ככה רמת המשחק שלו שווה לרמת הכישרון שיש לסנטה קולמבה (אנדורה) בכדורגל.

בקיצור מה שבאתי להגיד שאחרי שתקראו את הכתבה אני אישית התעצבנתי אששש! צה"ל רוצה לעשות מסלול מיוחד לסלבריטאים ממש מסכנים, עושים להם מסלול מיוחד שלא יפגע בלוח זמנים ה"צפוף" שלהם, כיאלו אין תזמורת צבאית, אין להקות צבאיות...לא חסר דברים ועכשיו עושים להם מסלול מיוחד

במקום להעמיד אותם במקום את החראות האלה שידעו מה זה משמעת צבאית עושים להם מסלול מיוחד! אישית אם אני רואה שככה עושים להם אז אני גם דורש מצה"ל מסלול מיוחד, למה שאני ילך להילחם ויסכן את החיים שלי ללא כל תמורה כספית שווה והם "יעשו צבא" ויפתחו את הקריירה המהוללת שלהם...בקיצור נשבר הזין שצה"ל אין ביצים לעמוד על שלו והולך לקראתם

יש סקר ב"ידיעות אחרונות"
    אם מגיע לחראות מסלול מיוחד
    תעשו טובה שלחו SMS ל9988
    ותקלידו 2 (שזה לא)

מצטערררררר על החפירה אבל בחייאת אם לא נתעורר נמצא את עצמנו היחידים שנותנים את הכל למען הצבא והשאר "עסוקים" בלוח זמנים שלהם.
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

אתה צודק זה נהיה כבר מגעיל!

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

עלק מסלול לסלבריטיז חח..מ יש הם לא חיים במדינה הזאתי ולא צריכים לשרת אותה? אז מה שהם קצת יותר מפרוסמים מכולם

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הרי ברור שיתנו להם הקלות, הם סלב..
    זה בידיוק כמו ספורטאים, הם "עליונים" מדי, מתי שנוח למדינה, הם יקבלו את הפטור, ודקה אחרי זה יבכו שיש משתמטים..

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

ספורטאים לפחות תורמים למדינה
    מה הסלב האלה תורמים

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

שמע אני מסכים איתך אבל לבכות על זה לא יעזור ... :\
    זאת המציאות צריך להתמודד איתה, ואנחנו אלה שכן עושים צבא צריכים לתת 200% מעצמנו ולא להסתכל על מה שהאחרים עושים .
    slickskter@gmail.com

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

ציטוט נכתב במקור על ידי SlickK צפיה בהודעה
    שמע אני מסכים איתך אבל לבכות על זה לא יעזור ... :\
    זאת המציאות צריך להתמודד איתה, ואנחנו אלה שכן עושים צבא צריכים לתת 200% מעצמנו ולא להסתכל על מה שהאחרים עושים .
    לא, בדיוק בגלל דברים שאתה אומר הגענו למצב הזה, זאת מדינה דמוקרטית כולם שווים! אין יותר ואין פחות! למה שאני יקרע תתחת שלי בקרבי והם ילכו למסיבות סלבים באמצע ה"שירות" שלהם?

בגלל זה אחי צריך להילחם ובכלל שנדבר על זה ונפיץ את זה ככה ההשפעה תתרחב ואולי יבוא היום שצה"ל יקבל שכל ויבין או שכ-ו-ל-ם מתגייסים או שכולם משתמטים אין חצי חצי.
    Make me come alive

וואלה צודק... שלחתי

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

איזה שטיות איזה חבורה של הומואים עלק מסלול מיוחד הייתי זורק אותם לטירונות צנחנים שיפתחו להם את התחת המתרומם והצפומבוני שלהם...
    למה מה מסלול מיוחד מי הם בכלל ההומואים האלה?! טחחחחחחחחחחחח

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

אתה יודע, למי שיש כסף, תמיד יקבל עדפות.. יעדיפו לזרוק אותך בתור בשר תותחים מאשר לאבד אותו... הכסף שלו תורם למדינה יותר ממה שאתה אי פעם תתרום בשרות צבאי.. הכסף שלו הוא אחד מהדברים שמחזיק את המדינה.. אתה יודע כמה מיסים ישראל גובה? זה רצח! הם משלמים בכסף את השירות שלהם! תגידו תודה שהם לא מרמים בתשלומים ואז אפילו אוכל לא הייתם מקבלים וקונים הכל בעצמכם!

