אממ.... נגיד ואני יורד למישהי... מה אני אמור לחפש שם..?
מה אני עושה עם עצמי =\
מישהי יכול להסביר לי מה עושים שם..?
ועוד שאלה... אתם הייתם מוכנים לרדת ליזיזה שלכם..?
ועוד שאלה... זה מגעיל..? כי לדעתי זה דיי מגעיל לרדת למישהי =\
אממ.... נגיד ואני יורד למישהי... מה אני אמור לחפש שם..?
מה אני עושה עם עצמי =\
מישהי יכול להסביר לי מה עושים שם..?
ועוד שאלה... אתם הייתם מוכנים לרדת ליזיזה שלכם..?
ועוד שאלה... זה מגעיל..? כי לדעתי זה דיי מגעיל לרדת למישהי =\
קרא חוקי חתימות
|
|
טוב טל אני רואה אתה מפציץ בשאלות בזמן האחרון.
נתחיל מהשאלות האחרונות.
לרדת ליזיזה, למה לא? מה היא לא בחורה? מוזר
ולא מגעיל, לדעתי ממש לא.
נעבור לשאלות הראשונות.
מה זה "מה אני אמור לחפש שם?".
קודם כל לרדת לבחורה זה לא רק להשתמש בפה ואיבריו.. זה גם להכניס אצבעות, עיסוי של הדגדגן והכל ביחד. מיקס של הכל.
עם הלשון אתה מוצץ ומלקק בעיקר את הדגדגן כי הוא הכי רגיש.. אבל להכניס גם אותו..
שמע ברגע שתרד לבחורה אתה תדע מה לעשות, לא צריך ספר בשביל זה.
הכי חשוב זה להבין שכל אחת אוהבת משהו אחר. בד"כ אם בנות הן לא ביישניות מדי הן יכוונו ת'ראש שלך (או האצבעות) כמו שבא להן ואתה תבין אחרי פעם - פעמיים עם אותה אחת מה הולך ומה היא אוהבת בעצם.
בהצלחה חבובי.
בעע ריח של דגים
מעצב גראפי לכל מטרה.
אסף הסביר את זה בצורה הכי טובה שקיימת לדעתי.![]()
מוזר שאתה שואל כ''כ הרבה שאלות כי אני בטוח שבאיזה אשכול אחרת כתבת "זה לא קרה באמת סתם אני רוצה לדעת מה יקרה אם.." גם פה זה ככה? בכל מקרה אני אענה לך בנוסף לאסף:
כשאתה תגיע לסיטואציה של לרדת לבת/ יזיזה (זה לא משנה אתה יודע) קודם כל זה לא מגיע, זה אמור להיות טעים ומתוק (אנערף). אתה אמור לדחוף לה את הלשון אתה תרגיש שם דברים תשחק איתם כמו שמתנשקים צרפתית ומשחקים עם הלשון אחד של השני- אותו דבר. עכשיו לא חייבים רק עם הפה אפשר להשתמש גם באצבעות, הכי מגרה אצל בנות זה שאתה עושה את זה לאט לדוגמא מכניס אצבע אחת. 2 אצבעות. שלוש אצבעות. ארבע אצבעות. 5 אצבעות.
מקווה שהבנת והאמת מאחל לך לרדת לבנות והרבה![]()
שמע מגעיל זה יחסי
ברור שזה לא כיף לך חח זה די איחסי חח
אבל תחלס אם אתה אוהב שהבחורה נהנית שהיא איתך תעשה את זה...
מה ואיך זה לא בעיה תתחיל סתם לעשות מה שבראש שלך ותראי באיזה תנועות שלך היא טיפה רועדת או מתקפלת וכ', בעיקרון תשחק עם הלשון ועם אצבעות אם נראה לך ... בהצלחה אבא'לה
-ReMiX-
מה זה השטויות האלה הייתם יורדים ליזיזה שלכם..
אחי בסקס זה הדדי... אתה רוצה שהיא תרד לך? אתה צריך לרדת לה גם.. בנות לא פרייריות במיטה הן צריכות את זה יותר ממך.. תתפלא