תתחילו להפנים כבר! לצה"ל לא אכפת מכם! בשבילו אתם בשר תותחים! אף אחד לא יזכור אותכם אחרי שתהרגו, לאף אחד לא יהיה אכפת מכם.. לעומת זאת, את הסלב האלו יזכרו לתמיד.. אגב, אתם יודעים שהם לא ישארו פה כל הזמן.. בשביל להתפתח יותר ולהרוויח יותר, הם יעברו לחו"ל ויהגרו למדינה אחרת..

לפני שאתם כועסים על אנשים שמשתמטים, תבדקו למה הם עשו זאת!! המדינה נותנת להם חרא כל הזמן שהם חיים! מיסים גבוהים, חצי ברחובות, אין צדק, אין משטרה, צריך לעבוד קשה מאוד בשביל אוכל, ואחרי זה אתם מצפים שהם עוד יתרמו למדינה 3 שנים מהחיים?! אתם יודעים, בשביל לקבל צריך לתת.. אתם רוצים לקבל אותם בתור חיילים? תתנו להם חיים נורמלים!!!

ולפני שאתה מאחל לאנשים למות, תבדוק את מצבך.. כי בצבא הסיכוי שאתה תמות גדול יותר מאשר שאושרי ימות..

המשך לילה שקט,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אם כולם היו חושבים כמוך מדינת ישראל לא הייתה קיימת. סוף פסוק.

מדינת ישראל היא לא מדינה עשירה, יש דברים שמה לעשות אי אפשר לתת, ובכל זאת זה הבית היחידי שלנו וזה משהו שאתה אף פעם לא תבין.

מי שבוחר לחיות במדינת ישראל צריך לחיות עם ההשלכות של הבחירה שלו. שמדינת ישראל לא עשירה ולא הכל מקבלים למרות שצריך, שלא הכל עובד פה כמו שצריך, ושצריך לעשות צבא כדי שהמדינה הזאת תשרוד.

אני בנוסף לשלוש שנים שאני אתן כבר נתתי חצי שנה מזמני הפנוי ואני גאה שהמצב שלי מכל הבחינות, כלכלי פיזי נפשי מאפשר לי לתת זאת ושאני אוכל לתרום כמה שיותר למקום הזה.
    מה לי אין סיבות להשתמט? אני לא רוצה להתחיל את החיים שלי בגיל 18 וחושב שזה זין להתחיל אותם בגיל 22? יש לי חדשות בשבילך, יש לי תוכניות גדולות לא פחות מלכל הסלבריטאים והמשתמטים האחרים, ותראה אותי.

אנשים כמוך שחושבים רק על עצמם אין להם מקום במדינת ישראל.
    אז אתה תשאר שם ואני חושב שאני מדבר בשם עם ישראל ואומר שאתה גם לא רצוי כאן.
    תהלל את הצבא האמריקאי שלך, תתגייס אליו מצדי. אתה לא ישראלי ולעולם לא תהיה.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אם כולם היו חושבים כמוך מדינת ישראל לא הייתה קיימת. סוף פסוק.

מדינת ישראל היא לא מדינה עשירה, יש דברים שמה לעשות אי אפשר לתת, ובכל זאת זה הבית היחידי שלנו וזה משהו שאתה אף פעם לא תבין.

מי שבוחר לחיות במדינת ישראל צריך לחיות עם ההשלכות של הבחירה שלו. שמדינת ישראל לא עשירה ולא הכל מקבלים למרות שצריך, שלא הכל עובד פה כמו שצריך, ושצריך לעשות צבא כדי שהמדינה הזאת תשרוד.

אני בנוסף לשלוש שנים שאני אתן כבר נתתי חצי שנה מזמני הפנוי ואני גאה שהמצב שלי מכל הבחינות, כלכלי פיזי נפשי מאפשר לי לתת זאת ושאני אוכל לתרום כמה שיותר למקום הזה.
    מה לי אין סיבות להשתמט? אני לא רוצה להתחיל את החיים שלי בגיל 18 וחושב שזה זין להתחיל אותם בגיל 22? יש לי חדשות בשבילך, יש לי תוכניות גדולות לא פחות מלכל הסלבריטאים והמשתמטים האחרים, ותראה אותי.

אנשים כמוך שחושבים רק על עצמם אין להם מקום במדינת ישראל.
    אז אתה תשאר שם ואני חושב שאני מדבר בשם עם ישראל ואומר שאתה גם לא רצוי כאן.
    תהלל את הצבא האמריקאי שלך, תתגייס אליו מצדי. אתה לא ישראלי ולעולם לא תהיה.
    אתה אל יכול להכריח אנשים למות למען המדינה.. למען האמת, אתה לא יכול להכריח אותם למות בכלל.
    אתה מצפה מצד אחד שהם ימותו, ומצד שני, המשפחה שלהם לא תקבל כלום והיא סתם תאבד בן?! אני רוצה לראות אותך הולך לכל המשפחות שבניהם מתו בלבנון ואומר להם: "מתי הנכד שלכם מתגייס לגולני".. אין לך את האומץ כי אתה יודע כמוני שהם לא יתנו לו להתגייס..

אם אתה לא נותן, אתה לא מקבל.. זה משפט פשוט מאוד.. ישראל לא נותנת, ישראל לא מקבלת.. ויודע מה, אם ישראל כל כך טובה, בוא נראה אותה שורדת בלי עזרה אמריקאית.. להחזיר את כל מה שקניתם מאמריקה.. זה כולל את כל הרובים, המטוסים, הכסף, התחמשות, הציוד ולהישאר רק עם מה שיוצר בישראל.. אתה יודע עם מה תישארו!? כלום! פשוט כלום! כי הכל Made in the U.S. וזה משהו שלא תוכל לשנות! אם ישראל טובה, בוא נראה אותה מסתדרת.. אתה יודע שבמקרה כזה תהיה הגירה המונית מישראל וישארו פה רק החלשים והזקנים שימותו כשישראל תעלם.. אז בינתיים תגיד תודה לי ולאמריקאים שאתם עדיין קיימים.. כי כספי המיסים שאני וכל חברי האמריקאים משלמים בתור מיסים פדרלים הולכים בחלקם לעזור לישראל.. אז תגידו יפה תודה ועל תפגעו.. כי תזכרו שגורלכם נתון על הרצון הטוב של אמריקה..

שכן שלי היה גאון ברובוטיקה.. הוא בנה עם חברים רובוט וסיים י'ד.. אתה יודע מה הצבא עשה ממנו? שלח אותו לחברון.. לא רק זה, הצבא לא דאג לו.. לא דאג לו לשתייה או מזון והוא הגיע לבית חולים מהתייבשות.. מה עשה הצבא? במקום לשלם דרש שיומיים אחרי שיחלים יחזור..

מה אתה מצפה שאני אראה מכזה דבר? איך הצבא דואג לילדים של ההורים שלהם? לא, הצבא לא דואג, לצבא לא אכפת מכם ובשבילו אתם בשר תותחים.. תמיד הייתם כאלה ותמיד תהיו.. לצבא אכפת רק מסוג אחד של אנשים (לוחמים) והם הטייסים, מהסיבה הפשוטה שמשקיעים בהם מליונים והם נחשבים לחיילי יוקרה.. בשביל הצבא עדיף לשלוח גדוד גולני שיבדוק מוצב ולאבד 20 חיילים מאשר שיירטו לו מטוס עם טייס (ולפעמים גם נווט).. ולמה זה? שוב, עניין כספי.. אתם בשר תותחים, לא לשכוח את זה.. ראו במלחמת לבנון האחרונה כמה לוחמים נהרגו לעומת טייסים.. רק מראה כמה הצבא משקיע במי בחיילים הזוטרים (כמו שאומרים בצבא האמריקאי) ובחיילים העטורים..

אתה מוזמן להתגייס, לשרת ולמות.. אבל אל תצפה שיזכרו אותך.. כי את זה אף אחד לא יעשה חוץ ממשפחתך.. תנסה לזכור מישהו שמת במלחמת ההתשה.. אתה זוכר? שנינו יודעים שלא..

אגב, הנה עובדה שלא ידעתם. ההשתמטות (אומנם מילה מגעילה ואני שונא אותה אך רק כדי שתבינו) הכי גדולה מצה"ל הייתה ב? כמו שלא ניחשתם, מלחמת ההעצמאות.. הרבה טוענים שטוב שכך כי אם היו מתגייסים יותר היו פי 2 ואף פי 3 מתים.. רק שתראה כמה שחשבת שאנשים פעם אהבו את ישראל, הם באמת "אהבו"..

המשך לילה שקט,
    Jay.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    אתה יודע, למי שיש כסף, תמיד יקבל עדפות.. יעדיפו לזרוק אותך בתור בשר תותחים מאשר לאבד אותו... הכסף שלו תורם למדינה יותר ממה שאתה אי פעם תתרום בשרות צבאי.. הכסף שלו הוא אחד מהדברים שמחזיק את המדינה.. אתה יודע כמה מיסים ישראל גובה? זה רצח! הם משלמים בכסף את השירות שלהם! תגידו תודה שהם לא מרמים בתשלומים ואז אפילו אוכל לא הייתם מקבלים וקונים הכל בעצמכם!

תתחילו להפנים כבר! לצה"ל לא אכפת מכם! בשבילו אתם בשר תותחים! אף אחד לא יזכור אותכם אחרי שתהרגו, לאף אחד לא יהיה אכפת מכם.. לעומת זאת, את הסלב האלו יזכרו לתמיד.. אגב, אתם יודעים שהם לא ישארו פה כל הזמן.. בשביל להתפתח יותר ולהרוויח יותר, הם יעברו לחו"ל ויהגרו למדינה אחרת..

לפני שאתם כועסים על אנשים שמשתמטים, תבדקו למה הם עשו זאת!! המדינה נותנת להם חרא כל הזמן שהם חיים! מיסים גבוהים, חצי ברחובות, אין צדק, אין משטרה, צריך לעבוד קשה מאוד בשביל אוכל, ואחרי זה אתם מצפים שהם עוד יתרמו למדינה 3 שנים מהחיים?! אתם יודעים, בשביל לקבל צריך לתת.. אתם רוצים לקבל אותם בתור חיילים? תתנו להם חיים נורמלים!!!

ולפני שאתה מאחל לאנשים למות, תבדוק את מצבך.. כי בצבא הסיכוי שאתה תמות גדול יותר מאשר שאושרי ימות..

המשך לילה שקט,
    Jay.

מה אתה מזיין לי בשכל!??!?!?!?!?!

עזוב אין לי כח לקרוא תתגובה האחרונה מספיק זאתי כדי להבין שכתב את זה ילד קטן דבילי, אלוהים ישמור מאיפה הפלצתה את זה!
    1. לצה"ל כן! אכפת ממני...כן שמעת טוב למרות הכל אני מעריך את צה"ל בתור צבא העם בתור צבא שאכפת לו מהחיילים שמשרתים אותו בתור צבא שיודע להעריך את מי שבא אליו, אני לא בשר תותחים אני בשר של אנשים שמוכנים להקריב מעצמם למדינה וצה"ל יעריך זאת.
    2. מיסים גבוהים? פי 3 בעולם כולו? שמע אחי תעתיק מה שכתבת תביא את זה לקב"ן הוא מוציא אותך על 21 בדוק
    שמע שמע כולם משלמים כולם יש הוצאות למדינה כולם משלמים מיסים זה שהחרא עם הקוביות מקבל על כל קמפיין כסף שאני לא עושה בשנתיים זה לא אומר שהכל הולך למדינה, זה אומר שהוא מרוויח מלא ומשלם מיסים של זונה ועדיין שוכב על הים עושה שרירים לבנות בזמן שאני טוחן שמירות בצבא
    במילים אחרות כולם משלמים אני אתה הוא וכל אחד זה לא פותר אותם מלהתגייס אז תוציא מהראש שלך את הדבר הזה שעשירים לא צריכים להתגייס כי הם "משלמים הרבה" או יותר נכון מרווחים על חשבונם של העניים ומעמד הביניים.
    Make me come alive

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    אתה אל יכול להכריח אנשים למות למען המדינה.. למען האמת, אתה לא יכול להכריח אותם למות בכלל.
    אתה מצפה מצד אחד שהם ימותו, ומצד שני, המשפחה שלהם לא תקבל כלום והיא סתם תאבד בן?! אני רוצה לראות אותך הולך לכל המשפחות שבניהם מתו בלבנון ואומר להם: "מתי הנכד שלכם מתגייס לגולני".. אין לך את האומץ כי אתה יודע כמוני שהם לא יתנו לו להתגייס..

אם אתה לא נותן, אתה לא מקבל.. זה משפט פשוט מאוד.. ישראל לא נותנת, ישראל לא מקבלת.. ויודע מה, אם ישראל כל כך טובה, בוא נראה אותה שורדת בלי עזרה אמריקאית.. להחזיר את כל מה שקניתם מאמריקה.. זה כולל את כל הרובים, המטוסים, הכסף, התחמשות, הציוד ולהישאר רק עם מה שיוצר בישראל.. אתה יודע עם מה תישארו!? כלום! פשוט כלום! כי הכל Made in the U.S. וזה משהו שלא תוכל לשנות! אם ישראל טובה, בוא נראה אותה מסתדרת.. אתה יודע שבמקרה כזה תהיה הגירה המונית מישראל וישארו פה רק החלשים והזקנים שימותו כשישראל תעלם.. אז בינתיים תגיד תודה לי ולאמריקאים שאתם עדיין קיימים.. כי כספי המיסים שאני וכל חברי האמריקאים משלמים בתור מיסים פדרלים הולכים בחלקם לעזור לישראל.. אז תגידו יפה תודה ועל תפגעו.. כי תזכרו שגורלכם נתון על הרצון הטוב של אמריקה..

שכן שלי היה גאון ברובוטיקה.. הוא בנה עם חברים רובוט וסיים י'ד.. אתה יודע מה הצבא עשה ממנו? שלח אותו לחברון.. לא רק זה, הצבא לא דאג לו.. לא דאג לו לשתייה או מזון והוא הגיע לבית חולים מהתייבשות.. מה עשה הצבא? במקום לשלם דרש שיומיים אחרי שיחלים יחזור..

מה אתה מצפה שאני אראה מכזה דבר? איך הצבא דואג לילדים של ההורים שלהם? לא, הצבא לא דואג, לצבא לא אכפת מכם ובשבילו אתם בשר תותחים.. תמיד הייתם כאלה ותמיד תהיו.. לצבא אכפת רק מסוג אחד של אנשים (לוחמים) והם הטייסים, מהסיבה הפשוטה שמשקיעים בהם מליונים והם נחשבים לחיילי יוקרה.. בשביל הצבא עדיף לשלוח גדוד גולני שיבדוק מוצב ולאבד 20 חיילים מאשר שיירטו לו מטוס עם טייס (ולפעמים גם נווט).. ולמה זה? שוב, עניין כספי.. אתם בשר תותחים, לא לשכוח את זה.. ראו במלחמת לבנון האחרונה כמה לוחמים נהרגו לעומת טייסים.. רק מראה כמה הצבא משקיע במי בחיילים הזוטרים (כמו שאומרים בצבא האמריקאי) ובחיילים העטורים..

אתה מוזמן להתגייס, לשרת ולמות.. אבל אל תצפה שיזכרו אותך.. כי את זה אף אחד לא יעשה חוץ ממשפחתך.. תנסה לזכור מישהו שמת במלחמת ההתשה.. אתה זוכר? שנינו יודעים שלא..

אגב, הנה עובדה שלא ידעתם. ההשתמטות (אומנם מילה מגעילה ואני שונא אותה אך רק כדי שתבינו) הכי גדולה מצה"ל הייתה ב? כמו שלא ניחשתם, מלחמת ההעצמאות.. הרבה טוענים שטוב שכך כי אם היו מתגייסים יותר היו פי 2 ואף פי 3 מתים.. רק שתראה כמה שחשבת שאנשים פעם אהבו את ישראל, הם באמת "אהבו"..

המשך לילה שקט,
    Jay.
    אני לא אכנס אפילו לחלק שלצבא לא אכפת, כי באמת אין לך מושג, נקודה.

אני אדבר על החלק האמריקאי שבאמת מעצבן אותי כי אתה פשוט לא מבין עקרון בסיסי.

מה אתה חושב, שהקונגרס מפריש כל שנה 2.4 מיליארד דולר לכיוון ישראל סתם ככה כי בא לו? כדי לעזור לנו מרצון טוב? תצא מהסרט.

אתה יודע מה ייקרה אם ארה"ב לא תתן לנו את כל הדברים האלה? אנחנו פשוט נצטרף ללכת לעשות דברים, ונהיה חייבים לעשות אותם, שייפגעו באינטרסים של ארה"ב פי עשרות מונים על חשבון ה 2.4 מיליארד דולר ווטו באו"ם מדי פעם לפעם.

תחשוב מה ייקרה אם כל הטכנולוגיה היישראלית שמפותחת פה, בלי קשר לארה"ב, תהיה בשוטף עם סין? עזוב את זה שהרווח שישראל תעשה מזה יהיה עצום ויעלה על הכסף שארה"ב נותנת לנו בהרבה, ארה"ב תפגע מבחינה צבאית כמעט בכל תחום שהם שולטים בו כרגע בעולם.
    אז אתה יכול להגיד זה שאתם לא נותנים לנו זאת לא סיבה ללכת לאויבים, נכון, אבל פשוט לא תהיה לנו ברירה.
    ישראל זאת מדינה קטנה עם 7 מיליון אנשים, 5.5 מיליון יהודים, שצריכה צבא גדול יותר ממדינות גדולות פי 10, ואין לנו תקציבים להחזיק צבא מודרני רק מהכספים הפנימיים של המדינה. יפן מנסה לעשות את זה וגם שם הצבא הוא במימדים קטנים בהרבה ממה שהם היו רוצים, וזאת יפן לא ישראל.

אז אתה פשוט צריך לצאת מהסרט שאנחנו מקבלים סתם ככה, אם הטכנולוגיות מישראל היו הולכות לסינים ( וזאת סתם דוגמא אחת מתוך רבות ) היינו מרוויחים כל כך הרבה יותר, ושם אולי גם כל כך הרבה אנשים לא היו צבואים כל כך כמו באמריקה, פשוט בגלל שהם לא מבינים - כמוך.

עם טכנולוגיה ישראלית והמשאבים הסיניים הכל כך רבים היה אפשר לעשות הרבה יותר ממה שאתה מדמיין אפילו, ואם סין עוד 20 שנה כבר עוקפת אתכם אז אתם לא רוצים מדינה כמו ישראל בצד שלהם שיכולה לספק להם את כל הדברים שהם לא מספיק חכמים כדי לפתח.
    וזה דבר שאי אפשר להעריך בכסף בכלל.

אם תזרקו אותנו, אז כן, יהיו פה כמה שנות מעבר קשות, שאולי לא נצליח לצאת מהם, מצד שני אנחנו יכולים לצאת מהם טובים בהרבה ממה שנכנסו, עם כמויות אדירות של כסף פוטנציאלי שיכול להכנס למדינה ממכירת נשק וטכנולוגיה שעד עכשיו היה אסור לנו למכור, שיביאו לפיתוח וייצור של נשק ישראלי שכבר קיים.
    יש לך מושג אפילו כמה עסקות ישראליות עם מדינות אחרות נזרקו לעזאזל בגלל ארה"ב?

עם הכסף הזה מי צריך אתכם בכלל?

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    אני לא אכנס אפילו לחלק שלצבא לא אכפת, כי באמת אין לך מושג, נקודה.

אני אדבר על החלק האמריקאי שבאמת מעצבן אותי כי אתה פשוט לא מבין עקרון בסיסי.

מה אתה חושב, שהקונגרס מפריש כל שנה 2.4 מיליארד דולר לכיוון ישראל סתם ככה כי בא לו? כדי לעזור לנו מרצון טוב? תצא מהסרט.

אתה יודע מה ייקרה אם ארה"ב לא תתן לנו את כל הדברים האלה? אנחנו פשוט נצטרף ללכת לעשות דברים, ונהיה חייבים לעשות אותם, שייפגעו באינטרסים של ארה"ב פי עשרות מונים על חשבון ה 2.4 מיליארד דולר ווטו באו"ם מדי פעם לפעם.

תחשוב מה ייקרה אם כל הטכנולוגיה היישראלית שמפותחת פה, בלי קשר לארה"ב, תהיה בשוטף עם סין? עזוב את זה שהרווח שישראל תעשה מזה יהיה עצום ויעלה על הכסף שארה"ב נותנת לנו בהרבה, ארה"ב תפגע מבחינה צבאית כמעט בכל תחום שהם שולטים בו כרגע בעולם.
    אז אתה יכול להגיד זה שאתם לא נותנים לנו זאת לא סיבה ללכת לאויבים, נכון, אבל פשוט לא תהיה לנו ברירה.
    ישראל זאת מדינה קטנה עם 7 מיליון אנשים, 5.5 מיליון יהודים, שצריכה צבא גדול יותר ממדינות גדולות פי 10, ואין לנו תקציבים להחזיק צבא מודרני רק מהכספים הפנימיים של המדינה. יפן מנסה לעשות את זה וגם שם הצבא הוא במימדים קטנים בהרבה ממה שהם היו רוצים, וזאת יפן לא ישראל.

אז אתה פשוט צריך לצאת מהסרט שאנחנו מקבלים סתם ככה, אם הטכנולוגיות מישראל היו הולכות לסינים ( וזאת סתם דוגמא אחת מתוך רבות ) היינו מרוויחים כל כך הרבה יותר, ושם אולי גם כל כך הרבה אנשים לא היו צבואים כל כך כמו באמריקה, פשוט בגלל שהם לא מבינים - כמוך.

עם טכנולוגיה ישראלית והמשאבים הסיניים הכל כך רבים היה אפשר לעשות הרבה יותר ממה שאתה מדמיין אפילו, ואם סין עוד 20 שנה כבר עוקפת אתכם אז אתם לא רוצים מדינה כמו ישראל בצד שלהם שיכולה לספק להם את כל הדברים שהם לא מספיק חכמים כדי לפתח.
    וזה דבר שאי אפשר להעריך בכסף בכלל.

אם תזרקו אותנו, אז כן, יהיו פה כמה שנות מעבר קשות, שאולי לא נצליח לצאת מהם, מצד שני אנחנו יכולים לצאת מהם טובים בהרבה ממה שנכנסו, עם כמויות אדירות של כסף פוטנציאלי שיכול להכנס למדינה ממכירת נשק וטכנולוגיה שעד עכשיו היה אסור לנו למכור, שיביאו לפיתוח וייצור של נשק ישראלי שכבר קיים.
    יש לך מושג אפילו כמה עסקות ישראליות עם מדינות אחרות נזרקו לעזאזל בגלל ארה"ב?

עם הכסף הזה מי צריך אתכם בכלל?
    נתחיל מזה שסין בחיים לא תבגוד באמריקה. האמריקאים לא מפחדים מהם כי הסינים חייבים להם חוב חיים. להזכירך, במלחמת העולם השנייה, היפנים כבשו(!) את כל סין. וכשהאמריקאים התערבו ושיחררו את הסינים, מאו צה טונג אמר שמהיום הזה הסינים יהיו כופפים לאמריקאים עד שיפדו את החוב. ומה שמאו אמר, זה מה שתופס בעיני הסינים! הוא זה שעשה את השלטון! נראה לך שגם הסינים ירצו להילחם באמריקאים? הם זוכרים את מקרה וויאטנם שהמדינה הוויאטנמית עד היום לא התואששה ממנו ועדיין נמצאת בתקופת האבן (ל90% מהאנשים שם אין חשמל) והם לא רוצים להיות הבאים בתור.

זה הדבר הראשון.

הדבר השני, תחשוב על זה ככה, האמריקאים לא רק שולטים בישראל מבחינה כלכלית, כי אם צבאית. אם ישראל תעשה משהו בניגוד לרצון ארה"ב, לאמריקאים יש בסיס טילים גרעינים שמוצב בטורקיה עוד מתקופת משבר הטילים בקובה.. וכידוע לך, הטורקים לא פותחים את הפה על זה כי הם יודעים מה המחיר.. זה עוד דבר שלא ידעת.. דבר שני, לצרפת יש בסיס של המארינס האמריקאי שכולל בתוכו נושאת מטוסים אחת שבאה פעם בכמה זמן (פעם אפילו המשיכה לחיפה..).. ונושאת מטוסים, אם לא ידוע לך, נושאת בתוכה 20 פצצות אטום ולפעמים אף פצצות תרמו גרעיניות. בניגוד לכל המטוסים (שכולם חמקנים) שהיא נושאת, יש בה עוד יחידות קומנדו שלא תיארת לעצמך בחיים שהם קיימות, ואני לא מתכוון לפרט עליהם..

עוד דבר שלא חשבת, כל מדינות המערב (בריטניה, צרפת, איטליה, ספרד, גרמניה וכל מערב אירופה וחלק מהמזרח) כופפות לארה"ב.. מילה של מר. בוש אליהם והם מפסיקים בכיף לסחור עם ישראל.. הסינים? קודם כל יש להם טכנולוגיה שלהם, שנית, הם מקבלים המון כסף ממשלת ארה"ב ובתמורה הם זוכים בכל מיני דברים סודיים שלא גילו עדיין לציבור..

אתה שוכח מה מגדיר מעצמה או מדינה כלשהי למעצמת על שקיימת רק אחת כמוהה היום.. המגדיר הוא כוח כלכלי, כוח צבאי וכוח דפילומטי.. נכון להיום רק ארה"ב מחזיקה בשלושת אלו..

אל תשכח, ארה"ב מחזיקה את המפתח לבאו של עידן הקרח, והוא הקרחונים.. אם היא תמיס אותם, היא תתחיל צונאמי בכל מקום כמעט בעולם.. יפן תעלם, אוסטרליה תימחק, ישראל תוצף, כל מדינות סקנדינביה וצפון אירופה יעלמו כלא היום, בקיצור, יותר גרוע ממה שהתנ"ך יכול לאחל.. ואחרי זה, בגלל שהקרחונים ימסו, הם יועלו לאטמוספרה (תהליך של העלות אדי המים, במקרה זה המים הקפואי) ובגלל הקור העצום שלהם, הם יצרו ימים שלמים של 50- ואף גרוע יותר.. אתה לא יכול לתאר מה יהיה.. אומנם זה גם ינקה את האוויר וירפה את האטמוספרה (בגלל הקור שלהם, הם כאילו יבנו אותה מחדש, אבל בעצם הם יסתמו חלקים שנפתחו.. המדענים מנסים לעשות זאת מלאכותי אבל עד היום ללא הצלחה..) אבל מה המחיר... זה הכוח האולטימטיבי שמעטים יודעים עליו שקיימת בראשות ארה"ב.. אתה מוזמן לשואל רק את מי שנולד שם ועוסק בזה, הוא יגיד לך..

אז בנושא הזה לישראל אין שום עדיפות על האמריקאים ולאמריקאים לא אכפת מכם אלא אכפת להם שתהיה פה שליטה שלהם זה הכל.. אתם לא יותר ממריונטה בשבילם..

המשך ערב מהנה,
    Jay.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,089 | הודעות: 8,151,671 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect